Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Poyraz'ı topla buluşturamadılar ki tehlikeli bölgede. 1 tane yakalasa yazacak.

Yorum

• Meunier işi karışmış, Lille taklaya gelmiş. Nasıl bir madde varsa artık, bakacağız.

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam maçı radyodanmi dinliyorsunuz!
        Fransiz bir gazetenin canli yayinindan izledim.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Meunier sözleşmesini feshetmeden önce Trabzonspor'a bilgi vermediği için Lille transferi askıya aldı.

Trabzonspor, Thomas Meunier ve Lille’i UEFA ve FIFA’ya şikayet etti. Trabzonspor’dan izin almadan oyuncuyla görüşüp anlaşan Lille kulübü Trabzonspor’a geri dönüş yapsa da bu dönüş Trabzonspor tarafından kabul edilmedi.

Yalan haberler servis edilmeye başlandı bile, burdan bir bok çıkmaz biz bu olaydan ötürü kesin Meunier'e tazminat öderiz, buda burda kalsın.
          En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 16.07.2024, 23:00.
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• Anladığım kadarıyla Avrupa'da bir kulübe transferine onay verilmiş sözleşmede, oyuncu ise kulüp mulüp araya katmadan tek taraflı feshediyor.

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fransiz bir gazetenin canli yayinindan izledim.
              TRT spor.com Internet sayfasi canlı vermis maci
              bu yüzden merak etmistim tv de bulamayinca
              tsk ederim yinede
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• sezonu çöpe atarken dillerinde plan plan plan vardı hep
                önümüzdeki sezon için hazırlıklar planlamalar cart curt
                kamp öncesi hocanın iki yardımcısı birden istifa etti
                kamp bitti direkt ilk 11e yazdığın ilk adam basıp gitti

orhan ak ile planlama yaptığın gün senin g.tüne tekme vuramayan koca Trabzonspor camiasına da yazıklar olsun
                istifa edin
                tek bir kuruş daha harcamayın
                defolun gidin
                camiayı içine soktuğunuz şu bulanık ortamdan, kaostan, durgunluktan, basitlikten başarı çıkmayacağını görün, anlayın, ısrar etmeyin, istifa edin
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yönetim bazında yapılan hataları egzajere etmek için daha ne kadar saçmalayacaksınız merak ediyorum. Teklic Bardhi den iyiymiş, o yüzden mi küme düşen takımda kadroya giremedi. Lahtimi alternatif olurmuş, hangi olumlu özelliğini gördün adamın. Onun beynini kuşa taksan ters uçar. En kötü başkan, en kötü hoca bizdeymiş. He güzel kardeşim

Bir de abartılı Ağaoğlu güzellemeleri başladı. İnisiyatifi ele aldığı zaman takımın başına yardımcının yardımcısını nasıl getirdiğini, hangi kalitesiz oyuncuları aldığını çabuk unuttuk. Ya tutarsa diye ucuz oyuncu almış. Sadece sakat olduğu alenen belli olan Stiven Plaza kepazeliği yeter de Koita transferini tv de canhıraş şekilde savunduğu ve karşı çıkanlara tepki gösterdiği aklıma gelince yeter diyemiyorum.

Geçmiş yönetim ve bu yönetim bolca hata yaptı. Derdim Ağaoğlu veya Doğan ı yermek ya da övmek değil. İkisinin de doğruları ve yanlışları var. Ama biz her şeyi çok ama çok abartıyoruz.
                  Ertuğrul Doğan bile kendini bu şekilde savunamaz Agaoglu nun da hataları vardı ama hatasını telafi etme durumu da vardı, mevcut yönetim bizi uçuruma götürüyor hala savunuyorsunuz.

Ve evet Teklic Bardhi den iyi futbolcu. O zargana yüzünden kargalara kupa verdik, o kadar para verdik geldiğinden beri ne katkı verdi?

Teklic ve Lahtimi yi geliştirmek benim değil hocanın işi, oynayacakları kulübe kiralamadılar bonservis verdiğimiz adamları bedavaya bırakıyoruz.

Oyuncu almayacaklarsa evet birisi 10, diğeri sağ kanada alternatif olurdu. Visca sakatlansa yerine kimi oynatacaksın var mı bir önerin? Yok.

Üreten değil sürekli tüketen başarısız bir antrenör ve hem saha içinde hem de saha dışında sürekli kaybeden, herkesin eleştirdiği başarısız bir yönetim. Evet ligin en kötü başkanı ve teknik direktörü bizde. Taraflı tarafsız herkes eleştiriyor, TS kötü yönetiliyor. Abartı yok gerçekleri söylüyoruz.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anladığım kadarıyla Avrupa'da bir kulübe transferine onay verilmiş sözleşmede, oyuncu ise kulüp mulüp araya katmadan tek taraflı feshediyor.
                    Meunier istedikleri yere şikayet etsinler demiş.
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Meunier istedikleri yere şikayet etsinler demiş.
                      Edilmiş zaten, bir şey çıkarsa onun başı yanar. Biz o defteri kapattık, top Fifa'da. Dosyası olan adama kimse kolay kolay imza attırıp riske girmek istemez.
                      En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 16.07.2024, 23:29.

Yorum

• Kadromuz yeterli yukleniyor.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          okay'ı "stoper oynayabiliyor" şeklinde lütfen yazmayın

o korkunç gs maçı...
                          Bunu yazan adamla futbol konuşma zaten

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Edilmiş zaten, bir şey çıkarsa onun başı yanar. Biz o defteri kapattık, top Fifa'da. Dosyası olan adama kimse kolay kolay imza attırıp riske girmek istemez.
                            Fifa direkt oyuncudan yana tavır alır. Dikkat edelim de şu hikayede yanan biz olmayalım

Yorum

• Yahu neyi tartışıyorsunuz adamın sözleşmesinde madde var ve gidiyor geldi aslanlar gibi oynadı bizim saflara istediği gibi sözleşme yaptırdı bastı gitti.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu neyi tartışıyorsunuz adamın sözleşmesinde madde var ve gidiyor geldi aslanlar gibi oynadı bizim saflara istediği gibi sözleşme yaptırdı bastı gitti.
                                Aynen öyle hiçbir şey çıkmaz burdan.

Acemiler, beceriksizler öyle bir şey olsa yapılan sözleşmeyi kamuoyu ile paylaşılardı, boş konuşuyorlar.

Aralıkta Allah'ın izni ve inayeti ile defolup gidecekler.
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim