Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunlar kafayı yemiş. Gram futbol aklı yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• gs nin devinson sançez transferini anlamadım, bunun tek mantıklı açıklaması devre arası nelson u satmaları olur

ayrıca ndombeleyide anlamadım, 3 yerli kuralında kerem demirbay ın yeri garanti, sadece cl de oynayabilir toreira ile birlikte, kiralık almaları mantıklı geldi

bu arada millet twitter da eric bailly istemiyoruz konusu açarken biz de baniya yı 2 milyon avro bonservisle alıyoruz,enteresan bir vakıa

biz boşuna maaş mühendisliği demiyoruz burda aga, maaş adaleti önemli, berat 33 milyon lira , uğurcan ömür eren çok daha düşük

sadece yerli oyuncular için geçerli değil bu, orsiç 1.6 , denswil 2.2 milyon avro, böyle saçmalık olmaz hocam
      En son jairzinho tarafından düzenlendi; 04.09.2023, 20:32.
      TEKKEBALL

Yorum

• Verilen paranın tek mantıklı açıklaması as oyuncu olarak alınmasıdır. O zaman Mendy gelmez Berat 6 olur, Mendy için verilecek parayla Sosa, Hamsik gibi A kalite 8 oyuncusu alınabilir.

----------------berat-----xxxx
        ---------visca-------baka------xxxx
        ------------------------xxxxx

Mendy o paralara bi zahmet gelmesin onun yaptığı işi Berat az çok yapar, söz konusu rakamlara kaliteli maestro bulunabilir.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Aldıkları adamlara bak 1 tane net transfer yok tarihin en kötü transfer dönemi
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Berat in komple maliyeti 33
            Benkovic ten daha az!
            Berat milli takim görmüs unitmamak gerekiyor
            Forvete: Tencere Hill
            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Bence iyi bir 8 almak istiyorlarsa mendyi almasınlar o parayı Berat'a verdiğin maaş düşünüldüğünde ..
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Berat kendini yirtmadiğı müddetçe maliyetiyle, geçmişteki olumsuz performansı ile sürekli hedef olacak. Ondan daha fazla beni ilgilendiren berat geldi diye mendy transferinin askıya alınması, bu felaket olur.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Önceki sezon devre arasında Yusuf Erdoğan'ı, geçen sene Yusuf Yazıcı'yı şimdi de Berat'ı getirdik.

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eren, Uğurcan ve Abdüş'ün yerinde ben olsam oynamam. Nasıl motive olacaklar da oynayacaklar bu adamlar?
                    Böyle diye diye bir taraflarını kaldırdınız.
                    Bu arada Arabistan da bile forma şansı bulamadı dediğin Berat geçen sezon takımında en çok forma giyen oyunculardan biriydi keza bu sezon da 5 maçın 4'ünde forma giymiş.. bu yanlış bilgi yetmezmiş gibi az önce de 1 m euro kiralama ücreti vermişlerdir yazmışsın.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Böyle diye diye bir taraflarını kaldırdınız.
                      Bu arada Arabistan da bile forma şansı bulamadı dediğin Berat geçen sezon takımında en çok forma giyen oyunculardan biriydi keza bu sezon da 5 maçın 4'ünde forma giymiş.. bu yanlış bilgi yetmezmiş gibi az önce de 1 m euro kiralama ücreti vermişlerdir yazmışsın.
                      Tamam da Berat bunlardan üstün oyuncu değil maaş adaletini yerle bir ettiler bu sezon sonuna kadar bu yönetim kalamaz gibi duruyor kalsa da başarısızlık bariz

Yorum

• Ertuğrul Doğan tüm kadronu al defol git, yapacağın transferi seveyim senin, üç tane stoper transfer ettin hepsi çöp, diğer transferler 2. Ligde oynayacak adamlar, birde utanmadan sıkılmadan dünya maaş verip Berat'ı geri getirdin, alçaksınız alçak..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Adamlar Beratı bize yolluyorlar ve yerine Wijnaldum getiriyorlar. Lan Arapların bile futbol aklı daha yüksek.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Mendy 5m eder mi? Berat yeterli ön libero için. O parayı forvete versinler

Yorum

• 1 tane a kalite topçu alamıyorsun gs fb 5 6 tane aldı be

Yorum

• Giray kaçar " takımımız TOMA basic diye bir santraforla
                                İlgileniyor" dedi
                                “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim