Allah rahmet eylesin samin ozbek hoca fatih tekke de sık sık programlarda yluzerindeki emeginden bahsederdi. Gaziantep 99 - 2000 sezonunu 3. bitirdi. 2000 - 2001 sezonunu da 3. bitirdi o sezon sampiyonlugu 17 dakika ile kacirdilar. Hatta o takimin forveti fatih tekke idi. Sonraki sezon 6. bir sonraki sezon yani 2002 - 2003 sezonunu da 4. bitirdiler. 2003 - 2004 sezonunu da 4. ama 2004 - 2005 sezonunu 9. sırada bitirdiler.
2002 - 2003 sezonunda da genclerbirligi sampiyonluga gidiyordu erdun yanal ile ligi 3. bitirdiler. Sonraku sezon ersun yanal genclerbirligini birakip milli takimin basina gecmisti ama hakan sukur yerine fatih tekke yi oynatiyor diye fetocu tayfa basini yiyip fatih terimi milli takimin basina getirdiler.
Super lig de daha sonra benzer seyler olmustu bulent uygun ile sivasspor iki sene ust uste sampiyonluga oynadi. Bi ara ersun yanal manisasporda neredeyse devre arasina kadar liderdi. Sonra nolduysa manisaspor birden butun maclari kaybetmeye basladi. Kume dusmekten son anda yirtmislardi. O sene de baya sıkıntılıydı baya baya şike maç satma olaylari yasandi.
Neyse gaziantepsora gelecek olursak o senesi hocalari mustafa denizliydi. Aziz yildirimin o sene pek cok yerde takimi mustafa denizlinin sampiyon yaomadigi soylenir. Hatta o donem yonetim kadrosunda olan emekli bir generalin soylemis oldugu bir laf uzerine bir yonetici de cevaben pasam siz de pek safmissiniz takim hocasi ile sampiyon olmadi gibi bir sey demisti. Galatasaray feto, haluk ulusoy, mehmet agar, mesut yilmaz 4 lusu ile 4 sene ust uste sampiyon olunca bir sekilde adamlarin ust uste 5. sampiyonlugunu engellediler.
Sakip ozbek satisa ugrayip 3 0 dan kadikoyde şikebahceye maci vermeseydi antep o sene sampiyon oluyordu.sene sonunda antepden kac topcu gitmis şikecilere ve yenilen gollerde o giden adamlarin payi nedir bakildiginda zaten hersey ortaya cikiyor.allah rahmet eylesin
Gaziantepden sadece hakan bayraktar i almis civcivler.
Övünmek adına demiyorum, belki hatırlayan da olacaktır ama Rayyan Baniya ismini -sanırım Sorloth’u transfer ettiğimiz sezondu- burada paylaşmıştım.
İtalya’daki maç kayıtlarını izlemiş ve Streamable üzerinden video paylaşmıştım. O zaman bedava almak varken şimdi bonservis ödeyeceğiz. Kesinlikle iyi stoper ama bence lider değil, gene lider stoperimiz yok
Yorum