Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Djaniny gidisi kesinlestimi?
    Az önce telefonuma SofaScore bildirim gönderdi Al Fateh'e gittigine dair.
    Kesin ama ne kadar aldığımız belli değil

Yorum

• Bu adamdan para kazandık mı kazanamadık mı öğrenecek bir tane gazeteci yok mu ya

Yorum

• Djaniny ile ilgili fesih diyorlar . Boşa oradan para beklemeyin.

Kuvvetle muhtemel , fesih edildi .

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Djaniny ile ilgili fesih diyorlar . Boşa oradan para beklemeyin.

Kuvvetle muhtemel , fesih edildi .
          Doğucan'da da öyle oldu ilk.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Doğucan'da da öyle oldu ilk.
            Onda iki tane açıklama oldu .

Ben uzun zamandır transfer olaylarını takip eden biri olarak , ilk defa böyle bir şey gördüm

Yorum

Ben uzun zamandır transfer olaylarını takip eden biri olarak , ilk defa böyle bir şey gördüm
              Alışkanlıktan yanlışlıkla fesih bildirimi girmişlerdir belki de.

Yorum

Transferin son günü lisans sorunu olmasın, son dakika elde kalmasın diye bir şeyler yapıyor olabilirler.

Yorum

• Bence Denswil de gitmeli evet iyi oyuncu ama maaşı fazla ve kafası burda değil adapte olamıyor
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• şu kadroyu oluşturduğun zaman seneye azla kadroyla oynamamış olursun
                    visca umut bozok ver başak berkay al
                    denis pepe(1 yıllık) basic
                    fernandez denswill gönder ali şahin geri getir ortasaha çok tempolu olacağı için stoperler çok sırıtmaz son kadro şöyle olur
                    uğurcan
                    mehmet can-baniya-benkoviç-eren
                    mendy-basic
                    pepe-baka-trezeguet
                    denis

Yorum

• Onuachu bugün yarın açıklanır gibime geliyor. Kanat forvet hafta sonu. Onda Arabistan’ın kapanmasını bekleriz, elimiz daha güçlü olsun diye.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Transferin son günü lisans sorunu olmasın, son dakika elde kalmasın diye bir şeyler yapıyor olabilirler.
                        Onun KAP bildirimi ile ne ilgisi var ki . Sen resmi olarak işin senden çıktığını bildiriyorsun . Karşı taraf zaten imzasını çoktan atmış

Yorum

• Hayırlısıyla araplarin transfer dönemi bitsinde bizde önümüze bakalim

HEP
                          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

Onun KAP bildirimi ile ne ilgisi var ki . Sen resmi olarak işin senden çıktığını bildiriyorsun . Karşı taraf zaten imzasını çoktan atmış
                            Niye 2 bildirim attıklarını çözmeye çalışıyorum sadece Yanlışlıkla olduysa şimdi Djaniny’de belli olur.

Bu arada yanlışlıkla atılan bildirimlerde düzeltme diye bir bildirim daha yapılıyor.
                            En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 07.09.2023, 14:03.

Yorum

• NİCOLAS PEPE ...

nwakaemenin tüm özellikleri + atletık vucut ve hız .

takımı tek basına sampıyon yapabılecek bir oyuncu .
                              nwakaeme ilk 2 senesinde niye yapamadı o zaman ? diye sorarsanız bilmiyorum . ama bir takımı şampiyon yapmak ıcın ne gerekıyrosa yapmıstı . Mesela yattara ne gerekıyorsa yapmamıştı .
                              61

Yorum

• Kap yok mu kap aloooooo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X