Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• transfer dönemine fatih tekke damga vuracak bu yaz

kafamız rahat olsun
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor’da Pedro Malheiro’nun Portekiz’e transferi tamamlanmak üzere.

Trabzonspor, bu transferden 10M€’nun üzerinde gelir elde edecek.

13 milyon euro+ bonuslar konuşuluyor.
      Das ist die Übersichtsseite von Gestifute. Auf dieser Seite sind alle Spieler einsehbar, die Gestifute betreut.

pedro nun menejerine baktığımızda bu rakamların konuşulması şaşırtmadı

en az 15 milyon avro bonservis bekliyorum pedrodan

şöyle bir şansımız oldu , eren i sattık, beleşe eskihellaç ı aldık, gayet iyi oynadı

pedro yu sattığımızda beleşe aldığımız eskihellaç sağ beke geçecek, çoh enteresan , ama bu kez sol bek almamız gerekecek, gene pedro tarzı scouting bir bek alırsak tadından yenmez

aslında alanyaspordaki yusuf özdemir düşünülebilir, tekke ile çalıştı , 2-3 milyon avro bonservisle olayı bitirirsin, maaşı en fazla 500 bin avro olur

ereni 3,5 milyona sattık

eskihellaçı 400 bin avroya aldık

pedro yu 15 milyon avroya sattık

yusuf özdemir i 2-3 milyon avroya aldık

gayet mantıklı bir alışveriş
      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        transfer dönemine fatih tekke damga vuracak bu yaz

kafamız rahat olsun
        tekke kumda oynasın.Kupayı da verince ne diyip takımın başında kalacak?
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tekke kumda oynasın.Kupayı da verince ne diyip takımın başında kalacak?
          Bişey demesine gerek yok

Yorum

• Bu başkan ile ne yaparsak yapalım başarı gelmez, ali koç niye başarılı olamıyorda buda ondan olamıyor, parası dışında hiçbir özelliği yok, başkanlık böyle bir makam değil, insan ilişkileri vizyon çok şey var. Azıcık seviyorsa bu takımı bırakmalı sadece destek olmalı nevzat gibi. İnada gerek yok başarısızım ben bu işi beceremedim diyebilmeli bir insan
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              https://www.transfermarkt.de/gestifu...ma/berater/413

pedro nun menejerine baktığımızda bu rakamların konuşulması şaşırtmadı

en az 15 milyon avro bonservis bekliyorum pedrodan

şöyle bir şansımız oldu , eren i sattık, beleşe eskihellaç ı aldık, gayet iyi oynadı

pedro yu sattığımızda beleşe aldığımız eskihellaç sağ beke geçecek, çoh enteresan , ama bu kez sol bek almamız gerekecek, gene pedro tarzı scouting bir bek alırsak tadından yenmez

aslında alanyaspordaki yusuf özdemir düşünülebilir, tekke ile çalıştı , 2-3 milyon avro bonservisle olayı bitirirsin, maaşı en fazla 500 bin avro olur

ereni 3,5 milyona sattık

eskihellaçı 400 bin avroya aldık

pedro yu 15 milyon avroya sattık

yusuf özdemir i 2-3 milyon avroya aldık

gayet mantıklı bir alışveriş
              Tabi tabi tabi. Hadi hayal dünyan Tekke nin bunu basarabilecegini düşündürücek kadar genis anliyorum da, Pedro denen vasifsiza 15 milyon euro verecek dunya uzerinde bir mal bulunabilecegine inananacak kadar ne yasiyorsun cok merak ediyorum. Trabzonspor olarak kimsin sen, yaz kampi disinda Edirneyi gecmisligin mi var, senin ligini kim izliyor, kupani kim izliyor.

Trabzonspor Batagov haric sattigi topcunun tamamindan toplamda 15 milyon euro elde edemez, coguyla da fesih yapip borcu katlayacak yalanci baskanin

Yorum

• parayı çarçur edip çöp alırlar .yıllardır yapılan bu. bu adamı satıp yerine daha iyisni koymak varken çöp alırlar oraya paranın içine edip.
                İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor’da Pedro Malheiro’nun Portekiz’e transferi tamamlanmak üzere.

Trabzonspor, bu transferden 10M€’nun üzerinde gelir elde edecek.

13 milyon euro+ bonuslar konuşuluyor.
                "Annuit cœptis"

Yorum

• Kamaldeen Sulemana (Southampton)
                  Dendoncker (Anderlecht)
                  Clayton (Rio Ave)
                  Bosko Sutalo (Standart Liege)
                  BordoMavi

Yorum

• bu zihniyetle basari zor...pedro fena oyuncu degil...1-2 yil tutmak gerek, tak diye sattiyorlar...istikrarsiz basari imkansiz...
                    sene sonu yine 10 tane transfer yapilir, 8 i tutmaz...
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Paşadaki da kostayı listeme ekliyorum. Ekuban etkisi olabilir
                      34 yaşında.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu zihniyetle basari zor...pedro fena oyuncu degil...1-2 yil tutmak gerek, tak diye sattiyorlar...istikrarsiz basari imkansiz...
                        sene sonu yine 10 tane transfer yapilir, 8 i tutmaz...
                        Direkt sat. Bir saniye bile düşünmeye gerek yok. Satmadığımız her adamdan zarar ettik. Trabzonu dünyanın merkezi, futbolcuların yaşamak ve futbol oynamak için can attığı bir şehir olduğunu düşünmüyoruz heralde. Teklif gelen adamı direkt göndereceksin. Aslolan her zaman paradır. para ile satın alınamayacak adamların yolu zaten buralara düşöez
                        En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 11.05.2025, 14:15.

Yorum

• Portekiz liginde yerli kuralı falan gelmediyse Pedro için 13 milyon bir hayal boşuna hayal kurmayın 7 verirlerse öpüp başımıza koyalım.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Direkt sat. Bir saniye bile düşünmeye gerek yok. Satmadığımız her adamdan zarar ettik. Trabzonu dünyanın merkezi, futbolcuların yaşamak ve futbol oynamak için can attığı bir şehir olduğunu düşünmüyoruz heralde. Teklif gelen adamı direkt göndereceksin. Aslolan her zaman paradır. para ile satın alınamayacak adamların yolu zaten buralara düşöez
                            Adami zaten 3 filan aldin...transferde eski kulubun payi vardir..7-8 e satsan zaten kar yapmiyorsun...yerine oyuncu aliriz...üara verip göndermeye çalışırız..bu filmi kac kere izledik...

Siopis i yolladik kötü diye...10 tane transfer yapdik siopisin yeri dolmadi...
                            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adami zaten 3 filan aldin...transferde eski kulubun payi vardir..7-8 e satsan zaten kar yapmiyorsun...yerine oyuncu aliriz...üara verip göndermeye çalışırız..bu filmi kac kere izledik...

Siopis i yolladik kötü diye...10 tane transfer yapdik siopisin yeri dolmadi...
                              Geçmişte ben de senin gibi düşünüyordum. Sonrasında futbolcunun para ile alınıp satılabilen varlıklar olduğunu farkettim. Futbolcu için her şey para. İstediği olmadığında bir anda o suratlar asılıyor. O yüzden futbolcuyla anladığı dilden konuşacaksın. Ayrıca Siopis kendi gitti.
                              En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 11.05.2025, 16:07.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tabi tabi tabi. Hadi hayal dünyan Tekke nin bunu basarabilecegini düşündürücek kadar genis anliyorum da, Pedro denen vasifsiza 15 milyon euro verecek dunya uzerinde bir mal bulunabilecegine inananacak kadar ne yasiyorsun cok merak ediyorum. Trabzonspor olarak kimsin sen, yaz kampi disinda Edirneyi gecmisligin mi var, senin ligini kim izliyor, kupani kim izliyor.

Trabzonspor Batagov haric sattigi topcunun tamamindan toplamda 15 milyon euro elde edemez, coguyla da fesih yapip borcu katlayacak yalanci baskanin
                                bu işler birazda menejer olayı aga

menejerin sağlamsa bu paraların konuşulması gayet normal

pedro çok özellikli bir oyuncu, dinamik

tarzını trent aleksandır arnold a benzetiyorum

bu arada avrupada 10-15 milyon avro bonservis çerez parası kıvamına geldi, bize çok görünüyor

Diese Übersicht zeigt die weltweiten Top-Transfers der Saison 25/26 und berücksichtigt dabei sowohl die Ablösesumme als auch den aktuellen Marktwert.

sağ bek yan caouto ya dormunt kiralık ücreti ile birlikte 29 milyon avro bayılmış

Yan Couto, 23, aus Brasilien ➤ Borussia Dortmund, seit 2025 ➤ Rechter Verteidiger ➤ Marktwert: 20,00 Mio. € ➤ * 03.06.2002 in Curitiba, Brasilien

bu sezon 1144 dakika oynamış
                                En son jairzinho tarafından düzenlendi; 11.05.2025, 16:02.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X