Her futbolcu karşılama videosunda malum kişi ve avanelerini görmekten bıktım artık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://x.com/tivibuspor/status/1807...Ye5Lag7-SYoUWA
Cam çerçeve muhabbetine girdiğimiz kimseyi alamamıştık inşallah bu karaoğlanı alırız. Daha iyisini alma ihtimalin var ama bu yönetimin yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rakip takımlar transferde çok para harcıyorlar.Bu sezonki işimiz zor olacak.Şampiyonluk falan hayal.Hedef avrupa kupalarına katılmak olmalı.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArgo kullanmadigini iddia eden kişi yazdığı cevap da bile argo ifadeleriyle kendini anlatabiliyor. Yazık.Forum ne hallere geldi böyle. Argo konuşmadan meramını anlatamiyorsun sanırım..Neyse aynen devam et, sürekli argo konuş, kendi çiftliğin gibi kullan forumu. İstediğin kişiye istediğin gibi karış, istediğin argo ifadeleri kullan. Seviyen ortada.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Madem bu yıl eldeki yabancıları para verip göndericez o zmn toptan temizlik yapın bizi seneye yine artıklarınızı göndermekle uğraştırmayın.
Bu iş de,kalması düşünülen denswille bardhiyle olacak iş değil ki özellikle denswil belli ki torpilli,yıllardır üst düzey sadece 2 3 maç ya oynamıştır ya oynamamıştır ama banko avcının kadrosunda.
Çek sağlam iki defans,nunezi 8 ve 10 noyu,forvete de onouchu yada o minvalde birini yaslan arkana.Sen yeter ki eksik mevkilerini nokta atışlarıyla gider sonra sadece ligin başlamasını bekle.
Rakiplerin verdiği maaş; aldığı kaliteli oyuncular,kadro maliyetleri vs bunları düşünmene gerek kalmasın.
Biz bu takımlarla her yıl oynuyoruz,ligi süpürdükleri geçen yıl da oynadık ne gs ne fb yenilmeyecek takımlar değiller.
Bunu avrupada üçte biri beşte biri maliyetine kadroları olan takımlar bunları tokatlarken senelerdir görüyoruz.
Almış olduğun isimli oyuncudan daha önemli bişey varsa takım olabilmektir.Bu yüzden eğer eksikler doğru hamlelerle giderilirse ligde kimseden çekinmeye gerek yok.
Bunu bize yıllar defalarca gösteriyor.Biz şampiyon olduğumuz zamalarda da ekonomik olarak her zaman bunlara karşı zaten dezavantajlıydık.
Ama eğer akıllıca işler yaparsan başarı geliyor.Eğer bunun tersi olmuş olsa her yıl ligi,cl yi uefayı en fazla para harcayan takım kazanırdı.Peki sonuç öyle mi?
Bir de son sayfalarda genç oyuncu avcı muhabbeti çok dönmüş bunu daha önceden sayfalarca da konuşmuştuk.Aynı uzun uzun cümlelere gerek yok.Ama buna ben de küçük bir değinmek istiyorum.
Hiç oynatılmadan gönderilen taha,yine en potansiyellilerden biri olarak görülen oynatılsa denswilden daha kötü oynayamaz herhalde dediğimiz ali şahin,yada oynatılsa en kötü süper ligden teklif alabilecek göktan vs bu işin bir de marketing boyutunu düşünmek zorundasın.
(Bunu sadece bizde değil önceki takımlarda da yapıyordu en bilindiği yanı başımızdaki gsli kerem)adamı futboldan bıktırdığını sayfalarca anlatmış röportajında.
Bu çocuklar oynasa en kötü süper ligden teklif alıp,sen de ceplerine para koyup göndermek yerine üç beş bonservis kazansan fena mı olurdu.
Kaldı ki kimse ilk onbire de at demiyor,bir ton öne geçip garantilediğin maçlar oldu ama bu maçlarda dahi oyuna sokulmamasının hiçbir izahı olamaz.Hadi bunları geçtim;
Madridden ve ajaxtan teklif alan iki isim var,onuralp ve poyraz (9 dk yı saymıyorum)hiç a takımda oynamadan,bu takımlar bu çocuklardaki potansiyeli görüp teklif yapıyorsa ve (bu oyuncuların dk dahi süre alamadığı yerde)hiçbir teklif almayan ve de hiçbir potansiyeli olmayan arif vb oyuncular süre alabiliyor,önceden de başka bir solbek vardı
(Abdürrahim hiçbir potansiyeli olmayıp birçok kez üzerine düştüğü)onlar alabiliyor fakat üst düzey takımların izlediği teklif getirdiği bu çocuklar alamıyorsa,gerçekten avcının forma adaleti,genç oyuncu yetiştirme anlayışının mükemmeliyeti asla sorgulanamaz.
Oyuncu yedekte,kulübede,kadroya alınmayarak geliştirilir!Bu görüş Felsefeye avcının yeni bir buluşu olarak geçmiştir.
Sonra ajax 4 veriyor ama biz 8 istiyoruz,onuralp için madrid teklifi pek yeterli değil diye dem vur! niye versinler ki o paraları birader,niye versinler,sen olsan verir misin?
Madem senin gözünde bu kadar değerli bu oyuncular,o zaman sen neden hiç dk dahi süre vermedin diye sormazlar mı adama?En son Macellan tarafından düzenlendi; 30.06.2024, 21:57.
Yorum
-
Tekrar ediyorum tadic ve Mertens ın bu performansı gösterdiği ligde waka başarılı olacaktır. Muhtemelen hoca onu kanatta değil farklı pozisyonda kullanacaktır.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamı bu yaşta tekrar kulübe soktunuz sırf 1 tane yönetici istiyor diye. Bu adamı oynatsan bir dert oynatmasan bir dert.Tadic,Mertens aynı yaşta ya felan demeyin çünkü wakayemenin fizik yapısıyla o oyuncuların fizik yapısı aynı değil.
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer futbolcu karşılama videosunda malum kişi ve avanelerini görmekten bıktım artık
O yasa gelmisin halen bu isler ile ugrasiyorsan sadece rezilik.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSurda adamlar 40-50 yasina geldi halen bu isler ile ugrasiyorsa acikca para menfat cikar isleri dönüyor demektir.
O yasa gelmisin halen bu isler ile ugrasiyorsan sadece rezilik.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım argo nun kelime anlamını bilmiyotsın. Dediğim gibi benim yazdıklarımda tek kelime argo yok. Önce durup dururken saldır, seviyesiz de ondan sonra sırf beni suçlu duruma düşürmek için boş argümanlar üret. Benimle derdin tam olarak nedir bilmiyorum benim forımda kimseye hakaret ettiğim, argo kullandığım yok. Bu senin sırf haklı çıkmak için uydurduğun bir şey. Dediğim gibi tartışma dan anladığın karşıdakine seviyesiz demek ise senin adına üzgünüm. Benimle muhattap olmazsan sevinirimünkü ben de senin yazdıklarını dikkate almıyorum.
Aynen dediğin gibi benim yazdığım mesajlara yorum yazmadigin sürece ,ben sana cevap yazmam. Senin seviyene de inmek istemiyorum.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 30.06.2024, 19:02.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum