Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu takıma değil Mir, Real Madrid kadro olarak tamamı Trabzonspor adına oynasa bu adamla olmaz.

takımdaki ahengi sağlayamayan bir adam var başımızda.

her şeyi deniyorum ama olmuyor muhabbetini batırdığı her takımda yaptı. Dileyen beşiktaş'taki son dönemindeki demeçlerine bakabilir.

Denemediği şey takımda ahenk, bütünlük, mücadele azmi ve hırs yaratmak.

kendinde bu tarz özellikler olmadığı için takıma da vermesi beklenemez.

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Bir tane topla iyi ve sakin bir sağ bek, 1 tane orta sahada hamallık görevini görebilecek ama kalas da olmayan o ismi çıkan fransız çocuk gibi 1 orta saha alıp kapatsınlar. Rafa Mir işine falan girmeye gerek yok. Zaten ne yaparsak yapalım max 3 ya da 4.olacağız. Hoca hocaysa bu takımı Avrupaya götürecek. Bardhi ve Bozoktan da kurtulabilirsek başarı sayarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• ömür için sonraki satış felan gaz alma konusu olur. getirsin 5 milyon eur yeter..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Fransız çocuğun transferi konusunda Mendy'ye güveniyorum.

Yorum

• illa forvet olacaksa kuzeyden olmadı bkz danimarka norveç gibi
            Temiz Lig Davamız Trabzonspor Sevdamız # 7 Oscar René Cardozo

Yorum

• bu hocaya transfer yapmamak lazım

yapacaklarsa da waka gibi şapkadan tavşan çıkaracak biri lazım hücumda.. çünkü adamın hücum umrunda değil
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İspanyol santrafor için adı geçen rakamlar açıkça soygundur. Alana da aldirana da burda gelip saksakciligini yapana da sahtekar gözüyle bakarım.

Kiralık alınabilir eğer makul bir maaşı varsa . Elde zaten Enes ve Onuachu var, bir zahmet bunlarla Anadolu takımlarına gol at. Böyle dusununce kiralamaya bile gerek yok.

Yorum

• Şu forumdan 30 tane adam toplayalım soralım yemin ediyorum size en 28 tanesi İspanyol, İngiliz, Fransız forvet oyuncularını veto eder. Ama bizim çok bilmişler ısrarla tutturmuş Mir de mir. Yahu kardeşim santrfor dediğin İsveç, Norveç, Sırbistan, Ukrayna, Polonya ve Afrika ülkelerinden alınır özellikle Türkiye ligine. Olmaz kardeşim Mir felan olmaz Maxi gomez ne verdiyse oda onu verir. Bakın çok net söylüyorum Miri almak demek ben soygun yapıyorum demektir bizden korkmuyorsanız Allah'tan da mı korkmuyorsunuz. Allah kahretsin buna sebep olanları başka bir şey demiyorum.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ömür için sonraki satış felan gaz alma konusu olur. getirsin 5 milyon eur yeter..
                    Abi ne sonraki satışı Allah aşkına işguzarlik başka birşey değil.Bana ne sen kaça satarsan sat ver benim 8 milyon euro para mı demek çok mu zor ?Kim çıkarır verir ona 10 milyon euro. İngiltere ikinci liginde lahana çorbası yaparlar o vitaminsizi. Adam 10 senede becerip şut atmayı öğrenemedi.

Yorum

• Gazdagi izleyen varmi forumda!
                      gazman süperligde basarili olabilir belki
                      youtou.izledim biraz tarzi bakaya benziyor gibi.
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Bu takimin en önemli ihtiyaci, yeni Bir HOCA´dir. Önümüzdeki 4 aylik sürecte takimi, oyunculari tekrar futbol sevkine ulastiracaktir. Ondan sonra Stoper, Ortasaha, Kanat ve Kaleci transferi yapilmalidir
                        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gazdagi izleyen varmi forumda!
                          Fountas gibi üflesen uçacak oyunculardan hocam çöp yani.

Yorum

• Şimdi transfer yap oldu ki tutmadı , ki bu ihtimal çok yüksek. Sonraki gelen demez mi e kardeşim alırken bana mı sordunuz. Karagümrük’e bedava topçu vermek için milyon eurolar harcamaya doymadık. Mesela sezonun gidişatı az çok belli yeni yapılanma süreci sezon başlangıcında yapılacakken devre arası forvet almanın mantığı izahı yok. Ana iskeleti kurmak için forvetten mi başlanır , nerde mantık nerde yapılanma. Şaka gibi bi yönetim gerçekten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gazdagi izleyen varmi forumda!
                              videosunda ceza sahası dışında numarasını görmedim, çeyreği kadar şutu yok gibi.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aga yeminle umutsuz vakasin ugrasmaya degmez kime ne anlatacaksin millet sayfalarca yaziyor ama birsey almadigin belli
                                inatinda devam et avci gibi hadi allah carsina pazar versin birak burdaki yorumlari falan ac spor medyasina ekranda konusulanlara bak biraz butun turkiyenin gordugunu bir sen goremedin nr hikmetse bir tek sen biliyorsun bu hoca konusunu abi inan uzuluyorum guldurme kendini su yasta diye uyarmak istedim ama kendi dusen aglamaz devam et o zaman inatinda..
                                Konunun hoca konusu olmadığını söylüyorum. Bu Abdullah Avcı2nın çok iyi hoca olduğunu göstermez böyle bir iddam da yok. Ama bu koşullarda ve bu yapılanma adımlarında, eğer mevcut yönetim görevine devam edecekse ki edecek gibi gözüküyor.O halde Avcı da kalacak. Takım taraftarına düşen görev de, gidecekse beraber gitsinler ama Avcı giderse, bu yönetim daha iyisini alamayacak ve almayacak da. Sahip çıkın, Koşullar bizi buna mecbur bırakıyor diyorum.

Sezon başında ki transferleri yapan bu yönetim ve Bielicha iken bile herkes bu transferleri avcı yaptırdı diye burda algı oluşturdu. O yaptırdı da ondan mı hiç birini oynatmıyor. Bu yönetimin yaptığı transferler ve Bileciha nın aldrıdığı oyunculardan bir hayır mı gördünüz de sorunu avcıya indirgiyorsunuz.
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X