Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim her şeyden önce bu darbeci yönetimden kurtulmamız lazım. Transfer falan ondan sonra

Yorum

• Altyapı diye birşey istisnalar dışında olmaz. Falancaya vereceğimiz parayı altyapıya verelim işide ütopya.
      Gerek yok zaten izlemcilerin iyiyse koskoca ülkede genç yetenek fışkırıyor sivas batmandan aldı brentforda verdi altyapısından çıkmadı.
      ama yönetici diye işbaşına gelenlerin çoğunun amacı para kazanmak olduğu için dertleri değil. Öyle şeyler söyleniyor ki 2 milyona anlaştım dediği adamın aldığı belkide 1-1.5 dur.
      hergelen kendi geleceğini cebini düşünerek hareket ediyor.
      Gelip başkan olupta işleri ters giden var mı.
      Biri hastane üniversite arazisi kaptı, diğer şehir hastanesi yaptı diğeri gemilerini yüzdürüyor şimdiki yarın ebir gün belli olur ne kovaladığı.
      Kendi cebin gibi harcama yapılsın onun bunun çöpünü jest olsun diye getirip kalabalık yapmasınlar.
      şimdi göndermek için takla arıyoruz.
      Gerekli olan yetenek, mental güç, aidiyet.
      Yoksa altyapıdan çıkanlar belli tayfun cora zeki yavru yumlu
      Kaç sene üstüne 3 istisna oldu dedik ama onunda 2 si kayış attı.

Yorum

• Altyapi isi utopya aynen ajax benfica porto fransiz iskandinav takimlari gibi klupler bir utopyanin pesinden yillardir kosarak klup kasalarini dolduruyorlar biz beceremiyoruz demek baska utopya baska ey allahim.alt yapidan kasit gidip kesfedip cocuk yasta klube kazandirmak klup bunyesine katmak zaten gidip illahi trabzonlu oyuncu cikacak diye birsey yok..gidip toplasan 15 mac oynayip oynamayacagi mechul pepeyi 1 yilligina afrika kupasina hazirlamak icin transfer edip ustune 3,5 milyon avro vermek degil!! O sokaga atilan paraya yukarida bahsettigim sistem kurulurda artar bu ulkede yeterki istensin niyet iyi olsun..
        En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 20.01.2024, 14:14.
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Altyapi isi utopya aynen ajax benfica porto fransiz iskandinav takimlari gibi klupler bir utopyanin pesinden yillardir kosarak klup kasalarini dolduruyorlar biz beceremiyoruz demek baska utopya baska

İnsanlar ne kolay unutuyor hemen pisliyor

Ömür 23 etmezmiş, öyle ahmaklar ki resmi teklif aldı ama kendi değerini pisleyecek ya, ETMEZ YEAAAAAWWW

Serkana Schalke 6 milyon
          Parmaka 4 milyon
          Ht4 e 3 milyon verildi!
          Ahmetcan 10 etmez yeaaaawwww

Ya bu küçük şehrin küçük çapsız vizyonsuz taraftarı da yöneticisi de beni çok kızdırıyor, TRABZONSPOR BUNLARA layık değil,

RESMİ TEKLİF ALINDIĞINDA ALTYAPI NASILDI, ona bak oraya dön yeter, sana göre etmiyorsa defol git bizim takımı bırak!
          En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 20.01.2024, 14:38.
          Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Bu çocuklara pislik atılmasına ben tahammül edemiyorum kusura bakmayın, Uğurcan da 20 etmez diye diye bitirildi

Altyapıya önce BİZ SAHİP ÇIKALIM!
            Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Hazırlık maçında çok zorlamıştı bizi. Bonservisini alırlarsa iyi para kazanırlar.
              ( ゚д゚)

Yorum

• Yahu kulüp batmış ne transferi? Acilen kulüpte 1 milyon euro üstü kazanan tüm oyuncular gönderilmeli. Ve yatırım acilen gözlemci ekibine yapılmalı, Türkiye'de diğer şehirlerde kurulacak donanımlı alt yapı tesislerimize harcanmalı.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu ne zaman konuşacak merak ediyorum.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ahmet Ağaoğlu ne zaman konuşacak merak ediyorum.
                    birgünden öbürgüne kayboldu...neler oldu neler bitti bilinmiyor...keske konussa...insallah geri döner...
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ahmet Ağaoğlu ne zaman konuşacak merak ediyorum.
                      Atanmış kişiler izin almadan konuşamazlar.

En son smart tarafından düzenlendi; 20.01.2024, 16:11.

Yorum

• Allahyara 4.5 ,Doğukan Sinike 4 m euro veren Acun bakalım Abdüş için kaç verecek ?

Bizim beceriksiz yönetim bedavaya fesih eder gerçi. 0 pazarlama ve transfer yeteneği.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allahyara 4.5 ,Doğukan Sinike 4 m euro veren Acun bakalım Abdüş için kaç verecek ?

Bizim beceriksiz yönetim bedavaya fesih eder gerçi. 0 pazarlama ve transfer yeteneği.
                          500 bin euro kiralama artı 4 milyon euro zorunlu olmayan satın alma opsiyonu tarzı bir şey bekliyorum ben.

Yorum

• Duyumcular transfer harekati olaydi buraya bomba gibi düserdi haberler
                            ekonomi kriz de yasiyoruz tabiki fakat kanatlara bir yedek alinmali veya scora etki edebilecek birini
                            ucuz mucuz efecan alanyanin kaptanini alalim önümüzdeki sezonda bize lazim olur
                            34 yasinda görünüsü 18 gibi ömürden daha iyi oynar sakatlikda yasamiyor mubarek
                            parasizlikta efecan suan ilac etkisi yaratir .
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Vay be Ömür sonunda gidiyor rahatlıcaz.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yine bir takım saçmalıklar dönüyor, Enis'i Tekke'ye benzetme vs. Tamam gaz alsın iyi hoş da şu garip beklenti umarım oluşmuyordur. Fatih Tekke'nin top tekniğinin yarısı Enis'te olsa Onuachu kulübede olurdu bu taktikte.

Bu çocuğun üstüne beklentiyle gidip çocuğun gelişimine sekte vurdurmayalım, daha çok erken. İyi çalışırsa ondan bir star çıkar ama bu asla Fatih Tekke olmaz top temasına bakılması yeterli

Fatih hoca Alanyayla çok iyi gidiyor bu arada Apo hoca gidene kadar devam eder umarım, gönül rahatlığıyla yeni bir başkanla gelip güzel işler yapar.
                                "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                                Özkan Sümer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X