Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Meunierden sonra Jorginhoya da okeyim ben.Jorginho savunma önünde oyun kurar,takımı ciddi anlamda rahatlatır.Teknik ve pasör olmasının yanısıra çalışkanlığı ve sertliği ile de oyunun defansif yönünde de iyidir.

Jorginho gelecekse dribblingi iyi olan Colman vb.box to box bir ortasaha ile harika bir ikili olurlar.

Yorum

• Stoper hattı da değişmeli.Bu vasat adamlarla hiçbir şey yapma şansımız yok.

Yorum

• Hadi elinde iyi kadro var göreceğiz yapacağın pilavı.

Yorum

• Berat’tan sahada istenenleri 3 level üstte yapacak yetenekte bir adam Jorginho. O veya ona yakın ayarda bir adam alabilsek zaten oyun çok başka şeye evrilebilir. 10 numaraya da 24-25 yaşlarında tabanca gibi bir adam alırsın, dengeli bir orta saha olur.

Yorum

• Avcı hocam Jorginho'ya da telekonferanstan açıp gösterdi mi acaba? Belki o da etkilenir projeden?
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avcı hocam Jorginho'ya da telekonferanstan açıp gösterdi mi acaba? Belki o da etkilenir projeden?
              Meunier'e sunulan projenin 2 katını önerirsen belki..
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Meunier'e sunulan projenin 2 katını önerirsen belki..
                Avcı hazretlerinin nefesi kuvvetlidir. Uygun bir ücrete ikna eder diye düşünüyorum. Sayesinde genç oyuncular alıpta 2 senemizi heba etmiyoruz.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu avcıya nefret mevzusunu kapatsak mı? Subjektif fikirlerinizi paylaşıp duruyorsunuz her gün.

Oyuncu değişikliğiydi, taktik hatalardı vs böyle şeyleri paylaşalım da şu kitle nefreti yaratma işinin bayrağını Avcı devraldı sanırım.

Ömür, Türkmen, Serkan vs vs. Hocaya sıçradı şimdi mevzu. Beğenmedim yolla bunu şeklinde seçmece işlere başladık, pazardan sebze seçer gibi. Hatalar oldukça eleştirelim ve artık faydasız işleri bi bırakalım lütfen, rica ediyorum.

Ben de hocayı eleştiriyorum bu arada, bana göre de dizilişteki ısrarı 4 maç yenilgi sürecinde en büyük neden. Ligin tartışmasız en tecrübeli hocası, çapsız yorumları komik oluyor. Ben de Dünya çapında bir hoca olduğunu düşünmüyorum ama adım gibi biliyorum ki yollayıp getirdiğimiz hoca da vay arkadaş ne harika işler yapıyor dedirtmeyecek.

Onuachu'yu beğenmiyor da değilim. A dan Z ye kontra oyuncularıyla doluyuz, Onuachu saçma oluyor. Yoksa fener kadrosu gibi olursun her düşeni toplayacak orta sahan ve tandemin olur, Onuachu'yu koyar arkama yaslanırım, dünya umurumda olmaz. Hem Trezeguet, hem Orsic hem Bardhi ve önlerine Onuachu olmuyor. Avrupaya gittiğimizde ortalama bir antrenör takımının bizi madara etmesinin sebebi bu.

Örnek vereyim mi?

Uğurcan
                  Meunier-Edgar(Beğendiğimden değil)-Egemen-Abdullah Ercan
                  Zokora-Colman-Szymkowiak
                  Visca-Nwakaeme

Olur önlerine tak diye yapıştırırım. Bunlar rakibi top diye oynar, top düşürmezler.
                  Ama

Uğurcan
                  Bosingwa-Glowacki-Hugo-Marek cech
                  Mendy-Selçuk İnan-Adrian
                  Yattara-Gökdeniz

Gibi bir kadrom olursa bunların alayı geniş alan futbolcuları aynı bizim kadromuzdaki gibi. Bunların önüne Cardozo-Onuachu gibi adam koyarsan şampiyon kadro çıkmaz.

Bunların önü ya sahte 9 Fatih Tekke ya da sarkan forvet Burak Yılmaz diye Bağırıyor.

Bizim kadromuzda da Trezeguet, Orsic, Bardhi yi kenara çeker, kalçasını kullanabilen, beli dönebilen 8-10 bir de sol kenar alırsan temaslı futbol seven Onuachuya git 15 ver ağzımı açarsam da gel konuş. 30 metre patlayıcı koşturduğun Onuachu sana Avrupadan gelirken sadece Parfüm getirir Free shoptan
                  Yahu bu zat her aciklamasiyla, sizlerle saksak geciyor, sizde hala savunuyorsunuz. Bu Hoca ile Trabzonspor´un bir gelecegi yok, anlayin artik. Sampiyonluktan sonra 3 Avrupa Kupasindan da elenen (kendinden zayif takimlara), bunu kendi aldirdigi adamlarla yapan, Kulübü büyük bir ekonomik külfetin altina sokan ve bu gidisle batiracak birini artik savunmayin!!!

Onuachu konusuna gelirsek, Türkiye ligi fazlasiyla yeterli, olmaz dediginiz oyuncularla bile basarinin gelecegi cok acik bana göre. 15 transfer yaptirdi sonuc ortada...8-10 gibi bir adami alip, yanina 3 adam almasi bile yeterliydi. Takla atan bir adamin bu ligte 2 metrelik boyuyla neler yapabilecegini, dogru bir hocayla görürsünüz. Ha Avci´nin basina tas düser, oyun sablonumuzu degistiririz, baska
                  “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Paylaşımdan çok benim dikkatini yorumlar çekti. Yine Avrupa bizi kıskanıyor diyen dayılar toplanmış. Bir kişi de çıkıp da dememiş ki Avcı'nın puan ortalaması yaptığı kadro maliyeti ile diğerlerinin kadro maliyeti ve kadro kalitesi arasında bariz fark var falan diye. Gerçekten ülkede 40-45 yaş üstü bireylerde bilinç düzeyi çok düşük. Tabi herkes için geçerli değil ama çoğunluk bu şekilde.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Paylaşımdan çok benim dikkatini yorumlar çekti. Yine Avrupa bizi kıskanıyor diyen dayılar toplanmış. Bir kişi de çıkıp da dememiş ki Avcı'nın puan ortalaması yaptığı kadro maliyeti ile diğerlerinin kadro maliyeti ve kadro kalitesi arasında bariz fark var falan diye. Gerçekten ülkede 40-45 yaş üstü bireylerde bilinç düzeyi çok düşük. Tabi herkes için geçerli değil ama çoğunluk bu şekilde.

https://m.facebook.com/story.php/?id...05145642031485
                      Yaşlı insanlar çağın gerisinde kaldıkları için hala televizyon ve gazeteler tarafından yönlendiriliyorlar. Sıradan insanların kendi düşünceleri olmaz. Kanaat önderi olarak belledikleri kişiler kendilerine ne düşünmeleri gerektiğini söylerlerse onu düşünürler. Televizyon ve gazeteler bu teknik direktör bozuntusunun düdüğünü öttürdüğü için yaşlı insanlar da ona göre düşünüyorlar.

Yorum

• Antalyaspor 2 küme düşmüş İstanbulspor 2

Sergen hoca yı unutmayalım maç sonu konuşmasında dakika 95 de kendi taclarını rakibe vermiş onu söylüyor..
                        evet yanlış duymadınız Hakemden şikayet ediyor 2 defa Antalyasporun tacını yanlış tarafa vermiş..
                        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• bir de İlhan Paluta değinelim son galibiyetleri bize karşı sonraki 4 maç 3 mağlubiyet 1 beraberlik..
                          rakipleride çok üst düzey değil konya krg sivas fb

sadece kazandıklarında bu adamları konuşmamak lazım ..sonra bize gelsin diye yanlış düşünüyoruz..
                          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• ünalın elindeki kadroda bir sosa nwakame ve pereira vardı dişe dokunur. geri kalan oyuncular çok gençti.

ünal defans yaptırmayı da becerebilseydi o kadroya ya da öne geçtiğinde skoru koruyacak hamleleri yapabilse veyahut hamle yapabileceği bir oyuncusu olsa her şey çok farklı olabilirdi onun için.

ama ünal'ın teknik taktik konusunda çok fazla eksiği vardı.

hücumu güzel oynattı ama çok olumsuz yönler de vardı oynattığı oyunda.

ama göze hoş gelen bir futbol vardı sahada kısıtlı kadroya rağmen. bu da olumsuz yönleri unutmamıza sebep oluyor.

abdullah ise trabzonspor tarihinin en kaliteli ve de en gereksiz pahalı kadrolarını idare etti. o kadroya göze hoş gelen bir futbol oynattığı maç sayısı 5i geçmez.

o yüzden puan ortalamasından ziyade kime ne imkanlar verilmiş ne yapılmış onu konuşmak gerekli.

İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Paylaşımdan çok benim dikkatini yorumlar çekti. Yine Avrupa bizi kıskanıyor diyen dayılar toplanmış. Bir kişi de çıkıp da dememiş ki Avcı'nın puan ortalaması yaptığı kadro maliyeti ile diğerlerinin kadro maliyeti ve kadro kalitesi arasında bariz fark var falan diye. Gerçekten ülkede 40-45 yaş üstü bireylerde bilinç düzeyi çok düşük. Tabi herkes için geçerli değil ama çoğunluk bu şekilde.

https://m.facebook.com/story.php/?id...05145642031485

Yorum

• Onuachu alınabilirse güzel olur da hepimizin isteyeceği santrafor türü de belli tabi bir daha nasıl buluruz bakmak lazım sağa sola.

Ama çift forvetli oyun sistemi düşünülemez mi artık tekrardan merak ediyorum, her şeyin modası geçiyor eskiler tekrar moda oluyor çift forvet modası ne zaman dönecek bakalım Onuachu'yla mesela çift forvet hızlı bir adam yanına
                              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 18.02.2024, 13:34.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Hiç hoş değil.

edit:

En son Ufuk tarafından düzenlendi; 18.02.2024, 13:51.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim