Şu anki kadrodan memnun musunuz? Mevcut takımın Abdülkadir kourb3lis bakasetas dogucqn bardhi kerem sen Göktan orta sahası ile ilk 4 içinde yer alacağına inanıyor musunuz cevabınız evetse transfer yapmayalim
Cevabım hayır, fakat adı geçen oyuncular da bizi ilk dörde sokamaz. Milletin derdi o. Al elneny gibi adam bak millet bişey diyor mu
En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 05.08.2023, 14:27.
Şu anki kadrodan memnun musunuz? Mevcut takımın Abdülkadir kourb3lis bakasetas dogucqn bardhi kerem sen Göktan orta sahası ile ilk 4 içinde yer alacağına inanıyor musunuz cevabınız evetse transfer yapmayalim
Takimdan bir halt olmaz ama ligte bir halt degil.Kalitesiz lig icin bu kadro ile 4-6 olursun bu ligte.
ligte para yok.en gec ligin 2. devresinde cogu Anadolu takimi iflas bayragini cekecekler transfer yasaklari gelecek ve oyuncular kacacak onun icin bu kadro bile en kötü 4 olma sansi cok yüksek.
Ha paralari sezon öncesi stoperlere gömeseydiler öne gömseydiler ilk 3 olur derdim.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Masourasa 3,5 verene kadar siopise 800 bin verir gönderirim. Bize siyahi çalım atabilen adam eksilten hızlı atağa çıkaracak oyuncu lazım
Ki artık oyuncu satmamız lazım Serdar Dursuna araplardan resmi teklif gelen yerde hiç bişey olmaması can acıtıyor
En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 05.08.2023, 14:43.
Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Masaurası neden alıyoruz? Elimizde trezege var zaten. Trezegeye iyi bir talip olursa ancak düşünülür. O da siopis ile takas karşılığında. Üste az bi para belki
Trezege Afrika kupasına gidecek en az 6 maç yok masouras olmasada en azından genç potansuyelli oyuncu şart sadece tek sol kanatla hangi takım lige girmiş... aman para vermeyelim derdinde herkes .. ona vermeyelim buna vermeyelim oyuncu almayalım klubu kapatalım abi en iyisi sıfır masraf
Masourasa 3,5 verene kadar siopise 800 bin verir gönderirim. Bize siyahi çalım atabilen adam eksilten hızlı atağa çıkaracak oyuncu lazım
Ki artık oyuncu satmamız lazım Serdar Dursuna araplardan resmi teklif gelen yerde hiç bişey olmaması can acıtıyor
Iste Menejerler arani iyi tutmanin avantaji.Az cok teklif geliyor.
Bizimkiler Trabzonsporun özel Menejerini kendi saflarindan yetistirmel ve Gayri Resmi Menejer sirketi kurmali.
Ama Türk milletini tanidim kadar sonra bu girisimde zaman ile yozlasip bizi vuracak.
Ic piyasa böyle ama dis piyasada Cale Yattara Sota archil Lee vs gibi oyuncularin var onlari kulan.Ama tenezul etmez bizimkiler.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Hocanın bu stoper aşkını da anlamadım..3 yabancı stoper arti Hüseyin ve alisahin var 4 tane yabancı stoper mi alicaz ... takımda 1 sol kanat var bir tane 8 numara yok 6 numarada tek isim var bizim hoca hala stoper derdinde
Trezege Afrika kupasına gidecek en az 6 maç yok masouras olmasada en azından genç potansuyelli oyuncu şart sadece tek sol kanatla hangi takım lige girmiş... aman para vermeyelim derdinde herkes .. ona vermeyelim buna vermeyelim oyuncu almayalım klubu kapatalım abi en iyisi sıfır masraf
Sorun su konusulan oyuncular ile konusulan maas Bonservis tutarsiz.O topcular o parayi etmez.Ama sezon basliyor her yerde, kimse sana senin isine yariyacak adamini kolay vermez.Fahis fiyat ödiyecegen sonra bu filmi gördük ertesi sene millet aglamiya basliyacak fes edin bunu diye.
Bizim bu duruma düsmemizin yönetimin halt yemesi .sezon bitmeden önce kac hafta önce planlama icin zamanin vardi ama sen ihtiyac olan yerlere transfer yapmayip 4-5 stopere fahis fiyat verirsen as oyunculara verecek para bulamasin .Kimsede seni beklemez gider baska yere imza atar.Sen ilk dügmeyi ters ilikledin
Arsa işi olursa sponsorluk rakamlarına yakın bir meblağ daha gelecek o zaman borç biter 10 tane çakal başkanlıık için aday olur bu kadar işi ertuğrul hallerde diğerleri hazıra konmak için ortaya çıkarsa onların inadına bu kadar kızsamda Ertuğrul'u inadına desteklerim şimdi ortada yoksunız o zamanda yok olun.
Şu herkesçe malum her koyun kendi bacağından asılır.
Kimse vitrinde olmadığı bir yönetime destek vermez. Daha doğrusu para vermez yoksa dışardan sever, başarılı olmasını ister ( ki bazen de istemez bunlar gitsin ben geleyim diye. Kapitalist sistem bu, kolay değil vatan millet Sakarya)
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Benkovic ve fernandez i istedi hoca denswil de var ali Şahin Hüseyin de var daha neyin stooerini istiyor hoca anlamadım..yabancı hakkını stoperdwn.mi kullanıcaz.. orta saha hücum hattı kan ağlıyor ömür birazda trezege dışında tek atletik hızlı topla çıkan oyuncu yok hoca stopé r derd8nde
Benkovic ve fernandez i istedi hoca denswil de var ali Şahin Hüseyin de var daha neyin stooerini istiyor hoca anlamadım..yabancı hakkını stoperdwn.mi kullanıcaz.. orta saha hücum hattı kan ağlıyor ömür birazda trezege dışında tek atletik hızlı topla çıkan oyuncu yok hoca stopé r derd8nde
Bu hocaya sormadan adam alın şu ana kadar aldırdıpı adamların hepsi kalas.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum