Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
alanyadan hem oğuz hem yusufu gözüm kapalı alırım.İkisi de takıma inanılmaz dinamizm katar.Bizim bu adamları parlamadan almamız lazım.İkisi de hem yatırımlık olur hemde takıma ciddi katkı sağlar.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
deli bashiru çok iyi isim 2-3 tane 90 dakikasını izledim.Volkan adamı kanada hapsediyor.Adamın mevkisi merkez normalde.Ben çok beğeniyorum.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledeli bashiru çok iyi isim 2-3 tane 90 dakikasını izledim.Volkan adamı kanada hapsediyor.Adamın mevkisi merkez normalde.Ben çok beğeniyorum.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledeli bashiru çok iyi isim 2-3 tane 90 dakikasını izledim.Volkan adamı kanada hapsediyor.Adamın mevkisi merkez normalde.Ben çok beğeniyorum.( ゚д゚)
Yorum
-
YEs'ten açıklamalar
Larsen Malmö ile görüşüyor.
Cedric Soares ile ilgili teyit alamamış.
Trabzonspor kiralık oyuncu düşünüyormuş sağ beke. Soares olursa amenna diyor. Trabzonspor'un önceliği başka mevkilermiş.
El Neny 2.6 milyon euro maaş bekliyormuş. Temas olmuş ama mutlaka alınsın durumu yokmuş.
Acil bir kanat transferi gerçekleşebilirmiş. Fountas kanat alınana kadar sol tarafta olabilir diyor. Fountas'ın kalma ihtimali artmış. Kanat olmadığından dolayı
Bardhi ve Benkovic'in ayrılma olasılığı yüksek. Fernandez için teklif bekliyormuşuz,
Teklic ülkesine dönmek istiyormuş, Trabzonspor kiralamak istiyormuş.
Bardhi, Benkovic, Teklic ve Fernandes devre arasında ayrılabililir
Bakasetas, Trabzonspor'a menejelerini değiştireceğini ilerleyen günlerde tekrar görüşebileceğini söylemiş. Net bir durumu yokmuş.
Bartosz Slisz'e ilgi varmış ama Lecce ve Atalanta da ilgileniyormuş.
El Neny gelirse Mendy 8'e döndürebilirmiş hoca.
Nino teknik heyet ve yönetimin üzerinde uzlaştığı ve çok istediği bir isimmiş ama isteyeni çokmuş.
Adana Demirspor'dan görüştüğümüz isim yokmuş.
Yabancı kontenjanımız sıkıntıymış. Boşluk olursa ilk Orsic'in lisansı aktif edilecekmiş
Bitti aşamasında bir transfer yokmuş. Uğraşılan isimler varmış(Nino, El neny gibi)
Teklif getirirse Kourbelis de gidebilirmiş.
4 Mevkiye transfer isteniyormuş. 8, Sağ stoper, sağ bek, kanat
Umut Bozok, Konya ile anlaşamamış Antep ile görüşüyormuş. Trabzonspor satamazsa kiralık göndermeyi düşünüyormuş.
Orta saha için 5 isim varmış gündemde: 2 tanesi El neny ve Slisz
Transfer gelene kadar Mendy stoperde devam edecekmiş.
Rossier ile ilgili bilgisi yokmuş.
Kerem şen ve göktan'dan biri devre arasında kiralık gidecekmiş.
Altyapıdan Efe poyraz ve oğuzhan çok iyilermiş.
Aliou Dieng ile ilgili bilgisi yokmuş.En son crixus_61 tarafından düzenlendi; 30.12.2023, 07:59.
Yorum
-
İllaki transfer yapılacaksa net oğlu net ve canavar gibi iki tane 8. Para yetmediyse bir tane 8 alıp transferi kapasınlar. Ama en makbulü iki tane canavar oğlu canavar 8. Arkalarına da koy Mendy'i. Defans da düzelir forvet de. Başka da transfere ihtiyaç yok.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİllaki transfer yapılacaksa net oğlu net ve canavar gibi iki tane 8. Para yetmediyse bir tane 8 alıp transferi kapasınlar. Ama en makbulü iki tane canavar oğlu canavar 8. Arkalarına da koy Mendy'i. Defans da düzelir forvet de. Başka da transfere ihtiyaç yok.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİllaki transfer yapılacaksa net oğlu net ve canavar gibi iki tane 8. Para yetmediyse bir tane 8 alıp transferi kapasınlar. Ama en makbulü iki tane canavar oğlu canavar 8. Arkalarına da koy Mendy'i. Defans da düzelir forvet de. Başka da transfere ihtiyaç yok.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Baka gitsin artık. Ama iyi veda edelim. 1 milyon da para kazandırsın.
Bardhi gitsin. Ne kazanırsak.
Umut gitsin. Ne kazanırsak.
Benkoviç fesih, Joakim gitsin. Ne Kazanırsak.
Larsen gitsin. Ne kazanırsak.
Nino lafları geziyor. İzlmedim ama takım kaptanı olması önemli bir etken. Alınırsa iyi olacak gibi.
Elneny lafları geziyor. Alınırsa süper olur ama alınabilirse jorginho alınsın. Yaşı 32 ama en az 3 sene oynar ortada.
Nwakeme gelsin başlasın.
Bir sağ bek de şart tabi.
Delle bashiru da çok farklı bir topçu. Alınabilir.
Bir de hep beklediğimiz bakambunun prime zamanı gibi bir forvet. Boupenza tarzı da olur
Yorum
-
Tochi
Mohamed Diomande
Albert Gronbaek
Jonas svensson
düzgün 1 stoper alır transferi sezon sonuna kadar askıya alırım. Ha becerebiliyorsan genç 1 de kanat.
Sezon sonu ise 1 kaliteli kanat ve Kelechi İheanacho veya Jean Philippe Mateta
Ama nerdeeeeeeManagerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum