Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onuachu, Cham ve çok iyi 2 stoper gelmezse takım ve taraftar psikolojik olarak sıkıntıya girecek.

Hayal kurmaya gerek yok Aralıkta görüşmek dileğiyle diyorum Sn yönetim kurulu
    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
    Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haber61'in özel haberlerine göre Cham ve Onuachu transferlerinde sona yaklaşılmış.

Ayrıca Hong Hyun-seok için kulübü Gent'le temasa geçmişiz, maliyet uygun olursa resmî girişimlerde bulunacakmışız.
      Bu japon ya da koreli her neyse elemana iyi diyolar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Asyalı futbolcular yükselişte bu ara. Bir tane kanat oyuncusu vardı Genk'te, o da fena oyuncu mesela. Belçika o pazarı kullanmaya başladı. Önceden bu adamların uyum sorunu oluyordu, yemek alışkanlığı kültür şoku falan. Şimdi biraz daha globalleştiler, o sorunu aşmışlar gibi. Hong denen arkadaş da değişik bir arkadaş, şapkadan tavşan çıkaran cinsten gibi duruyor.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu japon ya da koreli her neyse elemana iyi diyolar.

İmkanı yok alamayız.
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Diğer takımların harcadıkları paralar kadrolar vs ortada. Bizim bu sene hedef avrupada ileriki turlar + olursa lig 3.lüğü olmalı. Tabi bunun yanında oyuncu yetiştirmek de mesele. İlk 11 de en azından 3-4 tane genç oynamalı. Yüksek ihtimalle şampiyon olamayacağımız bir senede bu tarz kazanımlar yapmalıyız ama Mucib hocanın çok umrunda değil.

Genç stoper
            Mendy
            Cham
            Cihan vs.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maxi gelmis
              Onauchu'nun alternatifi
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• 3 İstanbul takımının kıyasıya şampiyonluk mücadelesine aradan dalacak oyun gücü yüksek, motive bir takım bekliyorum.Geçen sene gibi olmayacağımız belli..Lakin çok para dağıtıyoruz gibi..
                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3 İstanbul takımının kıyasıya şampiyonluk mücadelesine aradan dalacak oyun gücü yüksek, motive bir takım bekliyorum.Geçen sene gibi olmayacağımız belli..Lakin çok para dağıtıyoruz gibi..
                  Onuachu ve Cham'ın alındığı senaryoda bu takıma stoper, 8 no Maestro ve Visca ve Münye'yi yedekleyecek sağ kenar oyuncusu şart, takımdan gönderilmesi gereken bir ton adam da işin diğer tarafı tabi..
                  En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 14.07.2024, 21:23.
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Hyun-seok Hong
                    bu çocukla Alman kulübü Werder Bremen anlasti diye bir yerde okumuştum
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Onuachu yu çözecek bizimkiler herhalde. 8 çözemiyoruz. İstediğimize yakın adam bile yok dedikoduda. Stoperi de bir şekilde cozerler ama 8 eksik kalacak gibi yine.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• takıma 2 stoper,8 numara,10 numara,pivot santrafor lazımdı.

Şu an takıma yine aynıları lazım.

cihan,draguş,ozan profil olarak gerekli isimlerdi ama önce 5 ana transfer yapılmalıydı.Sonrasında diğer transferlere bakılırdı.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Kötü bir yönetim ondan da kötü bir teknik kadromuz var
                          You Will Never Walk Alone
                          Liverpool F.C

Yorum

• Arkadaşlar mevcut takım geçen yıldan bence çok daha iyi görünüyor. Takıma ekstra isimler kattık.
                            Onuachu ve Cham transferlerine bitti gözüyle bakıyorum zira kulüpleri sadece daha fazla para için bekletiyor.
                            Hücum hattına Nwakaeme, Orsiç (Yeni transfer sayıyorum), Draguş gibi isimler kattık.
                            Orta sahaya Ozan, Lunstram, Cham ve Cihan'ı aldık. Oyun kurucu alabilirlerse tabi şahane olur.
                            Defans hattına ise Barisiç aldık. Eren'i rekabete zorlayacak. Baktığımızda sağlam stoper şart görünüyor.
                            Şampiyonluk gelir gelmez orasını bilemem ama bu kadro fena değil. Bence tek sorun Abdullah Avcı!
                            Onuachu ve Cham kesinleştikten sonra sağlam bir stoper ve oyun kurucuyla bu takım tepeye oynar.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uefa maçına çıkacağımız kadro yine devşirme oyuncular şaka gibi ya.

Uğurcan

Ozan-Denswill-Mendy-Barisic

Lundstram-Umut Güneş

Visca-Bardi-Trezeguet

Enis
                              Leş

Yorum

• 1-2 tur gidene kadar Onuachu ve 1 stoperi çözmemiz lazım. Diğerlerinin o kadar aciliyeti yok, biraz sarkabilir, İngiltere'de transfer bitimine kadar mesela. Mevcut kadro götürür bir şekilde, elde çok adam var, özellikle hücumda bayağı zenginlik mevcut. Lig fikstürü de müsait bence, doğru hamleleri yaparsak vura vura gideceğiz, kimseyle bir işimiz olmadan. Önemli olan doğru oyuncuları almak. Deyim yerindeyse transfer yapmak için transfer yapılmamalı artık. Seviye yükseltici hamleler lazım. Bizim şampiyonluk hamlemiz işte bundan sonra alınacak 4-5 oyuncu olur. 1'i Onuachu dersek kaldı 4. Cham'ın seviyesini tartamıyorum, geldikten sonra bakmam lazım. Üst seviye katkı vermesi lazım. Bir Bakasetas katkısı çıkması lazım ondan.
                                En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 14.07.2024, 23:34.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X