Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sıfır seyircili o kadar İstanbul takımı var, bir tanesine bile transfer yasağı koymuyor şikeci FIFA.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bakasetasla vedalaş ya da kadro dışı bırak , ne malum teklicin parlamayacağı bu durumda ? adamı daha kendi mevkisinde göremeden kiralık gönderiyoruz .
      şimdi enis 11 'e girecek , muhtemelen de poyraz yıldırım A takıma çağrılacak . U19 milli takımında Semih kılıçsoy'un arkadaşı bu adam , u19 liginde de gol kralı ,boy pos yerinde fiziği de gayet iyi .neden hiç yüzüne bakmayız ?

Dün enis oyuna girdiğindeki vücut dili pek mutlu değildi, sözleşme uzatma konusunda neden ağırdan alıyoruz ?yazı beklersek devre arası görüşelim diyecek , devre arası geldiğinde de sezon sonu diyecek sonra da elini konulunu sallarayarak gidecek .
      Olması gereken bunlar ama mevcut irade tersi yönde hareket ediyor. "Vardır bir bildikleri" dememizi bekliyorlar.

İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Genel olarak söylediklerinize katılıyorum alt yapıdan bir şey olmasını beklediğimiz ama bu beklentiyi gerçeğe dönüştüren Abdülkadir Ömür dışında birini hatırlamıyorum,diğer gelenler genelde beklenti olmadan,stres yaşamadan çıkıtlar ama Abdullah Avcı'nın alt yapıdaki gelişimi önemsemediği fikrinize katılmıyorum.
      Başakşehir'in alt yapı organizasyonunu kurdu,Milli Takımlar alt yapılarında kupası var ve bizde de Avrupalı bir şirket ile alt yapı eğitim programını hayata geçirdi.
      Bir plan doğrultusunda alttan gelenlerin önü açılır. Kademe kademe takip edilir gelişimi, kiralanması bile plan doğrultusundadır. Bizdeki durum şu: Uğurcan giderse birini alırız.

Bunu doğru bulmuyorum. Hoca geldiğinde "24 yaş ortalamasıyla şampiyon olunmaz" deyip daha tecrübeli oyuncular almıştı. Şampiyon da oldu. Buraya kadar her şey normal. Peki sonrası?
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bunların çoğu düşer, yerlerine eyüpspor, tuzlaspor, üsküdarspor, esenler erokspor, bağcılarspor, sultanbeylispor, sancaktepespor çıkar!!
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunlar ite kaka düşmezse makas açılır. fb gs her maçı yürüyerek alır.

Yorum

• daha çok transfer yasağı gelir bunlar bir şey değil.

makas iyice açıldı önümüzdeki en az 3 sene daha aynı bu sezon ki gibi maçlar izleriz.

federasyonun ve yayıncı kuruluşun verdiği para 1 maçlık deplasman maliyetini karşılamıyor.

anadolu takımları batmış durumda.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Süper ligteki takım sayısı 14'e düşürülmedikçe bu kalitesizlik değişmez.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mbappe sezon sonu sözlesmesi bitiyor.

O degilde Trezeguet simdi Salah ile ayni 11'demi oynuyor.
                Abi Mpabbe açıklama yaptı zaten keşke bir gün Abdullah Avcı benim hocam olsa diye. Her an herşey olabilir yani.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Şu açıklamalar yapıldıktan sadece iki gün sonra James Rodriguez ile anlaşıldığı haberleri düşmeye başladı. Ne diyebiliriz ki... Sözün ve mantığın bittiği yerdeyiz. Haberin doğru olma ihtimalini geçtim, hâlâ daha bu tip isimlere gidilmesi, düşünülmesi bile ne kadar sığ insanlar tarafından yönetildiğimizin göstergesi. Hadi E.D ve A.C, az daha uğraşırsanız yukarıdaki transfer yasağı listesine tepeleme sokacaksınız bizi.
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• Geldiğinde göbek attığınız Pepe bize tek başına beş maç kazandırdı ya, James de kesin şampiyon yapar bizi. Koşun en az 3,5 da ona verin. Babanızın kulübü çünkü bu ne olacak!
                    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu açıklamalar yapıldıktan sadece iki gün sonra James Rodriguez ile anlaşıldığı haberleri düşmeye başladı. Ne diyebiliriz ki... Sözün ve mantığın bittiği yerdeyiz. Haberin doğru olma ihtimalini geçtim, hâlâ daha bu tip isimlere gidilmesi, düşünülmesi bile ne kadar sığ insanlar tarafından yönetildiğimizin göstergesi. Hadi E.D ve A.C, az daha uğraşırsanız yukarıdaki transfer yasağı listesine tepeleme sokacaksınız bizi.
                      Bizim taraftarımızı tenzih ederim, ülkedeki sporun (Özelde futbolun) bu duruma düşmesine sebep; müteahhit zihniyetli kulüp yöneticileriyle birlikte, transfer manyağı menajerlik oyunu nesli taraftar profilidir. Tedbir, önlem, öngörü, plan, maliyet, devamlılık diyene "Muhasebeci misin" derler. Takımları, Allah korusun, Eskişehir ve Bursa gibi amatöre düşünce (belki) akıllanırlar. Tabii "Araplar gelip bizi alır" hayalinden uyanırlarsa...

Bu arada yeni yayın sözleşmesi açıklanınca göreceğim olmayan paraları saçan sefilleri.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Simon Kjaer efsane olurdu be.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• transfer yapmasınlar. enis ve poyraz santraforda oynasın

sağ bek larsen gönderilsin oğuzhan ve mehmete güvenilsin.

bakasetas gönderilsin bardhi ye sen bu takımın 10 numarasısın denilsin.

stoperde benkovic kendine güveni gelmeye başladı.Bence çok iyi stoper.

benkovic,baniya,denswil,hüseyin,ali şahin ile devam edilsin.Sadece bir tane 8 numara alınsın.

---------------ugurcan/onuralp--------------------

mehmet/oguzhan--------baniya/hüseyin-----------benkovic/denswil-----------eren/?

--------------berat/mendy---------------transfer/umut güneş----------------------------

visca/pepe-------------------bardhi/ömür/fountas-----------------------------orsic/trezeguet

-----------------------enis/poyraz/onuachu----------------------------------

bu kadro bizi avrupa kupasına atar.Geriye kalana sezon sonu bakarız.
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Simon Kjaer efsane olurdu be.
                            Yaş 35 yolun yarısı eder.

Benkovic Baniyya şans verelim sezon sonu talipleri çıkar bonservis kazanırız
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Takımda tek bir forvet vardı oda gitti tam şahdık şahbaz olduk durumuna geldik kaldık enise kesin 3.oluruz ya değilmi bakalım kaç maç kazanacaz işimiz çok ama çok zor.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• 2 kişiyle anlaşmışız, kimse niye aldınız demeyecek türden transferlermiş

Yorum

Yükleniyor...
                                X