Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Doktor ne bu gizem yahuİlk olarak cambaz_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvet transferi bitmiş diyorlar isim belli değil petkovic dışında biri olabilirmiş yatın bu saatlerde muhtemelen o konuşulur
....Çıkar ağzındaki baklayı, sal şu ismi foruma...
Yorum
-
30 yaşında sana bundan sonra para kazandırma imkanı olmayan bir adam için gittik geçen yıl 1,1 milyon Euro'ya aldığımız ve elimizdeki en potansiyelli çocuğu bonservisi ile verdik. Verecek tonlarca genç varken yönetimimiz yine harika bir tercih yaptı bravo. Yani ne desek az gerçekten de. ED bugüne kadar 1 milyara yakın para vermiş kulübe ama bu kafa ile daha verilecek çok milyar çıkacak ortaya. Benim bu kulüpten bir umudum kalmadı. Kalan varsa buyurun devam etsin.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Hayrina vermedi ya geri alacak.Ama niye bu Paralara muhtactik cünkü son 1,5 sene onun yedigi boklari temizlemek icin.İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30 yaşında sana bundan sonra para kazandırma imkanı olmayan bir adam için gittik geçen yıl 1,1 milyon Euro'ya aldığımız ve elimizdeki en potansiyelli çocuğu bonservisi ile verdik. Verecek tonlarca genç varken yönetimimiz yine harika bir tercih yaptı bravo. Yani ne desek az gerçekten de. ED bugüne kadar 1 milyara yakın para vermiş kulübe ama bu kafa ile daha verilecek çok milyar çıkacak ortaya. Benim bu kulüpten bir umudum kalmadı. Kalan varsa buyurun devam etsin.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Trezeguet'i Burak yılmaz gibi saldım ileri. Her türlü sprinter santrafor çıkar reyizden hem pas vermesine de gerek kalmaz :F Forvet alınana kadar kadroyu böyle yaptım alışın şimdiden. YÜZÜMÜ KARA ÇIKARMA MAHMUT
Trezeguet
Orsic-Bakasetas-Visca
Yorum
-
Maçına veya maçın dakika/skor durumuna göre göreceğiz bu dizilimi. Sadece orsic ile Trezeguet yer değiştirir kanımca çünkü orsicin son adam deneyimi oldukça iyi.İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrezeguet'i Burak yılmaz gibi saldım ileri. Her türlü sprinter santrafor çıkar reyizden hem pas vermesine de gerek kalmaz :F Forvet alınana kadar kadroyu böyle yaptım alışın şimdiden. YÜZÜMÜ KARA ÇIKARMA MAHMUT
Trezeguet
Orsic-Bakasetas-Visca
Yorum
-
Öncelikle tüm renktaşlarıma iyi bayramlar.
dün gece özelden yazan olmuş epey topluca yazayım istedim.
son yazdığım mesajın üstüne bir kaç tane bilgi var sadece. ama teyit ettirmeden yazmak istemem.
Son yazdıklarım hala geçerli.
Forvet ismi yavaş yavaş piyasaya düşer.
Bayram bitene kadar orta sahanın adını duyarız.
İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilgi alınca teyit ettiremiyorum bu sefer çok sık. o sebepten teyitsiz hamleleri ya da isimleri dolaştırmak istemiyorum boşu boşuna.
zaten gazeteler ve fenomenler yapıyor fazlasıyla
ama 2 gün önce söylenen (cuma akşamı) petkoviç cüzi ücretler değilse düşünülmüyor şeklindeydi. haberlerde yazanlar çok ciddi rakamlar.
orsic olayı bütçe meselesiymiş. uygun olmazsa alınmayacak dediler ama şartların en çok zorlanacağı isimmiş.
bartra kesin, bardhi kesin, gomez kesin 2. kampın ilk günlerine kadar gider deniliyor. 10 temmuza kadar herhalde.
djanny'e hoca karar verecekmiş ya da vermiş galiba ama o da arap liglerine gidecek gibi.
Niles muhabbeti doğruydu en son ama çok önemli bir şey değil. sadece konuşulmuş.
italya'dan orta saha için görüşme yapıldı demişlerdi ama sonuç nedir bilmiyorum.
ingiltere'den bir forvet için kiralama +satın alma konuşuluyormuş halen. 21 ve 23 yaşında 2 forvet daha varmış onlardan bir de olursa forvet hattı çok güçlenecek dediler.
sağ kanada içe kat edebilen hızlı bir oyuncu alınacakmış. ücret konusunda az fark kalmış. olmazsa belçika liginden alternatifi var.
belçika liginden 4 isim gündeme gelmiş. hocanın isteğiymiş. biri galiba genk ya da gent'ten.
hırvat 2 genç oyuncu var gündemde galiba. kullanmadığımız yabancıların satışına bağlı olarak netleşecekmiş ama sıkıntı olmaz diyorlar.
bu kadar biliyorum şu anda. ama bu sefer yazmamaya çalışıyorum yanlış çıkarsa diye. arayıp ya da sordurup direkt teyit ettiremiyorum rahatça.
Yorum
-
Trezege Burak kadar golcü değil. Seçimleri hep yanlış.İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrezeguet'i Burak yılmaz gibi saldım ileri. Her türlü sprinter santrafor çıkar reyizden hem pas vermesine de gerek kalmaz :F Forvet alınana kadar kadroyu böyle yaptım alışın şimdiden. YÜZÜMÜ KARA ÇIKARMA MAHMUT
Trezeguet
Orsic-Bakasetas-Visca
Yorum
-
İyi bayramlar.
Transferde isimleri geçen oyunculara baktım biraz. Orsiç güzel isim. Petkoviç’i beğenmedim. Kim beğenmiş onu da anlamadım. Yanlış isimleri almak çok zarar veriyor takıma. Kurtulmak da uzun sürüyor.
Petkoviç’i izlediğim videolarda topa hakim olduğu tek bir an göremedim. Ayrıca ceza sahasında bu kadar ekstra pas meraklısı bir oyuncunun kimseye faydası olmaz.
Uzak durmamız lazım.
Yorum
-
Tottenham Empoli'nin kalecisini 19 Milyon Euro verip satın almış. Şu paraların döndüğü ortamda bir biz topçu satamadık gitti. Tamam 19 beklemiyorum ama Uğurcan'ın da o Empoli kalecisinden çok bir eksisi olduğunu düşünmüyorum.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Bayramimiz mübarek ola.
transfermarkt süper lig transfer listesinde Kourbeliuú transfer etmisiz diye gözüküyor.
Valladolid oyuncusu J.Fernandez neye göre transfer edilecek, merak konusu, zira bize pek fayda saglayacak gibi durmuyor.
Orsic ve Petkovic maaslari senelik 1 milyon euro yu gecmeyekse, ikiside takima kazandirilmali.İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum