Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mahmut Afrika kupasına gidince ne yapacağız? Oraya bir yedek şart oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aslinda linclenen Hakan degil. Asil linclenen yerli/özevlat ayagina futboldan bi haber insanlari Trabzonspor un gelecegi diye lanse edip takim bunyesine katanlardir. Bakiyorsun, birak gelecegi yüz üzerinden yetmis bile olamayacak adamlar dolu altyapida. Boyle sacmalik mi olur
      Evet ama hakan yeşil ilk başta kampta yoktu pasaport alamadı dediler sonradan dahil oldu haberleri çıktı.
      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 24.07.2023, 13:50.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mahmut Afrika kupasına gidince ne yapacağız? Oraya bir yedek şart oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        Teklic hem sagda hem solda oynayabiliyormus

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu savunmaya hayranım. Muhabir Galatasaray demiş de ondan öyle demiş Aynı röportajda birçok tekliften söz etti, onların adını da zikredebilecekken niye yalnızca Galatasaray adı geçiriyorsa hatasını bilecek, tepkisini görecek kardeşimiz.

Galatasaray’ın yolunu yordamını hiç bilmezmiş gibi “Ne alaka” demenize de ayrıca imrendim. Keşke ben de sizin gibi böyle yeni doğmuş bebek gibi olsam.
          Bircok tekliften bahsetmedi avrupa gs diye sordu adam da gs avrupa diye basladi. Beklediğiniz şey mi gs’nin allah belasini versin falan mı deseydi.

20 tane gecmis olsun mesaji gosteririm ben de sizin her lafın altinda bir sey aramanıza imrenmedim. yorulursunuz.
          ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Futbolda yok, kasaplıkta var
            Kasıt yok ama müdahale çok acemice. Antrenmanda o şekil müdahale yapılmaz. Herkesten çok kendisi üzülmüştür. Büyük tepki var.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya güzel kardeşim. Dünyayı yöneten 4 aile muhabbetinden bir çık rica ediyorum. Müthiş zekisiniz bizim göremediğimiz her şeyi siz görüyorsunuz. Ya herif alt tarafı Gs'ın ismini geçirdi. Cümledeki boşlukları kafana göre doldurup buraya öfke kusmaya geliyorsun. Herif ben iyi bir sol bekle oynadım mı bilmiyorum dedi ropörtajda, konuşma konusunda tıkanabiliyor. Bin defa ben Trabzonsporluyum kulübüm ne derse o dedi.
              Bu herif daha ne yapacak valla deliricem ya Hüseyin'i Serkan'ı bitti, Parmakla yazıcı gitti şimdi ona salça oldular.
              taraftarın büyük kısmında aşağılık kompleksi var ve kendini böyle tatmin ediyor. çok takılmamak lazım.

Yorum

• Bu Türkî devletlerden oyuncu alma işinin bir temeli yok mu acaba? Kırgızistan Millî Takım kalecisini alan Şanlıurfaspor dışında hiçbir kulüp böyle bir işe girişmedi. Lens gibi bir kulüp 19 yaşındaki Özbek stoperde potansiyel görüp para ödüyorsa sen de bulabilirsin demek ki.

Yorum

• Pinti Trabzonlu zenginler ...gs zahayı getiriyor adamın imza parasına 2 gs li sponsor oluyor şu Trabzonspor'a gram faydanız var mı olan gram ulan toplanıp 2 futbolcu alıpta kulübe hediye etseniniz ölür müsünüz şampiyonluğun ertesinde bile bir boka maydonoz olmadınız o 20 lik sevgilileriniz daha az para yedirir siniz belki tühhh sizin sufatınıza
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Cezai yaptırım olmadan bu kasaplardan korunmak mümkün değil.
                    Sen adamı sakatla futbol hayatını bitir, sonra da hiçbir şey olmamış gibi yoluna davam et.
                    Normal hayatta böyle bir şey yapsan, kazara bile olsa mahkeme bi çağırır hayırdır kardeş nasıl becerdin böyle bişey diye.
                    Belki adam yaralamaya teşebbüsten ceza bile verir.

Birilerinin buna dur demesi gerekiyor.

Hem kulüplerin kendi içinde, hem de TFF’ nin lig statüsü içinde yaptırım uygulaması gerekmektedir.

Sakatlık sonucu, Ayak kırılması, Çapraz bağ kopması vb. diğer sakatlıklar nedeniyle
                    en az 4 ay sahalardan uzak kalmaya neden olacak şekilde sakatlığa neden olan futbolcu için;

Klüpler kendi içlerinde; Alt yapı oyuncusu için sözleşmeyi derhal feshetme, Sosyal medyadan kınama yazısı, (cin olmadan adam çarpmaya kalkmayacaksın) ve maaş alıyorlarsa da maaşlarının yarısı kadar para cezası verilmelidir. A takımı oyuncusu için,
                    Maaşının %15 i kadar para cezası.

Sakatlığın lig maçı içinde olması durumunda TFF nin vermesi gereken ceza:
                    Futbolcuya 10 maç men cezası ve Maaşının %15 i kadar para cezası (%7,5 i kulübe %7,5 i TFF ye ödenecek)

Buna benzer yaptırımlar uygulanmadıktan sonra bu tür sert müdahalelerin önüne geçmek zor...

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bircok tekliften bahsetmedi avrupa gs diye sordu adam da gs avrupa diye basladi. Beklediğiniz şey mi gs’nin allah belasini versin falan mı deseydi.

20 tane gecmis olsun mesaji gosteririm ben de sizin her lafın altinda bir sey aramanıza imrenmedim. yorulursunuz.
                      Muhabiri demiyorum, Uğurcan'ı diyorum. Açıklamasında "birçok tekliften" söz ediyor, hatta direkt kendisine gelip kulübe götürmediği tekliflerin dahi olduğunu söylüyor. Yanlışa yanlış, hataya hata diyebilmek güzel bir kültürdür. En azından duygusal bakış açınızın rasyonalitenin önüne geçmesine engel olursunuz. Ben öyle yapıyorum.

Yorum

• İlk olarak jeepeers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnsan fitrati ve zihniyeti hakkinda azicik birsey biliyorsam bu hakan isimli arkadasin art niyetsiz bir sekilde bu olayi gerceklestirdigine inanmam.
                        Sosyal medyada bizimle iliskili tek bir paylasimi olmamasi cok sey anlatiyor zaten.
                        Bu arkadasin iki ayagini da kirip oyle gonderecejsin bu sehirden.
                        Klup dava acmali bu arkadasa bizi ugrattigi muhtemel kasti zarardan oturu.
                        bu bir tehdittir ve suçtur.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Pinti Trabzonlu zenginler ...gs zahayı getiriyor adamın imza parasına 2 gs li sponsor oluyor şu Trabzonspor'a gram faydanız var mı olan gram ulan toplanıp 2 futbolcu alıpta kulübe hediye etseniniz ölür müsünüz şampiyonluğun ertesinde bile bir boka maydonoz olmadınız o 20 lik sevgilileriniz daha az para yedirir siniz belki tühhh sizin sufatınıza

Bu kulübe para veren insanları hain ilan ederseniz para veren adam zor bulursunuz. Stadyuma sponsor olup cebinde kulübe para hibe eden Muharrem Usta'ya neler yapıldığını çok iyi hatırlıyorum. Burada yapmayın etmeyin derken utanmadan benim hakkımda da ileri geri konuşanlar olmuştu. Kusura bakmayın ama bu kulübe destek olunmuyorsa önce taraftar kendini sorgulayacak...

Yorum

Muhabiri demiyorum, Uğurcan'ı diyorum. Açıklamasında "birçok tekliften" söz ediyor, hatta direkt kendisine gelip kulübe götürmediği tekliflerin dahi olduğunu söylüyor. Yanlışa yanlış, hataya hata diyebilmek güzel bir kültürdür. En azından duygusal bakış açınızın rasyonalitenin önüne geçmesine engel olursunuz. Ben öyle yapıyorum.

Gerçekler ile kompleks yapmak ayrı şeyler.
                            Oyuncu eksik kurulmuş ağzından çıkan bir gs sözü için eleştirilmez. Gs’nin zamanında oyuncularımıza salça olup almasının travması sanırım sizde ki.
                            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kulübe para veren insanları hain ilan ederseniz para veren adam zor bulursunuz. Stadyuma sponsor olup cebinde kulübe para hibe eden Muharrem Usta'ya neler yapıldığını çok iyi hatırlıyorum. Burada yapmayın etmeyin derken utanmadan benim hakkımda da ileri geri konuşanlar olmuştu. Kusura bakmayın ama bu kulübe destek olunmuyorsa önce taraftar kendini sorgulayacak...
                              1 - Muharrem Usta'yı Trabzonspor'dan evvel kimse tanımıyordu.
                              2 - Sadece Trabzonspor'da değil, dünyanın her yerinde kodamanlar eleştirilir. Şimdilerde yoğun destek gören Dursun Özbek'e seneler evvel gösterilen tavrı biliyoruz.
                              3 - Taraftar yarına para yetiştirmeyi düşünüyor, destek işini de bir zahmet zenginler düşünsün.

Yorum

Uğurcan a kadar klubun her yerinden amatörluk akmiyormu... siopis bugünde idmana çıkmamış bel fıtığı mi bu adam bir gazeteci haber yapamıyor mu satixaksami, deyin satacaz .. djqnini yine tesisten ayrılmış 3 4 günlüğüne transfer görüşmesi yapacakmış bu adamın menajeri yok mu gider menajer anlaşır oyuncu gider son rotuslar la imzalar .. Ben Uğurcan in yerine koyuyorum kendimi .. şampiyon olmuş 2 süper kupa 2 Türkiye kupası.. kadro berbat ihale yöne ona kesilecek.. Bu kadroda kalmaktansa gitmek isterdim avrupaya 4 e 5 e 6 ya biz 12 istiyoruz en az .. ama adamın kariyerini mahvedecek bir savunma hattı var lig hiç başlamasın istiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X