İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Her gün içten içe dua ediyorum şu iş içinİlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLeipzig openda'yı transfer etmiş. Takımda 6 tane santrafor var.
Sörlot için bir ihtimal olabilir
Yorum
-
Kardeş duanı et de çok zor.adam kaçarcasına gitti bu ligden.İspanya'da da fena işçıkartmadı.Bize gelmez .Gelirse 30 yaş ve üstündeyken , suyu sıkılmışken getirir bi müptezel başkan biz de sevincik delisi oluruz.İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer gün içten içe dua ediyorum şu iş için
Yorum
-
Kerem Şen attı....Çok iyi oynuyor uşak....Maşallah...İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYediğimiz gol evlere şenlik gerçekten de..Ama bizim golü kim attı spiker olmayınca anlayamadım.
Yorum
-
Trezegeyi sağa koyma gözünü seveyimİlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle23-24 sezonu 11’i;
—————-—-uğurcan
doruk—benkovic—joaquin—eren
———————kourbelis
trezege—-reus——baka——orsic
——————-zapata
Yorum
-
Bencede Orsic görev adamı gibi. Winner değil.İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosuna evirip cevirmeyin
Forvet hatti
Visca gomez. Trezegue
Orsicte ne gördünüzde ilk 11e yaziyorsunuz????
Gesendet von iPhone mit TapatalkBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu sörloth diye tutturan arkadasta amma kafa sisirdi ha.. kulüb borc bataginda bu gelmis sörlotha 8 milyon verecek buna maasimi ekle 10milyon..
Ve tabi gelmek istiyor ya kendisi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
şorlot gittikten sonra iki yılda forvet hattına ne kadar harcamışız. Hesapla istersen
Yorum
-
Bence şimdiki gibi orta halli değil de çok ucuz 3-5 adamı her sene alıp denemek lazım.Ama her sene 1-2 ne vereceği belli olan adam da almak şart.Biz ikisinin arası topçuları alıp sonra gönderirken de para veriyoruz.Sonra da bu şekilde ekonomik düzelme bekliyoruzİlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübü batıran şu ucuzcu kafa. Uç kuruşluk adamları ve menaferlerini zengin ediyoruz. İstiyorlar ki trabzonspor her sene forvet arasın. O bölgeyi 5-6 yıl kapatacak adam işlerine gelmez
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum