Taichi Hara isimli bu arkadaşı daha önce izleyen oldu mu?
Daha 21 yaşındayken Japonya'dan Hırvatistan'ın yolunu tutmuş, orada 18 maçta 8 gol atıp 3 asist yapmış. Performansı Alaves'in ilgisini çekmiş ama İspanya'ya uyum sağlayamamış, iki sezon üst üste Belçika'da St. Truiden'e kiralanmış ve orada da 40 maçta 8 gol atıp 5 asist yapmış.
Bu sezon başında (24 yaşında) ülkesine dönüp Kyoto Sanga formasıyla 13 maçta 7 gol atıp 4 asist yapmış. Profil itibarıyla çok ilgimi çektiği için oynadığı 13 maçın özetlerine bakayım dedim, herif Japon Dzeko gibi duruyor valla
Yönetim alacağımız oyuncuların şu anda adını bilmiyordur eminim. Menajerler bişeyler yapacak da kulübünde istenmeyen, menajere uzun zamandır borcu olan birileri gelecektir.
"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Normalde olması gereken bir futbol takımının futbol aklı olması.
Yani TS dikine oynayan, hızlı çıkan, topu rakibe bırakan vs vs gibi. Real bile genel olarak denk maçlarda bu taktiği uyguluyor.
Senin bir futbol aklın oynadığın taktiğe göre oyuncu transfer eder. Taktiği oynatabilecek TD tercih eder. Yani TD gelip baştan takım kurmaz. Ya da kendi futbol stratejisine göre oyuncular almaz, yerleriyle oynamaz.
Bizdeki yanlış bu. Her TD ye takım kuruyoruz.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunlar belli oldu menejer kucaginda.Güzel hoplatacaklar
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Taichi Hara isimli bu arkadaşı daha önce izleyen oldu mu?
Daha 21 yaşındayken Japonya'dan Hırvatistan'ın yolunu tutmuş, orada 18 maçta 8 gol atıp 3 asist yapmış. Performansı Alaves'in ilgisini çekmiş ama İspanya'ya uyum sağlayamamış, iki sezon üst üste Belçika'da St. Truiden'e kiralanmış ve orada da 40 maçta 8 gol atıp 5 asist yapmış.
Bu sezon başında (24 yaşında) ülkesine dönüp Kyoto Sanga formasıyla 13 maçta 7 gol atıp 4 asist yapmış. Profil itibarıyla çok ilgimi çektiği için oynadığı 13 maçın özetlerine bakayım dedim, herif Japon Dzeko gibi duruyor valla
Yorum