Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman tekrardan yazalim en buyuk transfer avcidan kurtulmak olur trabzonsporun kurtulusu boyle baslar
    İlk önce yönetim gitmeli

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Devre arasını tek transferle bitirmemiz, gözden kaçmasın, gayet yerinde bir karardı. Hem Meunier nokta atışı transfer oldu hem de gereksiz para harcamadık. Sezonu da 3.bitirip kupayı alırsak da sportif açıdan bir şey kaybetmemiş olacağız. Bjk devre arasında 30 milyon euroya yakın para harcadı teknik direktör değiştirdi ve gelinen noktada gerimizdeler. Döviz kurunu da düşünerek çok dikkatli hareket etmek gerekiyor..
      Borç çok.
      Oyuncu satamıyorsun.
      Seneye hedef ilk 10 olur herhalde
      Benim fazla umudum yok
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Daha mart bile gelmeden "Mendy sezon sonu gidecek" deyip durdular, şimdi hem Hasan Tüncel hem de Yunus Emre Sel kendisi için "Kalacağını düşünüyorum" diyor.

Söylediklerine göre başta Visca olmak üzere takımdaki oyuncular güçlü bir iskeletin oluşturulmasını istiyormuş, bu yüzden Mendy tutulacakmış.

Buradan Visca'nın da takımda tutulacağını anlıyoruz.

Yorum

• 10 milyon euro derken ?

Yorum

• Ciddi ciddi Ağaoğlu'nun planlı programlı çalışarak 4 senede üstüne kata kata takımı şampiyon yaptığını zannedip bunu mesajlarında dile getiren adamlar var forumda..Bunların yorumlarını okuyunca gülmekten kendimi alamıyorum..Yahu kelin ilacı olsa önce kendi kafasına sürer bu mereti..Ağaoglu denen adam Çimşir gibi vasıfsız bir adamı TD yapıp 150 tane taraftarlı Başakşehir gibi bir takımla yarışmayı beceremeyen takımımızın başkanı değil miydi? Bu Ağaoğlu denen adam İngiltere'de çim biçme makinesi operatörü Newton'u başımıza bela edip TD yapan sonra da takımı küme düşme potasına sokan adam değil mi? Ne çabuk unuttuk Flavio Baker Marlon gibi kazmaları...Dünyada yardımcının yardımcısını TD yapan başka kulüp var mıydı? Bu ilki Ağaoğlu gerçekleştirmedi mi?

Sonra Avcı geldi Ağaoğlu'nun istemediği Ertuğrul'un istediği adam yani..O çöp kadroyu aldı nerden nereye getirdi..Hepiniz kasket takıyordunuz..Yaptırdığı hemen hemen her transfer nokta atışıydı ve şampiyonluk böyle geldi..

Ha nedir sonraki sezon Avcı transfer işinde bindiği dalı kesti kadroyu dağıttı yerine aldırdıklari fiyasko çıktı..Avcı'yı 2014 senesinde yazdım burada şimdi değil gelirse bizi şampiyon yapar yazan biri olarak haklı çıkmanın gururunu yaşıyorum ama bu dönemde de kendisini eleştiriyorum..Dönüşü bir kere yanlıştı..

Başkanın transferde ince elemesi lazım yeni bir Doğucan Eren Bardhi mardi vs gibi kazık yiyeceğimiz transferlere onay vermemesi gerekiyor..Çok dikkatli olmalıyız..

Önemli olan takımın şampiyon olmasıdır..Papağan gibi TS batacak lafını tekrarlayan tiplerin yaygarasına gelmeyin bu kulüp hiçbir şekilde batmaz..30 yaş altı adamlara paramız yetmez diyip 30 yaş üstü adamlara da burun kıvıran, hayatında iki kilo elma satmamış ticari kabiliyeti sıfır memur kafalı adamların yorumlarına aldırmayın..Bunlar ne emmeye ne gömmeye gelen adamlar..Çözüme dayalı 1 tane mesajları yok iki lafından biri Avcı gitsin Erto düşsün o olsun bu olsun..
            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ciddi ciddi Ağaoğlu'nun planlı programlı çalışarak 4 senede üstüne kata kata takımı şampiyon yaptığını zannedip bunu mesajlarında dile getiren adamlar var forumda..Bunların yorumlarını okuyunca gülmekten kendimi alamıyorum..Yahu kelin ilacı olsa önce kendi kafasına sürer bu mereti..Ağaoglu denen adam Çimşir gibi vasıfsız bir adamı TD yapıp 150 tane taraftarlı Başakşehir gibi bir takımla yarışmayı beceremeyen takımımızın başkanı değil miydi? Bu Ağaoğlu denen adam İngiltere'de çim biçme makinesi operatörü Newton'u başımıza bela edip TD yapan sonra da takımı küme düşme potasına sokan adam değil mi? Ne çabuk unuttuk Flavio Baker Marlon gibi kazmaları...Dünyada yardımcının yardımcısını TD yapan başka kulüp var mıydı? Bu ilki Ağaoğlu gerçekleştirmedi mi?

Sonra Avcı geldi Ağaoğlu'nun istemediği Ertuğrul'un istediği adam yani..O çöp kadroyu aldı nerden nereye getirdi..Hepiniz kasket takıyordunuz..Yaptırdığı hemen hemen her transfer nokta atışıydı ve şampiyonluk böyle geldi..

Ha nedir sonraki sezon Avcı transfer işinde bindiği dalı kesti kadroyu dağıttı yerine aldırdıklari fiyasko çıktı..Avcı'yı 2014 senesinde yazdım burada şimdi değil gelirse bizi şampiyon yapar yazan biri olarak haklı çıkmanın gururunu yaşıyorum ama bu dönemde de kendisini eleştiriyorum..Dönüşü bir kere yanlıştı..

Başkanın transferde ince elemesi lazım yeni bir Doğucan Eren Bardhi mardi vs gibi kazık yiyeceğimiz transferlere onay vermemesi gerekiyor..Çok dikkatli olmalıyız..

Önemli olan takımın şampiyon olmasıdır..Papağan gibi TS batacak lafını tekrarlayan tiplerin yaygarasına gelmeyin bu kulüp hiçbir şekilde batmaz..30 yaş altı adamlara paramız yetmez diyip 30 yaş üstü adamlara da burun kıvıran, hayatında iki kilo elma satmamış ticari kabiliyeti sıfır memur kafalı adamların yorumlarına aldırmayın..Bunlar ne emmeye ne gömmeye gelen adamlar..Çözüme dayalı 1 tane mesajları yok iki lafından biri Avcı gitsin Erto düşsün o olsun bu olsun..
                Erdo gitsin, Ağaoğlu geri gelsin. Al sana çözüme dayalı bir tane mesaj.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Salih uçan kim allah aşkına. Hiç gerek yok. İsimlere bak ya yok altay bayındır, yok salih uçan, levent. Kim buluyor şu isimleri. Şu tipleri kulübe nasıl yakıştırıyorlar pes
                  En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 17.04.2024, 22:15.

Yorum

• "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Kulüp personel maaşı ödeyemez hale gelmiş hala erdo diyen var. Zamanında hacı’yı savunan tipler vardı. Alnı secdeye değiyor diye istenmiyor falan diyorlardı. Kumarhaneden çıkmayan adamı başımıza haşa peygamber yapacaklardı. Futbolun böyle güzel bi yanı var. Beceremeyen gidiyor, çapsızlara tahammülü yok
                      En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 17.04.2024, 22:33.

Yorum

• 30 yaş civarı, sert kadro.

Hamsik, Gervinho, Peres tarzı direkt yarışılacak kadro kurulmayacak.

2 yıllık planlama.

Kadro maliyeti çok artmayacak.

Güzel laflar ama pek inanasım gelmiyor.
                        ( ゚д゚)

Yorum

Sosa ve Novak'a Trabzonspor'un vermediği parayı verenler, senelerdir başarısız. Trabzonspor ise şampiyon oldu.

Şimdi bizim sonradan görmeler Fenerlileşti. İlk on birde yerli zorunluluğu kalkmışken 30 yaşını geçmiş Salih'e emelilik piyangosu verecekler.

Allah'ım; şu zevzeklere akıl, bize de sabır ver.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

bjknin vermediği miktar ne acaba? dorukhan'daki gibi nasıl olursa imzalar diye çapulculuk yapıyor olabilirler.

9 milyon tl alıyormuş bjkden. 300 bin euro etmiyor. 800-900 bin euro falansa bence verilir.

hem salih hem berat alınmalı. merkezde yerli rotasyonu çok sıkıntı.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Sosyal medyaya ve bizim gazetecilere biraz baktım belli ki Emre Akbaba ve Salih Uçanı rotasyona ekleyeceğiz. Berat devam etmez. Yani Salih Uçan Beşiktaştan bi dünya para istemiş biz muhtemelen onu vereceğiz. Emre Akbaba ve Salih 600-700 er bin euroya oynasa rotasyona isterim de gidip ikisine de milyon eurolar vereceğiz.

Emre Akbaba-Salih-Umut Güneş-Can Bozdoğan orta saha yedekleri olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bjknin vermediği miktar ne acaba? dorukhan'daki gibi nasıl olursa imzalar diye çapulculuk yapıyor olabilirler.

9 milyon tl alıyormuş bjkden. 300 bin euro etmiyor. 800-900 bin euro falansa bence verilir.

hem salih hem berat alınmalı. merkezde yerli rotasyonu çok sıkıntı.
                                o kadar niye verelim, hadi 2 kati olsun bonservis falan yok diye, yederli ya
                                ki bana kalsa almam, en nefret ettigim nonos topçulardan, her yeri dolandi en son çâre bize geliyor, öyle Dorukhan gibi karakter falan koyacak ya da rakibe sert basip bozacak topçu da degil, sie gitsin eyüp'e falan
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim