Kampl beni çok heyecanlandıran bir futbolcu değil, yavaş ayrica çok güçsüz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bu akşamki elemelerin büyük süprizi
faroe adaları takımı ferençvaroşu elemiş
klaksvik
Alles zum Verein KÍ Klaksvík (Betri-deildin) ➤ aktueller Kader mit Marktwerten ➤ Transfers ➤ Gerüchte ➤ Spieler-Statistiken ➤ Spielplan ➤ News
karabağ ise yüzde 75 topa sahip olma ile gene şovunu yapmış, ilk maç biraz zorlanmışlardı
zoubir 1 gol 1 asistle oynamış, karabağın vakayemesi diyebiliriz
cl ikinci turunda güzel eşleşmeler oluşmuş
polonya şampiyonu rakow - karabağ
şerif tiraspol -maccabi haifa
proje takımlara zorlu rakiplerEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 20.07.2023, 03:55.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVer ver verrrrr hemen satttt sat sat
Katar alsın, ticari yönetir, birçok yönettiği doğru şirketi var TR deki imajı için takımı direk BAŞA götürür
Yerel vur kaç yarı mafyatik işadamımsı modellere mahkum kalmaz şehir.
satttttt
Manchester City Parma Trabzonspor ve PSG sattttt
Satmam kardeş, ülkede hangi kurum satıldı da Refah geldi. Önemli olan şey para değil, bu takım da "Para"nın değil, paraya karşı emeğin takımıdır."Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
Bu kulüp satılacaksa bir takım herifler %25 komisyonu cukkalayacaktır da ondan satılacaktır. Bilerek! Veya bilmeyerek savunan arkadaşlar bu tezgaha yatmayın bu kulübün teneşiri olur o tezgah"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHirvatistan ligi hali sahada mi oynaniyor?THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Gene döndük 80-2000. arasina bolca Balkan topcusu.
Umarım iyi çıkar.
Gene geçen sene kamp öncesi kaosu sezon bitti 4-5 kaliteli transfer olacak dediler birden ne olduysa o değişti ve 15 kişi alındı.
Aynısı şimdi geçerli birden transfer planları 180 derece değişti.
Umarım geçen sene gibi olmaz.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, sağ bek transferinde sona yaklaşıyor. Bordo-Mavililer, milli takıma da davet edilen genç futbolcunun transferinde önemli mesafe kaydetti.
TRABZONSPOR, MEHMET CAN AYDIN TRANSFERİNİ NOKTALIYOR
Sabah'ın haberine göre Trabzonspor, Schalke 04'te forma giyen Mehmet Can Aydın'ın transferi için Alman kulübüyle prensip anlaşmasına vardı.
MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLMİŞTİ
21 yaşındaki Mehmet Can Aydın, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından Ermenistan ve Hırvatistan maçlarının aday kadrosuna da dahil edilmişti.
Mehmet Can Aydın geçtiğimiz sezon Schalke 04 ile tüm kulvarlarda 23 maça çıkmıştı.
MEHMET CAN AYDIN KİMDİR?
Mehmet Can Aydın, 9 Şubat 2002 tarihinde Almanya'nın Würselen şehrinde dünyaya geldi. 21 yaşındaki oyuncu futbola VfL Übach-Boscheln altyapısında başladı.
TRENDYOL SÜPER LİG HABERLERİ
Genç oyuncu daha sonra Alemannia Aachen'e, oradan da Borussia Mönchengladbach altyapısına transfer oldu. Mehmet Can Aydın, 4 sene Mönchengladbach'ta oynadıktan sonra 2014 yılında Schalke'ye transfer oldu.
Almanya'nın altyaş kategorilerinde milli takım forması giyen Mehmet Can Aydın , Temmuz 2021'de Schalke'nin a takımına yükseldi.
21 yaşındaki milli futbolcu sağ bek pozisyonunda oynamasının yanı sıra orta sahanın sağı ve sağ kanatta da oynayabilir.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Tonio Teklic ve Bruno Petkovic'te sona gelinmiş.En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 20.07.2023, 08:48.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Biliyorum, bazı arkadaşlarımız sırf Fatih Tekke gelmediği için Bjelica'ya önyargılı yaklaşıyorlar ama bence hoca şu ana kadar birçok taraftarın takımda görmek istediği eylemleri gerçekleştiriyor. Mesela ben en çok kimsenin gözünün yaşına bakmamasını sevdim. Ayrıca Serkan, Hüseyin, Arif gibi isimlere güvenip yola çıkılmayacağını da hepimizden iyi biliyor. Şu yılı bir kazasız belasız atlatsın, şu altyapı tayfasının kamp çılgınlığına da son verecek seneye. Bundan eminim.
Gelen isimler içinde beni en çok heyecanlandıran Teklic oldu açıkçası. Yıllardır aradığımız o yabancı genç neden Teklic olmasın. Bunu gerçekten çok istiyorum. Umarım bir, iki yıl oynadıktan sonra iyi bir lige transfer yapar.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Hocadan yana su ana kadar fazla sikayetim yok.Duyulana göre cabuk kara veriyor ve hatasindan vaz geciyor. Serkan vs haberler dogru ise nester vurmadan cekinmiyor. Tek sorunum cok hirvat dolu takim ama bütceye göre kendi tanidi ve ne yapailyecek oyunculari tercih etmesini anlarim.
Benim güvenmedim bu yönetim.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiliyorum, bazı arkadaşlarımız sırf Fatih Tekke gelmediği için Bjelica'ya önyargılı yaklaşıyorlar ama bence hoca şu ana kadar birçok taraftarın takımda görmek istediği eylemleri gerçekleştiriyor. Mesela ben en çok kimsenin gözünün yaşına bakmamasını sevdim. Ayrıca Serkan, Hüseyin, Arif gibi isimlere güvenip yola çıkılmayacağını da hepimizden iyi biliyor. Şu yılı bir kazasız belasız atlatsın, şu altyapı tayfasının kamp çılgınlığına da son verecek seneye. Bundan eminim.
Gelen isimler içinde beni en çok heyecanlandıran Teklic oldu açıkçası. Yıllardır aradığımız o yabancı genç neden Teklic olmasın. Bunu gerçekten çok istiyorum. Umarım bir, iki yıl oynadıktan sonra iyi bir lige transfer yapar.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Hocayla ilgili başından beri bir şikayetim yok.
Hocanın tek şanssızlığının , şuan yönetimin başında bulunan kişi olduğuna inanıyorum.
Ayrıca hoca ; doğucan ve serkan asan ile ilgili yetersiz raporunu verdiyse gönlümü bir kez daha kazandı .
Bize , yetenekli futbolcudan anlayan hoca kadar yeteneksizlerden anlayan biri de lazımdı.
Sonunda ona kavuştuk.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum