Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ligue 2.de kiralık oynayan Eli Junior Kroupi var. 18 yaşında bonservisi 12 milyonlarda şu anda ama kiralık + satın alma opsiyonuyla çekebiliriz. ayaklarına hakim seri bir çocuk. bu sene 13 golü var şu ana kadar zirvede.

yine ligue de sol kanat için rafiki said var. ucuz trezeguet. 1 milyona alınabilir. 25 yaşında daha.

sağ kanat için viscanın kısası (1.70) gauthier hein var. seri ve ayakları çok iyi ve de aşırı fırsatçı.

asistçi sağ bek lazım olursa alpha sissoko var. adamda ciğer var. her türlü ileri geriyi yapabiliyor.

alternatif bir sol bek lazım olursa ve de asist de yapsın dersen darlin yongwa. hem genç hem de avrupa maçlarında kendini gösterirse talibi çok olur.

bunları sırf yönetim paramız kalmadı transfer yapamayız derse diye yazıyorum. yoksa fatih hoca zaten havuzu olan bir adam. en iyisini en uygun şekilde aldırır.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      su alttaki habere bak cay demle. Bu istanbul medyasi bi ara yunan forvet Kostas mitroglu nun adi bizle gecince hemen Turk dusmani diye palavra sıktılar. Galatasaray alinca citlarini cikarmadilar. Ozellikle fotospor azili Trabzonspor dusmani

Ukrayna-Rusya savaşı Fatih Tekke'yi vurdu

Fatih Tekke'nin Rusya ile yakın ilişkileri sonrasında Trabzonspor'a Rus futbolcular transfer edeceği dedikodularının Ukraynalı oyuncularda rahatsızlığa neden olduğu iddia edildi.
      Trabzonspor teknik direktörü Fatih Tekke'nin Rusya ile yakın bağları var... bordo-mavili takımdan ayrıldıktan sonra Rusya'nın Zenit takımına gitti. Hatta St.Petersburg takımında UEFA Kupası'nı kazanarak, yurt dışında forma giydiği bir takımla Avrupa Kupası kazanan ilk Türk unvanını elde etti.

SOBOLEV İSMİNİ SUNDULAR

Tekke'nin Trabzonspor'un başına geçmesi Zenit'te büyük ilgi gördü. Yöneticisinden futbolcusuna herkes bordo-mavili ekibin yeni teknik direktörüne mesaj gönderdi. Hatta bunun devamında Ukraynalılar, Zenit'in Tekke'ye "oyuncu transferi konusunda yardımcı olacağına" dair haberler yaptı. Hatta isim (Alex Sobolev) bile verdi.

"AİLELERİMİZİ ÖLDÜRDÜLER"

İddia ise bu dedikodular "küçük bir Ukrayna kolonisi olan" Trabzonspor'da sıkıntıya neden oldu. Batagov, Zubkov ve Sikan, Zenit'ten gelecek Rus oyuncularla bir arada oynamak istemediklerini açık açık belirttiler. Kendilerinin savaşta ailelerini öldüren Rus futbolcularla aynı soyunma odasını paylaşmak istemediklerini savundular.

HENÜZ TRANSFER LİSTESİ BİLE YOK

Şu anda Trabzonspor'un kadrosuna Rus futbolu katma niyeti yok. Tekke'nin transfer listesi bile henüz Başkan Ertuğtul Doğan'ın eline ulaşmadı. Genç teknik adam Göztepe, Bodrum ve Fenerbahçe maçları öncesinde oyuncularının kafasının transfer haberleriyle karışmasını istemiyor.

Kaynak: Haber Merkezi

https://www.61medya.com/haber/241528...-tekkeyi-vurdu
      hayatımda gördüğüm en boş haber. masa başında fantazilerini yazmış. şunu yazarken bilgisayarın harcadığı elektriğe yazık

Yorum

• Fatih hocanın işi zor. 3/4 adam dışında 11 de olabilecek adam yok. Mevcut 11 in içinden 3/4 tanesi yedeğe çekilse bize nereden baksanız 6 tane 11 e kaliteli oyuncu, yedeğe de 4-5 alternatif şart. Yine parçalanacağız
        Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Aman 10 transfer yaptırıp 15 tane gonderme. Belli başlı iskelet oluşabilecek oyuncular var onların yanına net 8 numara ,net stoper gibi 2-3 tane oyuncu al.

Yorum

• 6,8 ve 10 no pozisyonundaki oyuncular komple değişmeli.Eldeki oyuncularla en fazla dördüncülüğe oynarsın.

Yorum

• Herkes Banza'yı tartışıyor ama ben alabileceğimize ihtimal vermiyorum. Onuachu'da opsiyonsuz kiraladınız diye şamar yiyince Banza opsiyonlu diyebilmek için 25 milyon opsiyonla zar zor kiralandı. Hiçbir şey yapmadan 25 çeken Braga +20 gol attıktan sonra niye 10'a ikna olsun? Uzanamayacağımız ciğere mundar diyoruz.
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Herkes Banza'yı tartışıyor ama ben alabileceğimize ihtimal vermiyorum. Onuachu'da opsiyonsuz kiraladınız diye şamar yiyince Banza opsiyonlu diyebilmek için 25 milyon opsiyonla zar zor kiralandı. Hiçbir şey yapmadan 25 çeken Braga +20 gol attıktan sonra niye 10'a ikna olsun? Uzanamayacağımız ciğere mundar diyoruz.
                15 istiyorlar banza için imkansız zaten dostum.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Herkes Banza'yı tartışıyor ama ben alabileceğimize ihtimal vermiyorum. Onuachu'da opsiyonsuz kiraladınız diye şamar yiyince Banza opsiyonlu diyebilmek için 25 milyon opsiyonla zar zor kiralandı. Hiçbir şey yapmadan 25 çeken Braga +20 gol attıktan sonra niye 10'a ikna olsun? Uzanamayacağımız ciğere mundar diyoruz.

25 fazla ama 18/19'a bırakabilirler.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    15 istiyorlar banza için imkansız zaten dostum.
                    Niye 15? Sene başında 50 gol atacağına beklediler başaramadı diye mi 25 milyon opsiyondan 10 milyonluk indirim yapıldı?
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ligue 2.de kiralık oynayan Eli Junior Kroupi var. 18 yaşında bonservisi 12 milyonlarda şu anda ama kiralık + satın alma opsiyonuyla çekebiliriz. ayaklarına hakim seri bir çocuk. bu sene 13 golü var şu ana kadar zirvede.

yine ligue de sol kanat için rafiki said var. ucuz trezeguet. 1 milyona alınabilir. 25 yaşında daha.

sağ kanat için viscanın kısası (1.70) gauthier hein var. seri ve ayakları çok iyi ve de aşırı fırsatçı.

asistçi sağ bek lazım olursa alpha sissoko var. adamda ciğer var. her türlü ileri geriyi yapabiliyor.

alternatif bir sol bek lazım olursa ve de asist de yapsın dersen darlin yongwa. hem genç hem de avrupa maçlarında kendini gösterirse talibi çok olur.

bunları sırf yönetim paramız kalmadı transfer yapamayız derse diye yazıyorum. yoksa fatih hoca zaten havuzu olan bir adam. en iyisini en uygun şekilde aldırır.
                        Bunlara ek olarak Abdoulaye Kante, Brahim Traore de eklenebilir hocam. Kaliteli isimler gerçekten
                        Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                        çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Yabanci ust duzey santrafor bizde en fazla bir sezon oynar ve gider yerli bir santrafor sart takima aidiyet duygusu tasiyan en az 5 yerli oyuncu takimin cekirdegini teskil etmeli alinacak yabanci oyuncu yasi genc umit vaadediyorsa yedek oturabilir bunun disindaki 25 yas uzeri yabancilarin nokta transfer olmasi lazim yerli oyuncudan daha kaliteli olmali ilk onbirde garanti oynamali sehir ve takima aidiyat duygulariyla bagli olmali boyle bir oyuncu gurubu yoksa iyi hocaylada zirveye oynayamayiz

Yorum

• vay be Rüştü fatih tekke nin ne sutlarını çıkarmış. 10 kisi rakibe bırak gol atmayi gol yemisiz. Şu maçı kazansak belki de şampiyon olacaktık. Gerçi 20 Kasım 2004 henüz 13.hafta oluyor. Taktik dehası Ziya doğan Yattara yi yedek bırakıp Lee Young i oynattti kanatta. Maça Hüseyin Çimşir, Adem Koçak, İbrahim Ege 3 tane onlibero 6 numara ile çıktı. Yıllar sonra Beşiktaş'ta Valerien İsmael de böyle oynayınca kendisi röportajlarında ovune ovune anlatiyordu bu 3 tane onliberolu sistemi.
                            En son jpositve tarafından düzenlendi; 20.03.2025, 04:31.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

vay be Rüştü fatih tekke nin ne sutlarını çıkarmış. 10 kisi rakibe bırak gol atmayi gol yemisiz. Şu maçı kazansak belki de şampiyon olacaktık. Gerçi 20 Kasım 2004 henüz 13.hafta oluyor. Taktik dehası Ziya doğan Yattara yi yedek bırakıp Lee Young i oynattti kanatta. Maça Hüseyin Çimşir, Adem Koçak, İbrahim Ege 3 tane onlibero 6 numara ile çıktı. Yıllar sonra Beşiktaş'ta Valerien İsmael de böyle oynayınca kendisi röportajlarında ovune ovune anlatiyordu bu 3 tane onliberolu sistemi.
                              Ey gidi marcelinho ey. Ne çekti bu adamdan.
                              Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                              çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Bizim ne yapıp edip Bondarenkoyu almamız lazım. Ben bu kadar seviye atlatacak topçu izlemedim Bu Sara, Fred falan donunda sallar bu çocuk.

Onuachu'yu da ucuza bağlar, başkanlarına hot wheels oyuncak ferrari yollarsak
                                Artem'in yanına uyumlu uzun bir sağ stoper alırsak
                                Bir de şu daha önce bas bas bağırdığım sol bek Muheim'ı bağlarsak

Çiçek bence doyma izlemeye Trabzonspor'umuzu

Tadımı kaçıran tek konu Fatih Hoca'nın tarzına uyar mı Onuachu emin değilim. Çok tahta ayaklı önde baskı için Sikan'ı 1. alternatif düşünecek bence hoca. Bize kesin tecrübeli bir yedek lazım, ne olur ne olmaz. Rodallega gibi falan bişeyler
                                "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                                Özkan Sümer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X