Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kampl beni çok heyecanlandıran bir futbolcu değil, yavaş ayrica çok güçsüz

Yorum

• bu akşamki elemelerin büyük süprizi

faroe adaları takımı ferençvaroşu elemiş

klaksvik

Alles zum Verein KÍ Klaksvík (Betri-deildin) ➤ aktueller Kader mit Marktwerten ➤ Transfers ➤ Gerüchte ➤ Spieler-Statistiken ➤ Spielplan ➤ News

karabağ ise yüzde 75 topa sahip olma ile gene şovunu yapmış, ilk maç biraz zorlanmışlardı

zoubir 1 gol 1 asistle oynamış, karabağın vakayemesi diyebiliriz

cl ikinci turunda güzel eşleşmeler oluşmuş

UEFA European Cup Football - UEFA European Cup Matches 2023/2024

polonya şampiyonu rakow - karabağ

şerif tiraspol -maccabi haifa

proje takımlara zorlu rakipler
      En son jairzinho tarafından düzenlendi; 20.07.2023, 03:55.
      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ver ver verrrrr hemen satttt sat sat

Katar alsın, ticari yönetir, birçok yönettiği doğru şirketi var TR deki imajı için takımı direk BAŞA götürür

Yerel vur kaç yarı mafyatik işadamımsı modellere mahkum kalmaz şehir.

satttttt

Manchester City Parma Trabzonspor ve PSG sattttt
        Tek kelimesine katılmıyorum. Bu kafalar efsanenelerin ancak kemiklerini sızlatmaya yarar. Onca emek, onca hikayeyi kısıtlı bütçelerden çıkaran takımı sat sat sat.

Satmam kardeş, ülkede hangi kurum satıldı da Refah geldi. Önemli olan şey para değil, bu takım da "Para"nın değil, paraya karşı emeğin takımıdır.
        "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
        Özkan Sümer

Yorum

• Bu kulüp satılacaksa bir takım herifler %25 komisyonu cukkalayacaktır da ondan satılacaktır. Bilerek! Veya bilmeyerek savunan arkadaşlar bu tezgaha yatmayın bu kulübün teneşiri olur o tezgah
          "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
          Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hirvatistan ligi hali sahada mi oynaniyor?
            skills videodan çözmüş olayı
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Orsiiiccc
              Tekliiicccc
              Petkoviicccc

Spikerlere iyi malzeme çıkıyor.

Yorum

• Gene döndük 80-2000. arasina bolca Balkan topcusu.
                Umarım iyi çıkar.

Gene geçen sene kamp öncesi kaosu sezon bitti 4-5 kaliteli transfer olacak dediler birden ne olduysa o değişti ve 15 kişi alındı.

Aynısı şimdi geçerli birden transfer planları 180 derece değişti.
                Umarım geçen sene gibi olmaz.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Valla oynadığı ligin kalitesini bilmem ama çocukta şut var ince pas var dribbling var buradan güzel bir hikaye çıkabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, sağ bek transferinde sona yaklaşıyor. Bordo-Mavililer, milli takıma da davet edilen genç futbolcunun transferinde önemli mesafe kaydetti.

TRABZONSPOR, MEHMET CAN AYDIN TRANSFERİNİ NOKTALIYOR

Sabah'ın haberine göre Trabzonspor, Schalke 04'te forma giyen Mehmet Can Aydın'ın transferi için Alman kulübüyle prensip anlaşmasına vardı.

MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLMİŞTİ

21 yaşındaki Mehmet Can Aydın, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından Ermenistan ve Hırvatistan maçlarının aday kadrosuna da dahil edilmişti.

Mehmet Can Aydın geçtiğimiz sezon Schalke 04 ile tüm kulvarlarda 23 maça çıkmıştı.

MEHMET CAN AYDIN KİMDİR?

Mehmet Can Aydın, 9 Şubat 2002 tarihinde Almanya'nın Würselen şehrinde dünyaya geldi. 21 yaşındaki oyuncu futbola VfL Übach-Boscheln altyapısında başladı.

TRENDYOL SÜPER LİG HABERLERİ

Genç oyuncu daha sonra Alemannia Aachen'e, oradan da Borussia Mönchengladbach altyapısına transfer oldu. Mehmet Can Aydın, 4 sene Mönchengladbach'ta oynadıktan sonra 2014 yılında Schalke'ye transfer oldu.

Almanya'nın altyaş kategorilerinde milli takım forması giyen Mehmet Can Aydın , Temmuz 2021'de Schalke'nin a takımına yükseldi.

21 yaşındaki milli futbolcu sağ bek pozisyonunda oynamasının yanı sıra orta sahanın sağı ve sağ kanatta da oynayabilir.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Tonio Teklic ve Bruno Petkovic'te sona gelinmiş.
                      En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 20.07.2023, 08:48.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Biliyorum, bazı arkadaşlarımız sırf Fatih Tekke gelmediği için Bjelica'ya önyargılı yaklaşıyorlar ama bence hoca şu ana kadar birçok taraftarın takımda görmek istediği eylemleri gerçekleştiriyor. Mesela ben en çok kimsenin gözünün yaşına bakmamasını sevdim. Ayrıca Serkan, Hüseyin, Arif gibi isimlere güvenip yola çıkılmayacağını da hepimizden iyi biliyor. Şu yılı bir kazasız belasız atlatsın, şu altyapı tayfasının kamp çılgınlığına da son verecek seneye. Bundan eminim.

Gelen isimler içinde beni en çok heyecanlandıran Teklic oldu açıkçası. Yıllardır aradığımız o yabancı genç neden Teklic olmasın. Bunu gerçekten çok istiyorum. Umarım bir, iki yıl oynadıktan sonra iyi bir lige transfer yapar.
                        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                        Karl Marx
                        анархія-мама

Yorum

• Hocadan yana su ana kadar fazla sikayetim yok.Duyulana göre cabuk kara veriyor ve hatasindan vaz geciyor. Serkan vs haberler dogru ise nester vurmadan cekinmiyor. Tek sorunum cok hirvat dolu takim ama bütceye göre kendi tanidi ve ne yapailyecek oyunculari tercih etmesini anlarim.

Benim güvenmedim bu yönetim.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• OK gecen sezondan
                            Ekli dosyalar
                            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biliyorum, bazı arkadaşlarımız sırf Fatih Tekke gelmediği için Bjelica'ya önyargılı yaklaşıyorlar ama bence hoca şu ana kadar birçok taraftarın takımda görmek istediği eylemleri gerçekleştiriyor. Mesela ben en çok kimsenin gözünün yaşına bakmamasını sevdim. Ayrıca Serkan, Hüseyin, Arif gibi isimlere güvenip yola çıkılmayacağını da hepimizden iyi biliyor. Şu yılı bir kazasız belasız atlatsın, şu altyapı tayfasının kamp çılgınlığına da son verecek seneye. Bundan eminim.

Gelen isimler içinde beni en çok heyecanlandıran Teklic oldu açıkçası. Yıllardır aradığımız o yabancı genç neden Teklic olmasın. Bunu gerçekten çok istiyorum. Umarım bir, iki yıl oynadıktan sonra iyi bir lige transfer yapar.
                              medyada her yerde hüseyini çok sevdiğini yazıyor. medya da ayrı pohpohluyor bu çocuğu
                              Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                              çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Hocayla ilgili başından beri bir şikayetim yok.

Hocanın tek şanssızlığının , şuan yönetimin başında bulunan kişi olduğuna inanıyorum.

Ayrıca hoca ; doğucan ve serkan asan ile ilgili yetersiz raporunu verdiyse gönlümü bir kez daha kazandı .

Bize , yetenekli futbolcudan anlayan hoca kadar yeteneksizlerden anlayan biri de lazımdı.

Sonunda ona kavuştuk.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X