Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Son aldığım duyumu söylüyorum, sizin mükemmel hocanız Mendy'yi beğenmiyormuş ve kadroda düşürmüyormuş.
    Normal abi mendy'i beğenmrmesi çocuk daha genç, bu adam genç düşmanı bir adam oraya 32 33 yaş bandında bir adam istiyordur adım gibi eminim.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• Bu arada Eren nantes ile anlaşmış diyorlar 8 milyon euro gibi bir rakam konuşuluyor.
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

Son aldığım duyumu söylüyorum, sizin mükemmel hocanız Mendy'yi beğenmiyormuş ve kadroda düşürmüyormuş.
        ee sen topu alıp dikine oynarsan sevilmezsin tabi yan pas yapsa yeri garantiydi !
        You Will Never Walk Alone
        Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada Eren nantes ile anlaşmış diyorlar 8 milyon euro gibi bir rakam konuşuluyor.
          Evet,Trabzonspor 12 milyon euro istedi Nantes 8-8,5 milyon euro veriyor en fazla ekstra olarak Nice de istiyor Ereni .

Yorum

• Kulübün borcunu 1 sene içinde 2 katına çıkarmamak için acilen Avcı ile yollar ayrılmalı, Fatih Sultan Tekke takımın başına getirilmelidir, adam mendy'i takımda düşünmüyormuş şaka mı lan bu, yüz kere yazdım buraya adamın kafasında 10-15 topçu var yıllardır bu isimler üzerinde dönüp duruyor, 30 yaş altı futbolcu istemiyor, bu kadar sığ düşünceli bir teknik direktör sözde bu adam ya, yapmayın gözünüzü seveyim, Onuralp'i Real madrid izliyor, biz çocuğu daha hiç göremedik ulan genç diye.
            En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 09.04.2024, 21:06.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

Evet,Trabzonspor 12 milyon euro istedi Nantes 8-8,5 milyon euro veriyor en fazla ekstra olarak Nice de istiyor Ereni .
              10 milyona satabilsek çok güzel satış. Yerine de 32 yaşında bi bek çekeriz misssss.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Bu arada Eren nantes ile anlaşmış diyorlar 8 milyon euro gibi bir rakam konuşuluyor.
                Güzel para

Yorum

YES 4-4.5 5 civarı rakamlarda teklif gelirse Trabzonspor değerlendirecek diyor. 8'i nereden duydun?

"Yapılan anlaşmaya göre Evren Eren Elmalı'ya;

2022-2023 futbol sezonunda 7.350.000.-TL garanti ücret ödenecektir. Sonraki sezonlar için, bir önceki sezon aldığı garanti ücrete uygulanacak enflasyon oranı ilave edilerek ödeme yapılacaktır."

Eren'in kap.. hadi iyileştirme yaptı vs 500 bin € falandır maksimum maaşı. Gidip Barisic'e yıllık 1.5'tan 3 yıllık sözleşme vereceksin. 4.5 sırf maaşı bu da minimumdan hesapladım. 12 yabancı kuralı varken +2 milyon kara geçeceğim diye banko yerlimi satmazdım.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Arkadaşlar ne 8 i 10 u.Belli ki twitter fareleri yine g.tünden element uyduruyor.

Hiçbir Fransız kulübü erene bu paraları vermez bu paraları geçtim yarısını bile vermez.

Max rakam 2,5 -3 falandır bu rakamın üstüne çıkılırsa kulüp dakika durmaz satar zaten.

4,5 -5 e ne erenler bulurlar Fransa'da beklentiye girmeyin derim ben
                    En son Macellan tarafından düzenlendi; 09.04.2024, 21:49.

Yorum

• Uğurcan'a teklif varsa hemen satılmalı hemen, Uğurcan bu saatten sonra Trabzonspor'a fayda dan çok zarar verir..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Draguş'un Menejeri transferi için bitmek üzere demiş, ne kadar para bayıldık acaba.
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          12 yabancı sınırı varken aptalca bir mühendislik. Sadece maddi açıdan tatmin edecek bir teklif olursa kabul edilebilir. Eren tsden 1 milyon bile almıyor, kar sandığın parayı (YES 4-4,5 diyor) +30 yabancıya maaş olarak vermenin manası yok.
                          Eren’den kurtuluyoruz. Bir de bu açıdan bak. Direkt satış

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eren’den kurtuluyoruz. Bir de bu açıdan bak. Direkt satış
                            Ben bu takımda düzgün sol bek izlemedim. Gelecek adamın ne vereceği belli değil. Kaderimizde iyi sol bel yok belli Boşa para harcamaya gerek yok. Genç çocuk, yerli oynasın işte.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Avcı ile ilgili garip bi ön yargı var ve bu genel kabulmüş gibi yorumlar yapılıyor. Sanki hoca her mevkiye 30 yaş üstü adam istiyor ve bunun için kulübü oldukça zorluyor, borca sokuyor.

Geçen sezon başı kaç tane transfer yapıldı Avcı nın başında olduğu. Saymadım ama fazla. Kaç tanesi 30 yaş üstü. Benim hatırladığım Larsen ve Bartra. Onlar da 31 yaşındaydı. Neden bu kadar zarar ettik peki? Alınan oyuncular çoğunlukla genç olduğu için mi, yoksa yaşlısına gencine ederinden fazla para verdiğimiz için mi?

Şimdi Draguş düştü piyasaya. 35 yaşında mı bu adam? Bu futbolcudan nasıl zarar edersin, ederinden fazla para verdiğin zaman.

Başarılı geçirdiğin sezonların sana anlattığı bişe var. Tecrübeyle enerjiyi, kaliteyle yeteneği, askerle komutanı harman yapacaksın. Şampiyonluk da böyle geldi, zirveye de böyle oynadık.

30 yaş üstü adam alacaksın tabi. Kalitesi yüksek, takıma değer katan, gençlere de yol gösteren. Bir sağ bek aldın sol bekinin performansı inanılmaz arttı. Ondan önce hoca güya diyordu beklere ileri çıkmayın diyen. Neyse.

Her 30 yaş üstü ismin adı çıktığında hayt huyt edeceksek işimiz var. O zaman sevindirici haberler var. Lahtimi geri dönüyormuş, bozdur bozdur harca.
                              En son El Cordobes tarafından düzenlendi; 09.04.2024, 22:47.
                              There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben bu takımda düzgün sol bek izlemedim. Gelecek adamın ne vereceği belli değil. Kaderimizde iyi sol bel yok belli Boşa para harcamaya gerek yok. Genç çocuk, yerli oynasın işte.
                                Muhtemelen diğer bir sol bekimiz Puchacz olacaktır.
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X