Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ortada bakasetas ve abdülkadir'le oynayan bir takım kesinlikle başarılı olamaz. bir kazanır bir kaybeder, çoğu maçı yüreğimiz ağzımızda izleriz.

milyonluk adamlara da gerek yok. eli yüzü düzgün, iki taraflı oynayan, güçlü ve seri 2 adam yeter. biz yine gidip alakasız transferler yapıyoruz.

futbol çok karmaşık bir oyun değil. bu dediğimi taraftarın çok büyük kısmı görüyor ama ne hikmetse elinde yetki olanlar görmüyor.

Yorum

• 3.2 ye alırız bunu. 23 yaşında Fransada oynamış adama da bu yatırımlar yapılır. Zarar etmeyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• baştan beri almaları gereken adamlar mendy profili oyunculardı zaten. önce 11 oynayabilecek bu tarz oyuncuları tamamlayıp sonra alcan teklic meklic

Yorum

• piyasada nerede at hırsızı futbolcu varsa takıma topladık.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu vasat adam icin özel video bulunmasi dünyanin 8. harikasi
            Aman aman insallah Almadik bu herifi. Videodaki ilk hareketti gelisine güzel vurmak. Bu Adam PTT 2. Ligde oynar.

Bide su var, Hoffenheim ve Düsseldorf da oynmais. Ben Düsseldorf kaliyorum Sik Sie maçlarına giderim takip ederim bu adami hic duymadim. Durum okadar vahim.

Yorum

• ****************************Uğurcan***********************************

Mehmet Can***************Ali Şahin**************Denswil**************Eren

*************Kampl************Mendy*************Abdus

Visca*******************************************************Trezequet

************************Petkoviç********************************

Sadece şu bile şimdi ki kadrodan daha çok heyecan uyandırırdı yabancı çöplüğü olduk bildiğin.

Yorum

• Fountas'ın karakterini falan bilmem de tabela yapar.

Yorum

• Mendy tutar tutmaz ama kimse burada laf etmez bu transfere.
                  Profil olarak uygun çünkü. Bu tarz adamlara gidilmesi lazım.
                  Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oyuncu iyidir kötüdür bilemem de bi pozisyona bakıp da gömme işini anlamıyorum. Burda yere göğe sığdırılamayan Edgar ın bizdeki hatalarından yarım saatlik video çıkar.

Sayfalardır okuyorum, bu yunan ve stoper baya gömülmüş, Mendy baya övülmüş. Mendy i izleyen bi arkadaşın yorumuna denk geldim, stoper de bizle oynanan maçta akıllarda yer etmiş. Adamlarım 90 dakika üç maçını izleyen var mı bilmiyorum. Oyuncuları değerlendirebilecek kadar izleyen tanıyan birileri varsa analizini okumayı isterim, yoksa yangına devam.
                    There is no spoon...

Yorum

• yusuf sariya bir skilss videosu yapilsa hele ki onun oynadigi liglerde fountas denen yunani top diye oynar,ustune bir de efendi cocuk irkciligi yok.adami bedavaya gonderiyoruz ama isim yusuf degil de fountas olunca 1 sene sonra avrolari bayilip aliyoruz takimimizda futbol akli yok malesef bu kadar celiski fazla ..adems olayina girmiyorum bile fransa 2.liginden rasgele bir stoper alip gelsen onun kadar oynar huseyin degil de adems oldumu yine bazilarinin agzinin suyu akiyor benim gecen sene izledigim basel maclari yetti de artdi adam o kadar kotu bir izlenim birakmisti ki direkt yazmistim o zaman da takimin performansi yaniltmasin bizi adamlarin stoperi cok kotu diye..bu kaliteeiz ligde iclerinden bir canavar cikarmi bilmem de su bir gercek ki adamlar vasat hatta alti sayilabilecek profildeler..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Alındığı söylenen yeni stoperin fizik müthiş. Zaten Bjelica'nın hava toplarından skor üretme adına alternatif bir hücum kafasında olduğunu birkaç kez yazmıştım. Top tekniği gol vuruşlarına bakıldığında top alış verişi, oyunu başlatma adına EN AZ BARTRA KADAR olduğuna inanıyorum ki bu adam fizik olarak fark atar.
                        Zayıf yönüne gelirsek herkesin malumu biraz ağır. Biraz derken sana bana göre tabi ki hızlı, fakat Hugo ile karşılaştırırsak daha hızlısı.

Diğer çocuk Yunan olan, BARDHİ varken neden alınır? Yaşı mı diyeceğim 26 yaş yatırım için ileri bir yaş. Bardhi gidecekse onun tarzı yabancı kontenjanından biri olabilir.

Tüm bunların ötesinde bize asıl gereken neydi? Visca'yı ve Trezege'yi yedeklecek iki ayaklı bir kanat adamı, oyun kurucu orta saha ve santrafor. Bu üç mevkideki eksikliklere çare olacak adam daha alınmadı.

Djanini lisans çıkacaksa Visca'yı yedekler. O zaman elde 1 tane santrafor, 1 tane orta saha MUTLAKA LAZIM.
                        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne gerek var böyle ıskartadan 10 tane adama. Hiç akıllanma yok arkadaş çıldıracağım. Yahu ihtiyacımız olan 4 tane net oyuncuydu .
                          Hepsi çöp maalesef, 11 e girecekler en fazla Ht4 ü kesebilir, larseni-siopisi-maxiyi kesebilecek adam alamadık

Orsiç
                          Tekliç
                          Benkoviç
                          Joaqin
                          Korbelis
                          Mehmet
                          Fontas
                          Adams

BUNLAR MAALESEF PENDİKDE 11 e GİREMEZ

gitti koca sene yine…
                          Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• O kadar transfer yapıldı. Onlar yerine 4 tane nokta transfer yapsak çok daha faydalı olurdu.(İsmi geçenlerden yapıyorum)

3 stoper yerine Nuraly Alip
                            Kourbelis,Teklic yerine Mendy yada Massengo
                            Orsic,Fountas yerine Pereyra
                            Gomez ve Koitayı yollayıp Belotti

Son hamlede Treze ve Bardhi den çıkıp iyi bir kanat almak olurdu.
                            En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 15.08.2023, 10:55.
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Alınan isimlere en isabetli yorumu G. Kaçar yaptı: " Bjelica yarın bir gün gitse yeni gelecek Hoca Benkoviç, Fernandez vs. adamlarla işi olmaz, silbaştan olur...."
                              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Adams istikrarlı şekilde yıllardır maç başına 4’den fazla isabetli uzun top atıyor. Genelde 50% isabet oranın üstünde. Bu vitor Hugo + Denswil seviyesinde, ama daha yüksek bir isabet oranıyla.

4 yabancı stoper tabi ki de mantıklı değil, ama Adams konuşulduğu kadar kötü bir oyuncu değil ve bizim arkadan uzun toplarla çıkma özürlüğümüzü giderebiliriz. Petkovic transferi gelirse, hücum varyasyonumuzu ciddi şekilde artırırız. Artık Petkovic olmazsa olmazımız oldu. Mutlaka alınmalı.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                                https://twitter.com/Alika87

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim