Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala geçmişten ders almıyoruz Gelişimine katkı yapabildiğimiz bir tane futbolcu sayın Biz futbolcu yetiştirebilen bir kulüp değiliz. Çocuklar kendi becerileriyle bir şeyler yapabiliyorsa yapıyorlar. Sonrasında ne o yetenekli çocuğu geliştirebiliyoruz ne de kariyerini planlayabiliyoruz. Beceremiyoruz. Olmuyor. Buna kulübün kurumsal altyapısı, profesyonel kadroları felan yetmiyor. Armut piş ağzıma düş yok.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hala geçmişten ders almıyoruz Gelişimine katkı yapabildiğimiz bir tane futbolcu sayın Biz futbolcu yetiştirebilen bir kulüp değiliz. Çocuklar kendi becerileriyle bir şeyler yapabiliyorsa yapıyorlar. Sonrasında ne o yetenekli çocuğu geliştirebiliyoruz ne de kariyerini planlayabiliyoruz. Beceremiyoruz. Olmuyor. Buna kulübün kurumsal altyapısı, profesyonel kadroları felan yetmiyor. Armut piş ağzıma düş yok.
      Aynen öyle az yetenekli oyunculari hepsini 1461 yollayip bitiriyoruz oraya giden asla gelişmiyor. Almanya da Nurnberg 17 yasindaki gencimize sans verip oynatiyorlar biz 21 yasindakine daha sans veremiyoruz
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Orsic dönerse devra arası iyi bir 8 ve iyi bir Stoper alınırsa fena kadromuz yok aslında şimdi iş hocaya düşüyor.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aynen öyle az yetenekli oyunculari hepsini 1461 yollayip bitiriyoruz oraya giden asla gelişmiyor. Almanya da Nurnberg 17 yasindaki gencimize sans verip oynatiyorlar biz 21 yasindakine daha sans veremiyoruz
          Az sivrileni o gazla sattık sattık, yoksa onu da köreltiyoruz. Oyuncu yetiştirmek o kadar kolay olaydı kulüpler bu işlere milyonlarca yuro para gömmezlerdi. Taa en alt yaş katagorilerinden itibaren A takımının oyun sistemine uygun () çocukları yetiştirip geliştirip birlikte kariyer planlamalarını yapmak için buna uygun profesyonel kadroları bir araya getirip organize edeceksin ve bunun için para harcayacaksın. Bizde altyapıdan biri çıkıyor çocuğun ne pozisyon bilgisi var ne taktik bilgisi var hatta temel eğitimlerden bile bir çoğu yoksun. O yüzden hikaye yani alıcaz da yetiştiricez de bilmem ne. Bu masallara inanmak isteyen inansın. Benim karnım tok.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Net söylüyorum her sene kötü planlamalar yaparak geriye doğru gidiyoruz. Hocayı seviyorum, zihniyetini de seviyorum o bir kenarda dursun. Bazen aklımız başımızdan gidiyor hatta, saçma sapan destek mesajlarını yönetime de veriyoruz ama şimdi gelelim maliyetlere

Mendy 11.7 Milyon Euro
            Orsic 7.4 Milyon Euro
            Umut 4 Milyon Euro
            Baniyya 6.3 Milyon Euro
            Onuachu 3.2 Milyon Euro
            Teklic 3.1 Milyon Euro
            Benkovic 6.5 Milyon Euro
            Mehmet Aydın 3.2 Milyon Euro
            Pepe 3.3 Milyon Euro
            Taxi 3.3 Milyon Euro
            Joaquin 2.7 Milyon Euro
            Kourbelis 3 Milyon Euro
            Berat 1.25 Milyon Euro

Evet opsiyonlarını da kullanılmış şekilde böyle, çünkü dünyanın hiçbir yerinde opsiyonunu kullanmayız zaten diye hesap yapılmaz.

Küçük maliyetli adamları eklemedim düşünün bir de onlar da var. Toplam 58 Milyon Euro yapıyor bu. Muhasebeci misin? Şeklinde yaklaşılıyor böyle rakamlar ortaya atınca fakat 7 mevkiye ortalama 5 milyon euro bonservis ödeyip ortalama 1'Er milyon Euro maaştan 3'er yıl anlaşsanız daha iyi olmaz mı canım kardeşim? Şimdi bonservis ödemedik de ne oldu?

Ülkenin cidden çivisi çıkmış durumda. Siyaset+Özel Kurumların gelirlerine kene gibi yapışan bu insanlara da alıştırdılar bizi namussuzlar.

Uğurcan
            Transfer-Transfer-Denswil-Eren
            Transfer-Transfer
            Visca-Baka-Trezeguet
            Transfer

Rotasyonda 2 transfer daha.

Şunu da eklemeden edemeyeceğim. Bu kalibrede takımı futboldan 1 TL yöneticilik+sporculuk poziyonunda para kazanmamış ben 20 milyon euro maliyetle kurardım size. Burada bir kadro olurdu ki heyecandan haftaiçi uyuyamazdınız.

Üzülüyorum çünkü 10-15 transfer matah bir şey sanılıyor.
            Üzülüyorum çünkü yabancı oyuncu gelince yerliden üstün görülüyor.( Kourbelis ayarı oyuncuyu 3. ligden 5 maç izlesek buluruz 10'da 1 maliyetine)
            Üzülüyorum çünkü elimizdeki oyunculara olan toleransımız her sene azalıyor, 2 sene oynamış oyuncunun yüzü eskiyor.

Futbol aklı başında olan insanın sporu değil bu ülkede. Bu hesapları taraftarlara yaptıranlar utansın diyorum, işin en kötüsü Siyaset bütün garantileri verdiği için her borç bizim bütçemizden gidiyor 80 milyona bölündüğü için umursamayacak kadar Cahil bir ülkeyiz.

58 Milyon euro nasıl bir para mı kardeşlerim? Benzer ölçüde futbol ekonomileriyle kıyaslayayım.

Red Bull Salzburg bu sene yaş ortalamaları 19-20 olan 7 tane oyuncuya 30 Milyon Euro bonservis ödedi. Bunların en babası 800 bin Euro alıp 400'ünü devlete vergi bırakıyor. Yani maliyetleri toplam 40 milyon euro maksimum. Kafadan 20 bizden az harcadılar.

Biz 58 Milyon euro harcamamızın 20'sini maksimum geri döndürebileceğiz, çünkü genelde öyle yaparız. Red Bull Salzburg bu oyunculardan minimum 60 milyon Euro Kar edecek, evet kar.

Bu iki seçeneğin arasındaki fark 100 milyon euro civarı Renktaşlar. Bu yüzden beğenmesem de Baniyya, potansiyellerine yürekten inandığım Eren, Mehmet, Umut, Enis gibi oyuncuların oynatılmayışlarını sorun etmeliyiz. Yönetim de gerekirse kaşarların biletini kesecek kadar cesur olmalı.

Biz bu çocuklar hata yapınca da arkalarında durmalıyız. Desteklemeliyiz ki bu çocuklar bize külfet olmasın. İnanın biz Dünya futbolu için Salzburg'dan büyük bir takım değiliz, bu kadar kendimizi büyük görüyor olmamızın sebebi etiketi daha fiyakalı bazı oyuncuları şehrimize getirebiliyor olmamız.

Bu sene aklımızı başımıza alalım ve lütfen 23 yaşın altındaki oyuncularımızla ilgili yorum yaparken kırıp dökmeyelim. Bu kadro şampiyon falan olmayacak, bilip hareket edelim. Beklentimizi düşürelim ve önümüzdeki yıllara güzel umutlar bırakalım. Herkesi sağduyuya davet ediyorum.

Eğer bu yönetim önümüzdeki yıl 10-15 transfer yaparsa, onu oradan indiremeyen bize yazıklar olsun, saygılar.
            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
            Özkan Sümer

Yorum

• Devre arası için ana hedef;

1-Larsen 2-Denswill/Fernandes 3-Baka 4-Ömür 5-Visca 6-Pepe 7-Umut

gibi isimlerle yolları ayırmak olmalı.

Transfer olarak;

1 merkez, 2 sağ kanat, 1 de forvet olmak üzere 4 transfer yeterli olacaktır.

Yıl sonu boşa çıkacak oyunculardan Bassogog düşünülebilir, Pepe umarım devreye kadar dikkat çekici bir performans gösterir de 4-5 milyonluk teklifler alabilir.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Devre arası için ana hedef;

1-Larsen 2-Denswill/Fernandes 3-Baka 4-Ömür 5-Visca 6-Pepe 7-Umut

gibi isimlerle yolları ayırmak olmalı.

Transfer olarak;

1 merkez, 2 sağ kanat, 1 de forvet olmak üzere 4 transfer yeterli olacaktır.

Yıl sonu boşa çıkacak oyunculardan Bassogog düşünülebilir, Pepe umarım devreye kadar dikkat çekici bir performans gösterir de 4-5 milyonluk teklifler alabilir.
                Adamlar staılabilecek adamları bile üste para vererk gönderiyorlar şu dediklerini yapabilmeleri için güneşin batıdan doğması gerekiyor
                Murat

Yorum

• Koskoca bir transfer dönemi bitti ancak Trabzonsporun 8 numarası yine Bakasetas oldu.Kulüpler böyle dangalakça yönetildiği için batıyor işte.Ne kadar hücumcu alırsan al onları besleyecek bir merkez oyuncun yoksa hiçbir s.kim yapamazsın.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Koskoca bir transfer dönemi bitti ancak Trabzonsporun 8 numarası yine Bakasetas oldu.Kulüpler böyle dangalakça yönetildiği için batıyor işte.Ne kadar hücumcu alırsan al onları besleyecek bir merkez oyuncun yoksa hiçbir s.kim yapamazsın.
                    Senin hocan baka 8 zaten derse adam almazlar. Bin tane abidik adam aldiracağına doğru düzgün oyunu kuracak bir adam alın bana deseydi keşke. Demediğini nerden biliyoruz? Dediyse zaten daha kötü. İstediği adamlari aldiramayip bu durumu umursamadan devam ediyorsa tazminat yolunda başarılar.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arada kaynamasin onuralpe 700 bin verilip u 19 gonderildi ustelik 3 yillik anlasma saglandi bu senesi gitti bile.kalan 2 senede oralarda takilip elimizden gider plan program beklenti olsa anlasma 5 yillik yapilir kiralanirdi bir yerlere tamamen para indirmek icin altinordudan yapilan bir transfer o kadar kaleci varken uatelik elde baska aciklamasi yok bu plansizligin, 700 bin avrodan kim ne kadar indirdiyse haram zıkkım olsun..
                      Abi Onur ile yaşından ötürü 5 yıllık yapamadık. 18'e girince kesinlikle 5 senelik kontrat yapılır diye düşünüyorum. Onur'a çok yetenekli diyorlar çünkü.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• Takım tam anlamıyla yamalı bohça gibi kaldı.

Stoperler vasat ve yavaş,

Bekler durağan ve hata yapmaya müsait (Mehmet Can'ı saymazsak),

8 numara yok,

Sol kanatta Trezeguet bir maç oynar üç maç oynamaz.

16 transfer yerine nokta atışı 8 transfer yapsak bundan daha iyiydi. Ne para ne transfer bu takımda istisnalar dışında iyi yönetilmiyor.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi Onur ile yaşından ötürü 5 yıllık yapamadık. 18'e girince kesinlikle 5 senelik kontrat yapılır diye düşünüyorum. Onur'a çok yetenekli diyorlar çünkü.
                          Yetenekli adam bile olsa u 19 da körlenir.3+2opsiyonlu falanda mi olmuyor mu bu kurali bilmiyordum.bu kadar kaleci varken alinmasi hataydi hadi aldin eldeki kalecilerden gonderceksin a takimla antremana cikacak yada kiralanacak oynama garantisiyle 1.lig yada 2.lige u 19 da torpilli alt yapi hocalarinin verebilecegi birsey yok adama olan yetenekleri de körelir..verilen paralara bakildiginda baska filmler döndugu ortada bu transferde tipki diger altinordudan yapilan tranaferlerde oldugu gibi..
                          En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 16.09.2023, 21:46.
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bakic niye transfer edildi?
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı hatta Uğurcan (9 maçlık 1461 dönemi var) bu adamların yetenekleri mi körelmiş ?? zamanı gelince bir şekilde forma şansı buldular ve A takımın değişmezi oldular.. Arda Güler u-19 dan a takıma yükseldi sonuç ortada.. hangi genç futbolcunun yeteneği körelmiş..

Kuraldan bihaber 18 yaşından küçük biriyle neden 5 yıllık sözleşme yapılmadığını sorgulayıp bu transferden para indirildiğini iddaa ediyor.. nasıl bir kafa bu yapılan her transfer için para indirildi,para yeniyor para aklama falan muhabbetleri hep.. elde somut bir belge,bilgi var mı yok.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Koskoca bir transfer dönemi bitti ancak Trabzonsporun 8 numarası yine Bakasetas oldu.Kulüpler böyle dangalakça yönetildiği için batıyor işte.Ne kadar hücumcu alırsan al onları besleyecek bir merkez oyuncun yoksa hiçbir s.kim yapamazsın.
                                Al benden o kadar o kadar adam al bir tane o da 8 numara en önemli noktaya adam alma o kadar adam var waka gibi beyin yok
                                Bir koitayı gonderene kadar ne çektin o kadar adam alıp bir dünya koita getir
                                Flavio vardı ne farkı var alınanlardan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X