gs nin devinson sançez transferini anlamadım, bunun tek mantıklı açıklaması devre arası nelson u satmaları olur
ayrıca ndombeleyide anlamadım, 3 yerli kuralında kerem demirbay ın yeri garanti, sadece cl de oynayabilir toreira ile birlikte, kiralık almaları mantıklı geldi
bu arada millet twitter da eric bailly istemiyoruz konusu açarken biz de baniya yı 2 milyon avro bonservisle alıyoruz,enteresan bir vakıa
Verilen paranın tek mantıklı açıklaması as oyuncu olarak alınmasıdır. O zaman Mendy gelmez Berat 6 olur, Mendy için verilecek parayla Sosa, Hamsik gibi A kalite 8 oyuncusu alınabilir.
Berat kendini yirtmadiğı müddetçe maliyetiyle, geçmişteki olumsuz performansı ile sürekli hedef olacak. Ondan daha fazla beni ilgilendiren berat geldi diye mendy transferinin askıya alınması, bu felaket olur.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
Eren, Uğurcan ve Abdüş'ün yerinde ben olsam oynamam. Nasıl motive olacaklar da oynayacaklar bu adamlar?
Böyle diye diye bir taraflarını kaldırdınız.
Bu arada Arabistan da bile forma şansı bulamadı dediğin Berat geçen sezon takımında en çok forma giyen oyunculardan biriydi keza bu sezon da 5 maçın 4'ünde forma giymiş.. bu yanlış bilgi yetmezmiş gibi az önce de 1 m euro kiralama ücreti vermişlerdir yazmışsın.
Böyle diye diye bir taraflarını kaldırdınız.
Bu arada Arabistan da bile forma şansı bulamadı dediğin Berat geçen sezon takımında en çok forma giyen oyunculardan biriydi keza bu sezon da 5 maçın 4'ünde forma giymiş.. bu yanlış bilgi yetmezmiş gibi az önce de 1 m euro kiralama ücreti vermişlerdir yazmışsın.
Tamam da Berat bunlardan üstün oyuncu değil maaş adaletini yerle bir ettiler bu sezon sonuna kadar bu yönetim kalamaz gibi duruyor kalsa da başarısızlık bariz
Ertuğrul Doğan tüm kadronu al defol git, yapacağın transferi seveyim senin, üç tane stoper transfer ettin hepsi çöp, diğer transferler 2. Ligde oynayacak adamlar, birde utanmadan sıkılmadan dünya maaş verip Berat'ı geri getirdin, alçaksınız alçak..
Yorum