Sıfır seyircili o kadar İstanbul takımı var, bir tanesine bile transfer yasağı koymuyor şikeci FIFA.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakasetasla vedalaş ya da kadro dışı bırak , ne malum teklicin parlamayacağı bu durumda ? adamı daha kendi mevkisinde göremeden kiralık gönderiyoruz .
şimdi enis 11 'e girecek , muhtemelen de poyraz yıldırım A takıma çağrılacak . U19 milli takımında Semih kılıçsoy'un arkadaşı bu adam , u19 liginde de gol kralı ,boy pos yerinde fiziği de gayet iyi .neden hiç yüzüne bakmayız ?
Dün enis oyuna girdiğindeki vücut dili pek mutlu değildi, sözleşme uzatma konusunda neden ağırdan alıyoruz ?yazı beklersek devre arası görüşelim diyecek , devre arası geldiğinde de sezon sonu diyecek sonra da elini konulunu sallarayarak gidecek .
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenel olarak söylediklerinize katılıyorum alt yapıdan bir şey olmasını beklediğimiz ama bu beklentiyi gerçeğe dönüştüren Abdülkadir Ömür dışında birini hatırlamıyorum,diğer gelenler genelde beklenti olmadan,stres yaşamadan çıkıtlar ama Abdullah Avcı'nın alt yapıdaki gelişimi önemsemediği fikrinize katılmıyorum.
Başakşehir'in alt yapı organizasyonunu kurdu,Milli Takımlar alt yapılarında kupası var ve bizde de Avrupalı bir şirket ile alt yapı eğitim programını hayata geçirdi.
Bunu doğru bulmuyorum. Hoca geldiğinde "24 yaş ortalamasıyla şampiyon olunmaz" deyip daha tecrübeli oyuncular almıştı. Şampiyon da oldu. Buraya kadar her şey normal. Peki sonrası?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMbappe sezon sonu sözlesmesi bitiyor.
O degilde Trezeguet simdi Salah ile ayni 11'demi oynuyor.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Şu açıklamalar yapıldıktan sadece iki gün sonra James Rodriguez ile anlaşıldığı haberleri düşmeye başladı. Ne diyebiliriz ki... Sözün ve mantığın bittiği yerdeyiz. Haberin doğru olma ihtimalini geçtim, hâlâ daha bu tip isimlere gidilmesi, düşünülmesi bile ne kadar sığ insanlar tarafından yönetildiğimizin göstergesi. Hadi E.D ve A.C, az daha uğraşırsanız yukarıdaki transfer yasağı listesine tepeleme sokacaksınız bizi.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu açıklamalar yapıldıktan sadece iki gün sonra James Rodriguez ile anlaşıldığı haberleri düşmeye başladı. Ne diyebiliriz ki... Sözün ve mantığın bittiği yerdeyiz. Haberin doğru olma ihtimalini geçtim, hâlâ daha bu tip isimlere gidilmesi, düşünülmesi bile ne kadar sığ insanlar tarafından yönetildiğimizin göstergesi. Hadi E.D ve A.C, az daha uğraşırsanız yukarıdaki transfer yasağı listesine tepeleme sokacaksınız bizi.
Bu arada yeni yayın sözleşmesi açıklanınca göreceğim olmayan paraları saçan sefilleri.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
transfer yapmasınlar. enis ve poyraz santraforda oynasın
sağ bek larsen gönderilsin oğuzhan ve mehmete güvenilsin.
bakasetas gönderilsin bardhi ye sen bu takımın 10 numarasısın denilsin.
stoperde benkovic kendine güveni gelmeye başladı.Bence çok iyi stoper.
benkovic,baniya,denswil,hüseyin,ali şahin ile devam edilsin.Sadece bir tane 8 numara alınsın.
---------------ugurcan/onuralp--------------------
mehmet/oguzhan--------baniya/hüseyin-----------benkovic/denswil-----------eren/?
--------------berat/mendy---------------transfer/umut güneş----------------------------
visca/pepe-------------------bardhi/ömür/fountas-----------------------------orsic/trezeguet
-----------------------enis/poyraz/onuachu----------------------------------
bu kadro bizi avrupa kupasına atar.Geriye kalana sezon sonu bakarız.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimon Kjaer efsane olurdu be.
Benkovic Baniyya şans verelim sezon sonu talipleri çıkar bonservis kazanırız#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
Takımda tek bir forvet vardı oda gitti tam şahdık şahbaz olduk durumuna geldik kaldık enise kesin 3.oluruz ya değilmi bakalım kaç maç kazanacaz işimiz çok ama çok zor.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum