Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    YES ve Hasan'ın yayını dinledim. Ts koitayı hiçbir yere göndermeden oturtur mu diyor Hasan. Bu adam zaten iki sezondur bir yere gitmeden oturuyor. Bir sene daha alır parasını yatar ne olacak, bundan da bir zafer öyküsü çıkmaz umarım.
    kulüplerin kötü yönetildiğini anlamak için şu kriterlere bakmak yeterli :

toplam maaş bütçesi (25-30 milyon avro, kaynak israfı)

mevki maaş mühendisliği ( stoperlere harcanan maaşlar , denswil benkoviç baniya bartra say say bitmez), orsiç in maaşı ile denswil in maaşı mantıksız,misal

kariyer maaş mühendisliği ( koita nın o kariyerine 1,5 milyon avro verilmez, baniya benkoviç say say bitmez, kariyersiz oyuncuları euro milyoneri yapıyoruz)

başarı maaş mühendisliği ( şampiyonlukta büyük katkıları olan vakayeme uğurcan ömür ve benzeri oyuncuların ya gönderilmesi (vakayeme) yada vasat oyunculardan daha düşük maaşla oynamaya devam etmesi, başarıya ödül yerine başarıyı cezalandırmak var, şampiyon olunduktan sonra misal bizim üst sınırımız vakayeme denilebilirdi, stoperler defans oyuncuları orta sahalar haliyle çok daha düşük maaşla oynardı ve kimse itiraz etmezdi

bütün bu mühendislikler yanlış yönetildi, bununda sebebi kulüplerin dernekler yasası ile yönetilmesi, ağaoğluna ömür için 23 milyon avro teklif geliyor,satmıyor,oysa kulübün sahibi olsa 23 e satar ve hemen yeni ömür arayışlarına girerdi,

kulüplerin acilen özelleştirilmesi gerekiyor
    TEKKEBALL

Yorum

• Umut'un transferinde başka olaylar var gibi

Yorum

• Pepe ve Onuachuya tek sezon için harcanan parayı eleştirmemiş gibi Thiago için neden muhtemel dört milyonu vermedik diye konuşuyoruz. Yarı fiyatına Umut Güneş'in tapusunu aldın. İlk maçından sonra Mehmet Aydın gibi yükselecek yarımız bundan da baya eminim. Olumsuz konuşup on yargı yaratmayın bence. Keşke Efkan da alsaydık sene başı. Farriolu-Cagdas dönemi orta sahası bizim takımda is yapar. Kimi bulsan çek oradan.
        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          https://www.transfermarkt.de/alanyas...ericht/3860325

5-0 yendikleri maçta lusamba ile orta sahada oynamış

farioli nin süre verdiği oyunculardan biri

alaman alt yapılı

tm değeri 2.6 milyon avro

oyuncuyu alıcı gözle izlemedim, tek olumlu taraf pas oyunu oynatan farioli nin umut güneş e süre vermesi

tahmini bonservis : 1 milyon avro

tahmini maaş : 500 bin avro

Umut Güneş profile in Football Manager 2023. Find out how good Umut Güneş is in FM 23 including Ability & Potential ability.

fm verilerine bakarsak ortalama bir oyuncu tadında, kazma diyemeyiz teknik açıdan,fizik kalite vasat

bu tarz oyuncu alacaksan yetiştirici ve geliştirici bir teknik adama sahip olman lazım, nenad öyle bir hoca mı , şimdilik değil

farioli nin pas oyununda süre bulmuş, nenad ın direkt oyununda ne yapar bilinmez

şenol güneş tarzı A plus bir teknik adama sahip olsaydık bu tarz oyuncular için acaba patlama yapar mı hayalleri kurabilirdik,

nenad ın elinin değdiği bir oyuncu henüz göremedik
          Bardhi? Şenol hocanı paramparça edicez o zamamda oturup ağlarsın yapmayın bunu senol hocama diye.. Bu arada maalesef üzülerek söylüyorum ki paralarını geri alıyor başkan umut güneş o paraya alınacak adam degil

Yorum

• Futbol operasyonlarının doğruluğu - yanlışlığından daha ciddi bir mesele var artık. Mevcut yönetim, camiada silinmeyecek kötü bir iz bırakıyor.

* Önce KAP açıklamalarının doğru olmadığı fikri yerleşti taraftarın zihnine.

* Ardından başkan ve yöneticilerin Trabzonspor üzerinden menfaat edindiği hissi... Yukarıdaki mesajlarda açıkça görülüyor.

Kötü transferler, yanlış tercihler yaptık geçmişte. Fakat hiç bu duruma düşmemiştik. Başkanın şeffaf olmayan tutumu, vaatlerini gerçekleştirememesi, malî bakımdan şikâyet edip sürekli zarar edici hamleler yapması, kamuoyu beklentilerinin aksine harcamalar savurması insanları şüpheye itiyor. Böyle lekelerin silinmesi zordur. Allah yardımcısı olsun...
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Umut güneş transferi siyasi bence. Papara sponsorluğu B.Albayrak sayesinde oldu deniyor. Alanya Başkanı Mevlüt çavuşoğlunun kardeşi. Yoksa bu paraları vermek akıl karı değil
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Umut güneş transferini Çavuşoğlu ailesine verilen ulufe olarak yorumladım. Tıpkı geçmiş yıllarda Turgay Ciner'e (kasımpaşa) verilen ulufe gibi
                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Tam yönetim için umutlanmaya başlıyorsun , bakıyorsun yönetim bir kere daha "Umut" satın almış...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Siyasetle Ağaoğlu'nu indirdi. Siyasetle kulübü batırıyor şimdi. Bunların neye faydalı olduğunu gördünüz bu güne kadar?

3 verirse 5 alır, 5 verirse 10 alırlar.

Yine yılların ipoteklendiği bir transfer dönemi.
                    #Dik oyna

Yorum

• ------------ugurcan----------

mehmet---baniya---benkovic----eren

------thiago----mendy----baka------

pepe--------onuachu--------------trezeguet

--------------onuralp------------

larsen-----hüseyin--------fernandez------arif

------umut/kourbelis-----berat-------ömür/bardhi------------

teklic-----------umut/enis-----------fountas

songün visca,koita,denswil ayrılığı bekliyorum. Thiago haric belki bir süpriz kanat tranferi gelir.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Papara sponsorluğu ve Alanyaspor'a verilen 1 etmeyecek oyuncuya 2.3 milyon euro. Alanya'nın da başkanının kim olduğunu biliyoruz. Hiç normal bir transfer gelmiyor bana. 5 taksit de yapsak nasıl olur her yıl papara'dan alır Alanya'ya veririz?

Yorum

• 8 numaraya pek olanak vermiyordum. Denswill ve koitadan kurtulamadık. Bunlara kourbelis de eklendi. Muhtemelen Fernandez de olacak. Seneye Pepe ve onuachu bakasetas da yok. Sil baştan kadro yapmaya devam.
                          Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                          çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            8 numaraya pek olanak vermiyordum. Denswill ve koitadan kurtulamadık. Bunlara kourbelis de eklendi. Muhtemelen Fernandez de olacak. Seneye Pepe ve onuachu bakasetas da yok. Sil baştan kadro yapmaya devam.
                            O zaman para yok diye transfer falan yapmazlar bu çapsızlar.
                            bu transfer dönemi şampiyonlukdan sonra yapılan saçma transferlerin planlıyıcıs ve baş sorumlusu doğan olduğu kanıtladı. Bu kadar çapsız ve plansız para saçma ancak bu doğan yapar.
                            Ağaoğlu başkanlık görevini son sezonununda yapmamıştır. Yapsaydı bunları izin vermezdi.
                            Para kaynakları kapansaydı o zaman yeni kadroylan seçime gidecekti. Rüzgâr arkasındaydı desteği güçlüydü karşısına çıkacak bu çapsız’ı silip süpürdü. Buda tarihe karışırdı.
                            Yapmadı yapamadı onun için gelecek seneleri de kaybettik.
                            En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 15.09.2023, 09:05.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Beklenen 8 numara gelmiş herkese hayırlı olsun .. Hahaha Vallahi çıldırıcam !

Yorum

• Zamanında takımının en değerli oyuncusuna 500 bin euro veremeyeceğini belirtip , adamı arabistana göndermiş olan şu takımın başındakilerin yaptığı transferleri ve maliyetlerini görüyorum da .

Nwakaemedeki sorunun para olduğuna inanasım gelmiyor . Gerçi zamanında da inanmıyordum ama bu düşüncem iyice pekişti .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X