Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    https://x.com/kapsportif/status/1807...Ye5Lag7-SYoUWA

Bu ne rezillik ya. İhanettir bu tutarlar. Madem verecektin 2 sene önce niye gönderdin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    götlerini kurtarmak icin.Bizim cahil taraftari waka ile oyaliyacaklar.
    ilk 2 imkansiz su anki takim ile.
    Kimsede bilmislik taslamasin.
    Göz var izan var.
    Sampiyonluk sezonu kopyalamaya calisiyorlar besbeli
    ama o sartlar simdiki sartlar ile ayni degil.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      https://x.com/kapsportif/status/1807...Ye5Lag7-SYoUWA

Bu ne rezillik ya. İhanettir bu tutarlar. Madem verecektin 2 sene önce niye gönderdin.

2 sene önce gönderdiği adama verilen paraya bak.

Burdan bile anlaşılıyor ne kadar iş bilmez bir Yönetim ile karşı karşıya olduğumuz.
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Allah belanızı versin

Yorum

• Yazıp yazıp siliyorum... Ben artık bıktım. Alın, hayrını görün kulübün. Son yıllarımızı huzur içinde geçirelim bari. Bu kulübün batmamasına imkan yok. Yazık ki size dur diyebilecek bir camia değil burası.

Lanet olsun...
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• Olm madem bu paraları verecektiniz 2 sene önce neden bıraktınız adamı. Ayrıldığında istediği para şimdi imzaladığından daha azdı o günün euro kuruyla. E. Doğan ve Avcı istifa ya çok net bu iki herif kulübü batırmadan gitmeyecek anlaşıldı önüne gelene 2 milyon € para veriyor adamlar.
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• gelen gidene 2 mio € veriyorlar...bu paralar nerden geliyor....

hani para yoktu...
              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Tek bir cümle yazmak için foruma girdim onu yazıp gidiyorum. Nwakaeme'nin sözleşmesinde emeği geçen herkesin Allah belasını versin. Herkese hayırlı akşamlar.

Yorum

• Doğan ve Avcı el ele kulubu batıracaklar
                  You Will Never Walk Alone
                  Liverpool F.C

Yorum

• bir kötü sözleşme daha

vakayeme

yıllık 2 milyon avro

2 yıllık sözleşme

niye 2 yıllık anlamadım, muhtemelen vaka nın son sözleşmesi

yapılan sözleşmelere baktığımda cihan çanak hariç hepsi ilk 11 de banko oynayacaklar,aldıkları maaşlara bakarsak

2 yıl önce vakayemeyi istemediler ve üstüne bol maliyetli direzege ve orsiç geldi,fuantas da cabası

2 yıl sonra bu 3 oyuncu varken üstüne vakayeme geldi, bol maaşlı

direzege ve orsiç ikisinin birden satılması durumunda vaka nın maaşı eleştirilmeyebilir, diğer türlü saçmalıktan başka bişey değil

bu operasyonu aynı insanlar yaptı, erdo ve avcı, kimsenin sorguladığı yok
                    En son jairzinho tarafından düzenlendi; 30.06.2024, 21:28.
                    TEKKEBALL

Yorum

• Bunlar nasıl paralar yahu?

Abartmışlar baya.

Bu paraya Nwakaeme’yi ben de getiririm.

Anlamsız rakamlar.

Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak mirac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tek bir cümle yazmak için foruma girdim onu yazıp gidiyorum. Nwakaeme'nin sözleşmesinde emeği geçen herkesin Allah belasını versin. Herkese hayırlı akşamlar.
                        Yıllardır trabzonspor battı oldu bitti diyorsunuz ama çok şükür hep hayatta belliki trezege satılacak mertens ve tadic in donunda salladığı ligde Tony 10arti 10 yapar .. öyle bir oyuncuya ihtiyacımız vardı her transfer gönül ister ki 200 300 bin euro ya yapılsın ama eğer güçlü olmak istiyorsan iyi oyuncularda almalısın..

Yorum

• Kusura bakmasınlar da 2 milyon verilmez wakameye. Bokunu çıkardılar artık. Para yok diye ağlamasınlar o zaman alayım dünya çapında 8 numaramı forvetimi stoperimi hadi babam hadi.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yuh vallahi yuh Waka 2 milyon yuro hee.

Para yiyorsanız zehir zıkkım olsun,
                            Değilse aklınıza fikrinize tükürüyüm sizin.
                            Yazıklar olsun...
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avcı-Erto gerçekten uçuruma sürüklüyor.
                              Sürekli yazıyorum felaket tellalı gibi ama gerçekleri görmemiz lazım.
                              Kanmayın arkadaşlar güzel sözlere,pahalı transferlere.

Başkan ekonomi ekonomi diyor herkese imza paralarını basıyor. Satış desen hak getire. 0 pazarlama. Eldekileri bile üstüne para verip gönderiyoruz.
                              uçuruma sürüklüyorlar belki ama sundan emin olsun herkes : çogu sözlesmede yazilan rakamlar 100% yalan ve bunun sebebi o paralarin bir kismini cebe cukkalama

Yok Nwakaeme 1,575 + 500 alacak he külahima anlatin siz onu
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ben artık bu rakamları bilerek verdiklerini düşünüyorum
                                Seçimde yonetime aday çıkmasını istemiyorlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X