İlk olarak murmut tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDjaniny ile ilgili fesih diyorlar . Boşa oradan para beklemeyin.
Kuvvetle muhtemel , fesih edildi .
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğucan'da da öyle oldu ilk.
Ben uzun zamandır transfer olaylarını takip eden biri olarak , ilk defa böyle bir şey gördüm
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnda iki tane açıklama oldu .
Ben uzun zamandır transfer olaylarını takip eden biri olarak , ilk defa böyle bir şey gördüm
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnda iki tane açıklama oldu .
Yorum
-
şu kadroyu oluşturduğun zaman seneye azla kadroyla oynamamış olursun
visca umut bozok ver başak berkay al
denis pepe(1 yıllık) basic
fernandez denswill gönder ali şahin geri getir ortasaha çok tempolu olacağı için stoperler çok sırıtmaz son kadro şöyle olur
uğurcan
mehmet can-baniya-benkoviç-eren
mendy-basic
pepe-baka-trezeguet
denis
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferin son günü lisans sorunu olmasın, son dakika elde kalmasın diye bir şeyler yapıyor olabilirler.
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnun KAP bildirimi ile ne ilgisi var ki . Sen resmi olarak işin senden çıktığını bildiriyorsun . Karşı taraf zaten imzasını çoktan atmışYanlışlıkla olduysa şimdi Djaniny’de belli olur.
Bu arada yanlışlıkla atılan bildirimlerde düzeltme diye bir bildirim daha yapılıyor.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 07.09.2023, 14:03.
Yorum
-
NİCOLAS PEPE ...
nwakaemenin tüm özellikleri + atletık vucut ve hız .
takımı tek basına sampıyon yapabılecek bir oyuncu .
nwakaeme ilk 2 senesinde niye yapamadı o zaman ? diye sorarsanız bilmiyorum . ama bir takımı şampiyon yapmak ıcın ne gerekıyrosa yapmıstı . Mesela yattara ne gerekıyorsa yapmamıştı .61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum