Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gözükmüyor, bi de ben deneyeyim

Bu arada SafaCan epeydir az ama öz bilgileri veren dogru bilgileri aktaran kisi olarak dikkat çekiyor, hakkini verelim
    X’e döndü ya ekran görüntüsüne çevirdim.

Ek olarak satın alma opsiyonunun aldığımız rakamın üstünde olduğunu söylemiş , ama zorunlu filan diye belirtmemiş [emoji2369]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Oh be bir gereksiz daha def edilmis olacak. Gs yi yenmis kadar sevindim, bu çakma forvetim gidisine.

Yorum

• Serkan gitti Gomez gitti oy oy oy. Doğucan da sıra

Yorum

• İlk olarak EkremOcal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          X’e döndü ya ekran görüntüsüne çevirdim.

Ek olarak satın alma opsiyonunun aldığımız rakamın üstünde olduğunu söylemiş , ama zorunlu filan diye belirtmemiş
          On numara ha, biraz da kipirdadi mi tamamdir satariz... ama su asamada en önemlisi maas konusunda yük olmamasi ya da çok az yük olmasi
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Djaniny de sıra oda artık bi defolsun
            Transferde çok aceleci davrandık
            Kourbe-Teklic-Benko-Fernandes
            Gerek var mıydı ya ?
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

On numara ha, biraz da kipirdadi mi tamamdir satariz... ama su asamada en önemlisi maas konusunda yük olmamasi ya da çok az yük olmasi
              Benim anladığım kiralama bedeli olmadan maaşını ödeyecekler , belli bir gol yada maç sayısına bağlı bir satın alma opsiyonu olacak gibi bir durum var heralde abi. Buna da şükür diyelim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Gözükmüyor, bi de ben deneyeyim
                Heh simdi oldu ekran görüntüsü olarak atmissin iyi olmus, bâzen linkler gözükmüyor

Bu arada SafaCan epeydir az ama öz bilgileri veren dogru bilgileri aktaran kisi olarak dikkat çekiyor, hakkini verelim
                Ohhhhhhh beeeeeeeeeeeeee kurtulduk
                .

Francesco
                Totti

Yorum

• Serkan Asan'ın gitmesi çok hayırlıdır..
                  Türkmen ve Doğucan da gitmelidir..
                  Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                  Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Bakalım Pazar günü Mendy ve Ademi açıklanır mı

Yorum

• Safacan duyduğunu yazıyor helal olsun diğer ikisi ED den izin çıkarsa yazar

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Safacan duyduğunu yazıyor helal olsun diğer ikisi ED den izin çıkarsa yazar
                        Benim için 1 numara uzun zamandır.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Djaniny de sıra oda artık bi defolsun
                          Transferde çok aceleci davrandık
                          Kourbe-Teklic-Benko-Fernandes
                          Gerek var mıydı ya ?
                          Geregini bilmem de, hepsini bir sekil savunabiliriz ama Fernandezszsz fupfuzuli
                          İlk olarak EkremOcal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim anladığım kiralama bedeli olmadan maaşını ödeyecekler , belli bir gol yada maç sayısına bağlı bir satın alma opsiyonu olacak gibi bir durum var heralde abi. Buna da şükür diyelim
                          Maasi ödesinler de, kirâlama bedeli olmasa da olur
                          Opsiyona da artik bakacagiz kap açiklamasi gelsin hele bi, dümdüz 4 milyonluk opsiyon da olabilir
                          [MENTION=52254]Telonyus[/MENTION] unutmadim seni, dönecegim, simdi posta kutum dolmus ayar çekeyim ona
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bakalım Pazar günü Mendy ve Ademi açıklanır mı
                            Ya biz bu 2 adamı niye alıyoruz anlamadım. Biz 4-2-3-1 veya 4-4-2 oynamıyoruz ki. Orada tek bir adam oynayacak o da Mendy. Ademi ancak ona alternatif olur. Öndeki çift 8'den biri yapamayız, çok yavan kalır. Eğer birbirlerine alternatif diye alınıyorsalar ona bir şey diyemem. Ama hocanın Ademi'yi ısrarla istediği söyleniyordu, bu adamı ısrarla kulübeye istemiyor herhalde.

Yorum

• Denswile de kiralık teklifi gelmiş kabul edilmemiş
                              Bardhi içinde aldığımız bonservisi getirirsen gidersin denmiş

Yorum

• nerden nereye, Allahim sabir ver bu Trabzonspor taraftarina
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X