Bu Yunus Emre sel ve Hasan gibilere de ağır kil olmaya başladım.Varsa yoksa etkileşim.. Kardeşim kulüp batıyor az kulübü düşünün, sorumluluk alın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Teklic vb oyuncular çöp bile olsa bu şartlarda adil olan onların yani gençlerin oynaması..Bu şartlarda başarı artık Zor ekonomik toparlanma lazım.Baskan başka dünyada yaşıyor, taraftarlar menfaatperest.Hala yok onu getir yok bunu getir.Forvet nerde,Sidober nerde.Ulan bu çağda sizde hiç mi akil kalmadı.Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
Neymiş efendim Trabzonspor formasının ağırlığı varmış ve avcı tüm futbolculara ona göre davranmasını söylemis..Nnnnahahahhahah...Şovalye anton gibi güldüm.. Böyle cümle kuran adam işini bırakıp tribünlere oynayan adamdır ve söyledikleri komedidir.Bir adam her kimse tarihten dem Vuruyorsa,o adam bugünün işinde batıyor demektir.Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeklic vb oyuncular çöp bile olsa bu şartlarda adil olan onların yani gençlerin oynaması..Bu şartlarda başarı artık Zor ekonomik toparlanma lazım.Baskan başka dünyada yaşıyor, taraftarlar menfaatperest.Hala yok onu getir yok bunu getir.Forvet nerde,Sidober nerde.Ulan bu çağda sizde hiç mi akil kalmadı.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Zaten transfer de yapamayiz ilerde .
Yeni yayin kontrati icin bein 50 mio euro teklif edecekmis diye haberler var.
Hadi 100 euro olsun.
Neyle transfer yapacaksin 10 mio euro bile degil.
Bazilari artik transfer fetisinden vazgecsin.
Götüne alacak don yok milyon euro transferler konusuluyor burda.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten transfer de yapamayiz ilerde .
Yeni yayin kontrati icin bein 50 mio euro teklif edecekmis diye haberler var.
Hadi 100 euro olsun.
Neyle transfer yapacaksin 10 mio euro bile degil.
Bazilari artik transfer fetisinden vazgecsin.
Götüne alacak don yok milyon euro transferler konusuluyor burda.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapmayalım alt yapıdaki kazmalarla 2 seneye küme düşeriz bu eziyetten de kurtuluruz tamamen temizlik mis gibi.
Ligte 3-4 takim haric senin belki 1/4 maas bütcesi yok senin bir oyuncuya verdin bonservis ile takim kuruyorlar.
Onlarin yaptini sen yapamiyorsun oyunun belli yan pas geri pas pres yok rezil futbol oynuyorsun.
2 sene transfer yasagi olan Kayseriye yeniliyorsun.
3. olmak icin milyonlar dök.
O kadar bütce ve Bonservis verildi Yönetim ve Avci beceriksizse ( son 6 transfer dönemin 5 de o bastaydi ) küme düseceksek düselim paf oyunculari ile.
O kadar para harca pendik istanbulspor vs gibi takimlar gibi küme düsme korku argümani ile gel.
Duyanda rakipler Almanya Liginde gibi güclü saniyor hey Allahim.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Baskan ve etrafindaki kisilerin tek hedefleri önümüzdeki 2 transfer dönemi. Batan gemiden son vurgunlarida gerceklestirmeleri gerekir. Trabzonspor hicbirinin umrumda degil. Umurlarinda olsaydi akil disi sözlesmeler ile klüp sirketini bu kadar zarara ugratmazdilar. Aslinda bu yagmalama islemi özellikle N.Albayrak döneminden sonra hiz kazandi. Trabzonspor A.S sistematik olarak yagmalandi yillardir ve batirilmak üzere gözümüzün önünde son vurgunlarida izleyecegiz.
Baskan ve yönetimin klübe kaynak kazandirdigi kocaman bir yalan. Seneye bu zaman son kongremiz sonuclanmis olacak. Son Baskan da bu heriflerin kadrolarindan birisi olur. Klüp satisindan gelecek paralarida kendi aralarinda paylasacaklardir..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 04.01.2024, 19:14.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum