Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Carrascal savunma disiplini olarak gayet yeterli gözüküyor. Maç başı 2 top kapma 4 geri kazanma 6 ikiki mücadele ortalaması var. Bu özelliklerde daha iyi olup hücumu zayıf biri de seçilebilirdi ama tercih.

Komple önde basıp kaptıklarımızla dört koldan hücum edeceğiz. Sette rakip kime önlem alacağını kestiremeyecek. İlk yarıda skoru alıp 60ta oyuna kazma (Barış Ataş-Ceyhun) atmaca
    Benim kafada oturmuyor ikisi birden. Hücum olarak delik deşik ederiz rakipleri ama defansif olarak şüphelerim var, dengeli olmaz. Burada avantaj gençlik dinamizmi olabilir sadece. Hepsi 3-4 sene takır takır oynar. Büyük ihtimalle o hesaplanarak kadro kuruluyor. Hoca ş.ligi takımı yapacak bizi. Ha bu arada Cham bana daha çok 8 görünüyor. Benim kafada oturmayan yer Ikone-Carrascal ikilisi. Biri olursa öteki olmaması lazım gibi geliyor bana kağıt üstünde, defansif açıdan. Yoksa adamların futbolculuğuna sözüm yok.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      pek öyle bir görüntü yok gibi görünüyor biraz araştırınca ama bakalım. oyuncuyu hiç tanımıyorum

transfer çeşidi olarak mutluluk verici tabi
      Umut mendy ortasahasına güvenip, 8 transferini eylül'e bırakırlarsa da şaşırmam bu arada, sadece hissiyat.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umut mendy ortasahasına güvenip, 8 transferini eylül'e bırakırlarsa da şaşırmam bu arada, sadece hissiyat.
        Hocaya yamuk yapamazlar bu saatten sonra. Bundan sonra kötü giden bir şey olursa topun ağzında başkan olur. Hoca takımı tam kıvama getirdi, hamle sırası yönetimde. Hoca mevkileri söylüyor zaten her hafta, 8 de bunlardan birisi. Alınmazsa stoper alınmaz sadece, Savic durumuna göre. Ben olsam defansa yatırım yapmam zaten, Lundstram dahil oraya atabileceğin adamlar var, direkt ön tarafa adam alırım. Defans tarafı gelecek sezon tamamlanır.

Yorum

• Bu ukraynalı çocuk enis destan işkencesinden kurtarırmı bizi…

ben böyle aynı ülkeden 2-3 oyuncu olmasını seviyorum,bizde tutuyor genelde.siopis-baka birlikteliğinden sonra sikan-batagovla ukrayna gücüne geçtik.hatta bir ukraynalı ıyuncu daha bitebilir diyorlar bakalım görelim hayırlısı..
          En son doc holliday tarafından düzenlendi; 21.01.2025, 19:24.
          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sikan yarın Trabzon'da
            İnşallah Batagov gibi Sikan da bizimle birlikte parlar ve geleceğe umutla bakmamız için bir sebep olur.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben olsam yazın adam gibi birini kovalarım, şuan alsan ne olacak kaçıncı olacaksın?

Yorum

• Bu sikani kim gördüde yere göge sigdiramiyor!???

1.Istatistikleri kötü
                2. rostockta denendi kötü diye gönderdiler
                3. videolarini izledim.. sanki teklicin kopyasi
                4. bi fizikteki topcuyu bi ligde yerler

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• şenol güneşin kazandırdığı ilk isim batagov oldu

pedro malheiro ise seviyesini biraz daha yukarı çıkardı

genç oyuncu kazanımları iyiye gidildiğine bir işaret

gelecek sezon bence kanatlarıda gençlerle yenilemek gerekiyor, vakayeme ve visca kanatları ile 25-26 sezonuna başlanılmaz, yaşları nedeniyle
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu sikani kim gördüde yere göge sigdiramiyor!???

1.Istatistikleri kötü

Adamın en son eleştirilcek şeyi fiziği

Yorum

• Cok siradan topcu aliyoruz.. ve bu oyunculara cok para harciyoruz..

1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu sikani kim gördüde yere göge sigdiramiyor!???

1.Istatistikleri kötü

Hüseyin cimşir uzun süredir izliyor demişler.wakayıda cimşir israilden bulup çıkarmıştı bir tek o yönden olumlu bakıyorum yoksa benimde pek iiçime sinmedi.5 milyon verdiklerine görede geleceğe dönük değil en azından gelecek sene için as olarak düşünülüyor demektir.Zaten ukraynanın savaş durumu olmasa minimum 10-15 olurdu fiyatı.
                        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ikone tüm aksiyonlarını Trezeguet gibi beyin dahil etmeden halletmeye çalışan bir oyuncu. Asla bizim işimizi çözebilecek bir yapısı yok. Yerleşmiş savunmalara karşı 1 kişi eksik oynatan tarzda bir arkadaşımız

İsmi var diye her bir oyuncuya yükselmemize gerek yok. Yedekten giren oyuncu olarak düşünüyorsak eyvallah, sıkıntı yok. Ben Nwakaeme veya Visca'nın önüne bir oyuncu düşünüyorum. Ikone bu iki ismi yedek oturtacak bir oyuncu asla değil.
                          Şaka heralde ikone ligin içinden geçer ama bence zaten alamayız, amerika veya arabistan falan yapar yüksek paralara…
                          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Yarmolenko,Jacobs'un kafasının üzerinden ayağıyla gol attı.

Eren'in bonservise ekle 1 M.Euro daha.
                            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Eleman çift ayaklı, kafa vuruşları iyi. Hızlı da. Rakip de eksiltiyor. Burada biraz güçlendirip hocanın eline bırakacağız, gerisi kendiliğinden gelir. Büyük ihtimalle scout ekibinin kulüp kütüphanesinde olan bir oyuncu.

Yeni Sheva

Bu arada herkes 4 yıllık sözleşme demiş, 4 olmaz 4.5 olur.
                              En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 21.01.2025, 20:14.

Yorum

• Étienne Youté Kinkoué diyolaaaaa...
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X