Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onuachu = kamyon

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maçı tam hatırlayamıyorum ama , kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu kaleye dahi gönderemeyecek vasatlıkta bir adam .

Takıma eldekilerden bir tık iyi diye diye tüm vasatları doldurduk . Şimdi de göndermeyle uğraşıyoruz

8 numaraya mutlaka transfer yapılacaktır . Zira hocanın iki orta saha istediğini de duymuştum .
      Valla Basic'i alacaklarsa ben razıyım. Milinkovic Savic'in ve Luis Alberto'nun arkasında kalıyor Lazio'da yoksa iyi oyuncu gayet. Mendy-Basic-Bakasetas Allahu ekber bir orta saha olur. Top rakipteyken 10 numaramız isterse Kolbastı oynayabilir rakip yarı sahada
      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
      Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla Basic'i alacaklarsa ben razıyım. Milinkovic Savic'in ve Luis Alberto'nun arkasında kalıyor Lazio'da yoksa iyi oyuncu gayet. Mendy-Basic-Bakasetas Allahu ekber bir orta saha olur. Top rakipteyken 10 numaramız isterse Kolbastı oynayabilir rakip yarı sahada
        Kadrodaki 3 yerli muhtemelen ; Uğurcan , Mehmet can ve Eren olur .

Yabancı rotasyonunu da rahat bir şekilde sağlarız .

Ancak , benim kafamı kanat rotasyonumuz karıştırıyor .

Onauchu ve Carlos Vinicius isimleri beslenmeden gol atamayacak isimler . Bu isimleri oynatmak için aklını kullanabilen iki adet kanat oyuncusuna ihtiyacımız var .

Yorum

• Xeka'yı bir şekilde çözseudik Mendy - Xeka ikilisi geçit vermezdi ordan, isterse kanatlar dönmesin geri. Göbekteteki sertlik ofansa inanılmaz özgürlük tanırdı.

Yorum

Onauchu ve Carlos Vinicius isimleri beslenmeden gol atamayacak isimler . Bu isimleri oynatmak için aklını kullanabilen iki adet kanat oyuncusuna ihtiyacımız var .
            İKİ kişi var bu tarife uyan ama biri henüz forma tutamadı, Diğeri de devreyi kapadı.

Yorum

Orada çözüm üretiriz, bizim 10 numaralar onları oyuna sokabiliyor, Taxi de belli ki zeki oyuncu, yaptığı asist haftanın hareketi bence.
              "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
              Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne Mendy ne Onauchu uzun boylarına rağmen hantal oyuncu değil
                Onauchu net Hantal. Kendi boyuna nazaran değil, Ama Bi Abubakar, bir Dzekoya göre ağır çekim kalır. Ne ile kıyas yaptığınıza bağlı.

Yorum

• Bu arada konuşulmuyor ama Fountas bence bu yılın en gözde adamı olacak. Sessiz sedasız geldi lakin gün gelecek, bir şeyler yapsa diyr herkes onun ayağına bakacak. Çok iyi transfer bence.

Yorum

• Shaktar-Genk maçını izledim dün Onuachu net ağır. Kanatlar ve 10 numara pres uyguluyor Onuachu izliyor sadece. Dribling yok defans arkası koşu yok. Ceza sahası forveti getirirsen atar. Teknik ve kafa topu gayet iyi
                    Fountas-Onuachu ikilisi iş yapar baya
                    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• 2 metrelik adamdan "hafif" olmasını bekleyenleri görüyorum. onuachu ağır falan değil onuachu çok ağır. önemli mi ? hiç önemli değil. kanatları iyi bir takımda ki sakatlar döndükten sonra kanatları iyi bir takım olacağız en az 20 gol atar. çok netim bu konuda. gelirse balon petkoviç'ten çok daha iyi transfer olur.

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Orada çözüm üretiriz, bizim 10 numaralar onları oyuna sokabiliyor, Taxi de belli ki zeki oyuncu, yaptığı asist haftanın hareketi bence.
                        Fountası unutmuşum . Gerçi o adamın da , menşei forvet arkası .

Devşirme yapmadan , kanatta adam eksiltip pozisyonu asist ile noktalayacak net bir isme ihtiyacımız var .

Visca maalesef ki bekleneni verecek kapasitede değil . Olacağını da sanmıyorum .

Trezege pırpır ama topa son dokunuşu bir türlü yapamıyor . Asistten çok gol peşinde koşuyor .

Eldeki tek kaliteli adamımız da sezonun yarısını kapadı .

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İKİ kişi var bu tarife uyan ama biri henüz forma tutamadı, Diğeri de devreyi kapadı.
                          Forma tutamadı dediğiniz Visca ise ben ondan beklentimi geçtiğimiz sezon noktaladım.

Fountası diyorsanız , o adamın da menşei kanat değil .

Yorum

• Mendy gel be kardeşim sen de işimiz gücümüz var.
                            8, golcü, belki bi kanat forvet gelin siz de.
                            hangi 1 veya 2 yabancıdan çıkacağız gerçekten muamma.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onauchu net Hantal. Kendi boyuna nazaran değil, Ama Bi Abubakar, bir Dzekoya göre ağır çekim kalır. Ne ile kıyas yaptığınıza bağlı.
                              Abou tamam da Dzeko gençliğinde bile o kadar hızlı olamadı. Şu an hiç değil. Bence aşağı yukarı aynılar. Bu arada 2 metrenin üzerindeki bir adamdan bahsediyoruz. Fizyolojik olarak o boydaki bir adamdan hız beklemek de biraz abes olur.

Yorum

• Bugün mendy için son gün diye biliyorum önce İstanbul'a gelecek oradan Trabzon'a .
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim