İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
hocayı ben hiç bizden önce takip etmedim bilgim yok. adamın elinde düzgün kadro yok ki. şu kadroyla hocaya sallamayalım. adama haksızlık olur. bizim şuan ne atanımız iyi ne tutanımız iyi. geçen sene bıraktığımız yerden devam ediyoruz.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrda sana sonuna kadar katılıyorum benim kızdığım takıma zerre dokunamamış hocayı Mehdi gibi bizi kurtaracak yaygarası yapanlara ünalı futbolcu olarak çok severdim hoca olarak hiç sevmedim ama bunun yanında harbiden hocaydı ünal.
Yorum
-
Biz maddi olarak kötü müyüz kötüyüz küçüldüğümüz ç için getirdi bunu ertuğrul bey iyi kadro kurabilseydik sergen gelecekti başımıza istediği oyuncuları alamayacapımız için bu adam geldi ben fb gibi kadro kuracaksam bunu değil fatih terimi getirirdim gelirdi de bu kim.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocayı ben hiç bizden önce takip etmedim bilgim yok. adamın elinde düzgün kadro yok ki. şu kadroyla hocaya sallamayalım. adama haksızlık olur. bizim şuan ne atanımız iyi ne tutanımız iyi. geçen sene bıraktığımız yerden devam ediyoruz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Kısa süre içinde deplasmanda galibiyet alabilen bir takım olduk. Hoca geleli çok az bir zaman oldu. Ben değerlendirmemi kariyerine göre yaptım. Antrenmanlarda da takım iyi çalışıyor gibi gözüküyor. Yeni jenerasyon hocalar arasında Bjelica büyük kulüplerle anılmış seminerler vermiş. Bizde başarılı olursa Avrupada daha büyük kulüplere gideceğine inanıyorum.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela na kattı takıma kaç ay oldu geleli 8 tanede resmi maç oynadı ne değişti bu takımda anlat anlayalım.#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
Teknik olarak tarife uyan bir çocuk: Botafago'da Lucas Fernandes...Fakat henüz liderlik özellikleri için bir şey diyemem.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrta sahaya bir general lazım. Uzun çapraz top, ince pas uzmanı. Takımın beyni olacak, yoksa çok sıkıntı çekeriz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
böyle amatör adamlari güvenip para yatirdik....İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
Degisebilecek seyler var, degisemeyecegin seyler var.
Eren gitsin, Omuru postala, Umut Bozok cop.
Eren yerine kim oynayacak ? Arif oynadi diyelim kac mac sonra taraftar onu asacak ? Hadi paramiz var diyelim, yerli kimi alacaksin oraya ? Yabanci alsan, Huseyin Turkmen oynayacak bu sefer ona dadanacaklar. Mecbur oynatacaz yerli oyunculardan.
Bunlar oyle kolay kolay degisecek seyler degil. Aslinda bakilinca bizde kolay da yok, normalde birisi talip cikar futbolcuna, sen pazarlik edersin satarsin yerine adam alirsin. Biz bunda bile sikinti yasiyoruz.En son Ibrahim Gaygusuz tarafından düzenlendi; 16.07.2023, 16:17.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Sonuçlardan bağımsız bu kadar basit gol yiyen bir takımın yukarılara oynaması imkansız hocanın bu sorunu çözmek gibi bir sıkıntısı olmadığı gibi yediğinden fazlasını atacak bir hücum oyunuda yok şöyle rakibi boğan ben bırakın ilk 5 10.culuk mücadelesi vereceğimizi hocanın ve kendisini sevsemde ertuğrul beyin gideceğini düşünüyorum .Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Fransada sıradan bir kulüp gider 600 bin euroya fastan öyle adam bulur çift hanelere satar. Biz gittik Lahtimiye verdik o parayı. Neyse belki ülkesinde falan oynar da satarızİlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle amatör adamlari güvenip para yatirdik....#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
Maasini biz oderiz muhtemelrn 1 sene oynatirlar satin alma opsiyonunu kullanmadan geriye gonderirler alistik nasilsa..İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle amatör adamlari güvenip para yatirdik....1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Su araplara kiralan oyuncularin opsionunu zorunlu yapin.Maasini bir kismini biz ödüyoruz sonra bize sepetliyorlar.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Yahu madem düzgün kadro kurmayacaksınız, umut vermeyin kardeşim. Para yok deyin, iki üç sene küçülmeye gidicez diyin. Şampiyon olduk biraz mola deyin? Kimse size bişey demedi ki.
Ama siz naptınız küçülmeye gitmeyecez, trabzonspor her zaman yarışır vs yalanları sıktınız. Şimdi de 3. Ligde oynayamayacak adamları kampta bize izletiyorsunuz.
Yaptığınız transferler transfer değil. Becerip de kimseyi satamıyorsunuz. Niye geldiniz o zaman başa? Ne iş yaparsınız siz?
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum