Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Savic neden aliniyor??? Bartra bu adamda 2 gömlek üstündü ???
    Değil. Tam tersi

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pedro Malheiro ile Trabzonspor, Dinamo Moskova ve bir Arabistan kulübü ilgileniyor.

Sözde çocuğu almıştık dimi.
      Çıkan her haberi buraya atıyorsunuz, sonra kendiniz inanıyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lahtimi'den iyi oyuncu olurdu. Ayağı, hızı, tekniği ve fiziği vardı. Ama şansı en çok hakettiği dönemde şans verilmedi. Hatırlarsanız burda herkes Lahtimi oynasın, fırsat bulsun diyordu.

Diğer genç oyuncular gibi Lahtimiyide Avcı yedi. Şimdi yok beyni yokmuş, yok kötüymüş demek kolay. Manisa ve Çorum maçlarında bile gençlere fırsat vermeye korkuyor hocamız. Sonuç olarak bu gençlerin kariyerleriyle oynuyor, bunu gençlere en fazla değer veren Trabzonspor çatısı altında yapıyor. Giden düşman oluyor sonra bize.

Mesela Kağan oynadığında 17 yaşındaydı ve aslanlar gibi oynadı. Bu çocuk hicmi gelişmedi 3-4 sene içinde? Şimdi yolluyorlar. Yazık vallahi...

Ama genel anlamdada sorun var. Genç oyuncuları 1-2 seneye pişirip ilk 11'e sokmayı beceremiyoruz.
        Ya yazmıyim diyorum ama avciyi bende istemiyorum başkanı da hatalı bulsam da adam gayret ediyor ama geçen yıl Fas liginde ilk 11 e giremeyen sanırım sezonu 1 golle tamamladı bir adamı burda övmek ayıp.. trabzonspor forması bu kadar ucuz değil senede 10 gol 10 asist yapan visca bile burda yerden yere vurulurken lahtimi övgüsü gelmesi çok çok enteresan

Yorum

Pedro Malheiro ile Trabzonspor, Dinamo Moskova ve bir Arabistan kulübü ilgileniyor.

Sözde çocuğu almıştık dimi.
          sözde hoca yaşı genç diye istemiyordu değil mi?

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sözde hoca yaşı genç diye istemiyordu değil mi?
            Doğrudur 30 yaş üstü oyuncu istiyor sağ beke hocamız.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak t.gokce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çıkan her haberi buraya atıyorsunuz, sonra kendiniz inanıyorsunuz.
              Haber niteliği taşıyan şeyleri atıyoruz doğrudur.
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• bu transferler ne kadar uzarsa o kadar zora girecek. doğru isimlerle ilgileniyoruz fakat işi erken bitirmek lazım. bizden fazla para veren çıkarsa oyuncuyu elimizden alır.
                En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 18.07.2024, 13:26.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Doğrudur 30 yaş üstü oyuncu istiyor sağ beke hocamız.
                  eee o zaman nasıl oluyor da biz de ilgilenen klüpler arasındayız?

Yorum

Haber niteliği taşıyan şeyleri atıyoruz doğrudur.
                    evet " şeyleri" atıyorsun. gerçek haberleri değil.

Yorum

evet " şeyleri" atıyorsun. gerçek haberleri değil.
                      Bir haberin gerçek olup olmadığının sağlamasını tam olarak nasıl yapıyorsunuz ? KAP haberi geldikten sonra mı ?

Yorum

• Hocamızın harcadığı bir iki tane genç yetenek yazabilir misiniz ? Cidden merak ediyorum bizde forma şansı bulamayıp gittiği yerlerde üst düzey performans sergileyip pişmanlık duyduğumuz kaç tane oyuncu var ?? Bende hocayı eleştiriyorum çoğu zaman ama şu yaş takıntısı olayı sırf eleştirmek için başka birsey değil.. adam Lahtimi yazmış mesela kiralık gittiği Fas liginde 1 gol 1 asist yapan Lahtimi

Alt yapı Yamal gibi gençlerle dolu ama hocamız hiçbirine güvenmiyor.
                        En son Emrah KabuL tarafından düzenlendi; 18.07.2024, 13:46.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir haberin gerçek olup olmadığının sağlamasını tam olarak nasıl yapıyorsunuz ? KAP haberi geldikten sonra mı ?
                          bir haberin gerçek olup olmadığını gazetecilik eğitimim ile anlıyorum. mesaj sahibinin bile haber değil "şeyler" dediğine sen nasıl haber diyorsun?
                          En son gerenimo tarafından düzenlendi; 18.07.2024, 13:49.

Yorum

• Savic ile ilgileniyormusuz, 33 yasinda 3 senelik sözlesme veriyormusuz. Yine günü kurtarayim derken, ortaligi batiracaklar.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

bir haberin gerçek olup olmadığını gazetecilik eğitimim ile anlıyorum. mesaj sahibinin bile haber değil "şeyler" dediğine sen nasıl haber diyorsun?
                              Ben herhangi bir şeye haber ya da değil demiyorum . Zira paylaşılanların bir kısmı haber niteliğinde bir kısmı ise duyum niteliğindedir muhtemelen .

Konunun gazetecilikle ilgili olmadığını da dışarıdan baktığımda görebiliyorum.

Her gazetecinin paylaştığının haber niteliği yok mesela .

Aynı şekilde her duyumcunun paylaştığı da , duyum olmayabilir. Adam içerden bilgi alır, bilgi paylaşır bilemeyiz.

Sadece yaklaşım tarzınız belirli bir netlik taşıdığı için neye göre ayırt ettiğinizi merak ettim .

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocamızın harcadığı bir iki tane genç yetenek yazabilir misiniz ? Cidden merak ediyorum bizde forma şansı bulamayıp gittiği yerlerde üst düzey performans sergileyip pişmanlık duyduğumuz kaç tane oyuncu var ?? Bende hocayı eleştiriyorum çoğu zaman ama şu yaş takıntısı olayı sırf eleştirmek için başka birsey değil.. adam Lahtimi yazmış mesela kiralık gittiği Fas liginde 1 gol 1 asist yapan Lahtimi

Alt yapı Yamal gibi gençlerle dolu ama hocamız hiçbirine güvenmiyor.
                                Hocamızın , transfer ettirdiği ve transfer ettirdikten sonra sahada en az 5 maç üst üste denediği 3 tane genç futbolcu sayabilir misiniz ?

Bir de konuya bu açıdan bakmak lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X