Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• alanyadan hem oğuz hem yusufu gözüm kapalı alırım.İkisi de takıma inanılmaz dinamizm katar.Bizim bu adamları parlamadan almamız lazım.İkisi de hem yatırımlık olur hemde takıma ciddi katkı sağlar.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Hiç söylemiyorsunuz; ayağı düzgün ve bir o kadar sakat sağ stoper Bailly Bjk'den ayrılmış.

Avcı Hocam'ın gözü aydın.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• deli bashiru çok iyi isim 2-3 tane 90 dakikasını izledim.Volkan adamı kanada hapsediyor.Adamın mevkisi merkez normalde.Ben çok beğeniyorum.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            deli bashiru çok iyi isim 2-3 tane 90 dakikasını izledim.Volkan adamı kanada hapsediyor.Adamın mevkisi merkez normalde.Ben çok beğeniyorum.
            İyi topcu

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              deli bashiru çok iyi isim 2-3 tane 90 dakikasını izledim.Volkan adamı kanada hapsediyor.Adamın mevkisi merkez normalde.Ben çok beğeniyorum.
              ben de joelsonu çok beğendim. adam eksiltmesi falan çok iyi.
              ( ゚д゚)

Yorum

• YEs'ten açıklamalar

Larsen Malmö ile görüşüyor.
                Cedric Soares ile ilgili teyit alamamış.
                Trabzonspor kiralık oyuncu düşünüyormuş sağ beke. Soares olursa amenna diyor. Trabzonspor'un önceliği başka mevkilermiş.
                El Neny 2.6 milyon euro maaş bekliyormuş. Temas olmuş ama mutlaka alınsın durumu yokmuş.
                Acil bir kanat transferi gerçekleşebilirmiş. Fountas kanat alınana kadar sol tarafta olabilir diyor. Fountas'ın kalma ihtimali artmış. Kanat olmadığından dolayı
                Bardhi ve Benkovic'in ayrılma olasılığı yüksek. Fernandez için teklif bekliyormuşuz,
                Teklic ülkesine dönmek istiyormuş, Trabzonspor kiralamak istiyormuş.
                Bardhi, Benkovic, Teklic ve Fernandes devre arasında ayrılabililir
                Bakasetas, Trabzonspor'a menejelerini değiştireceğini ilerleyen günlerde tekrar görüşebileceğini söylemiş. Net bir durumu yokmuş.
                Bartosz Slisz'e ilgi varmış ama Lecce ve Atalanta da ilgileniyormuş.
                El Neny gelirse Mendy 8'e döndürebilirmiş hoca.
                Nino teknik heyet ve yönetimin üzerinde uzlaştığı ve çok istediği bir isimmiş ama isteyeni çokmuş.
                Adana Demirspor'dan görüştüğümüz isim yokmuş.
                Yabancı kontenjanımız sıkıntıymış. Boşluk olursa ilk Orsic'in lisansı aktif edilecekmiş
                Bitti aşamasında bir transfer yokmuş. Uğraşılan isimler varmış(Nino, El neny gibi)
                Teklif getirirse Kourbelis de gidebilirmiş.
                4 Mevkiye transfer isteniyormuş. 8, Sağ stoper, sağ bek, kanat
                Umut Bozok, Konya ile anlaşamamış Antep ile görüşüyormuş. Trabzonspor satamazsa kiralık göndermeyi düşünüyormuş.
                Orta saha için 5 isim varmış gündemde: 2 tanesi El neny ve Slisz
                Transfer gelene kadar Mendy stoperde devam edecekmiş.
                Rossier ile ilgili bilgisi yokmuş.
                Kerem şen ve göktan'dan biri devre arasında kiralık gidecekmiş.
                Altyapıdan Efe poyraz ve oğuzhan çok iyilermiş.
                Aliou Dieng ile ilgili bilgisi yokmuş.
                En son crixus_61 tarafından düzenlendi; 30.12.2023, 07:59.

Yorum

• İllaki transfer yapılacaksa net oğlu net ve canavar gibi iki tane 8. Para yetmediyse bir tane 8 alıp transferi kapasınlar. Ama en makbulü iki tane canavar oğlu canavar 8. Arkalarına da koy Mendy'i. Defans da düzelir forvet de. Başka da transfere ihtiyaç yok.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İllaki transfer yapılacaksa net oğlu net ve canavar gibi iki tane 8. Para yetmediyse bir tane 8 alıp transferi kapasınlar. Ama en makbulü iki tane canavar oğlu canavar 8. Arkalarına da koy Mendy'i. Defans da düzelir forvet de. Başka da transfere ihtiyaç yok.
                    Doğru. Bu takımın eksiği: A klasman 2 adet merkez ortasaha oyuncusudur. Bunun dışında "şu mevkiye adam lazım." düşüncesi sadece A.Avcı'nın fantezileriyle harmanlanmış algılar bütünüdür.

Yorum

• Dünyada “merkez orta saha” oyuncusu bulunmayan tek takımız sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İllaki transfer yapılacaksa net oğlu net ve canavar gibi iki tane 8. Para yetmediyse bir tane 8 alıp transferi kapasınlar. Ama en makbulü iki tane canavar oğlu canavar 8. Arkalarına da koy Mendy'i. Defans da düzelir forvet de. Başka da transfere ihtiyaç yok.
                        Nokta.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Rosier kötü mü yav? Ahlaki sıkıntılarından bağımsız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Baka gitsin artık. Ama iyi veda edelim. 1 milyon da para kazandırsın.

Bardhi gitsin. Ne kazanırsak.

Umut gitsin. Ne kazanırsak.

Benkoviç fesih, Joakim gitsin. Ne Kazanırsak.

Larsen gitsin. Ne kazanırsak.

Nino lafları geziyor. İzlmedim ama takım kaptanı olması önemli bir etken. Alınırsa iyi olacak gibi.

Elneny lafları geziyor. Alınırsa süper olur ama alınabilirse jorginho alınsın. Yaşı 32 ama en az 3 sene oynar ortada.

Nwakeme gelsin başlasın.

Bir sağ bek de şart tabi.

Delle bashiru da çok farklı bir topçu. Alınabilir.

Bir de hep beklediğimiz bakambunun prime zamanı gibi bir forvet. Boupenza tarzı da olur

Yorum

• Elneny son istediğimizde Arsenal'da yedeğin yedeğinin yedeği olmayı tercih etmişti. Son 1.5 senede Koita'nın üçte biri kadar şans buldu. Cedric'i konuşmaya bile gerek yok, hala yaşadığına şaşırdım.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Tochi
                                Mohamed Diomande
                                Albert Gronbaek
                                Jonas svensson

düzgün 1 stoper alır transferi sezon sonuna kadar askıya alırım. Ha becerebiliyorsan genç 1 de kanat.

Sezon sonu ise 1 kaliteli kanat ve Kelechi İheanacho veya Jean Philippe Mateta

Ama nerdeeeeee
                                Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                                çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X