İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
behlül fırtına estirdi. Zaten potansiyelli bir adam neden en azından kampta denenmez.Sonra genç oyuncu oynatacağız. Afedersiniz nah oynatırsınız.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
-
Hakan yeşil ikinci devre bodrum tercihiyle kendini yaktı resmen .Adana da devamlı oynuyorken bodrumda son maçlarda özellikle hiç süre alamadı . Süre alamamış olması da düşündürücü yerine oynayan vasat adamların yanında.
Batuhan da tam tersi 1461 tercihi ile sürekli forma giymeye başladı ve başarılı da oldu . Üstelik bir kaç maçı da izlendi .
Kanat rotasyonunda değerlendirilebilirdi kadroda . Keremi izleyen o fizikle bişey olmaz der ama batuhana bir şans verilmesi gerekirdi . O kadar izlenip kadroya alınmadıysa herhalde vardır gerekçeleri .
Tabi yeterli süre alamamış kerem şenin alınması da ayrı bir tezat .///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan yeşil ikinci devre bodrum tercihiyle kendini yaktı resmen .Adana da devamlı oynuyorken bodrumda son maçlarda özellikle hiç süre alamadı . Süre alamamış olması da düşündürücü yerine oynayan vasat adamların yanında.
Batuhan da tam tersi 1461 tercihi ile sürekli forma giymeye başladı ve başarılı da oldu . Üstelik bir kaç maçı da izlendi .
Kanat rotasyonunda değerlendirilebilirdi kadroda . Keremi izleyen o fizikle bişey olmaz der ama batuhana bir şans verilmesi gerekirdi . O kadar izlenip kadroya alınmadıysa herhalde vardır gerekçeleri .
Tabi yeterli süre alamamış kerem şenin alınması da ayrı bir tezat .
Hocam hakan yeşil Adana'da son maçlarda yedekti. Bazen kadroya da giremedi. Çok güzel başlangıç yaptı takip ediyordum.
Gençlerimize yazık ediyoruz. Doğucan kadar oynardı en azından.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Önder Karaveli zamanında düzenli oynuyordu aslında ,TD değişimleri muhtemelen olumsuz etkiledi onu da .İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam hakan yeşil Adana'da son maçlarda yedekti. Bazen kadroya da giremedi. Çok güzel başlangıç yaptı takip ediyordum.
Gençlerimize yazık ediyoruz. Doğucan kadar oynardı en azından.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Petkoviç'e ısınmamın tek nedeni hocanın bu isimde çok ısrarcı olması. Yoksa 3 milyon euro bonservis verilecek bir adam mı bilemiyorum. Bana göre bu rakamlar yine çok yüksek. Acil olarak iyi bir satış yapmamız gerekli.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Türk devletlerinden bir oyuncu yerli statüsünde sayılacakmis
Bakhtiyor Zaynutdinov, 27, Kazakistan ➤ Dinamo Moskova, 2025'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 2 Nis 1998, Taraz, Kazakistan
Musa Qurbanly, 23, Azerbaycan ➤ Qarabağ FK, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 700 bin € ➤ * 13 Nis 2002, Baku, Azerbaycan
Yorum
-
Aynenİlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePetkoviç'e ısınmamın tek nedeni hocanın bu isimde çok ısrarcı olması. Yoksa 3 milyon euro bonservis verilecek bir adam mı bilemiyorum. Bana göre bu rakamlar yine çok yüksek. Acil olarak iyi bir satış yapmamız gerekli.
Yorum
-
Bir kaç bilgi vereyim de bilgisiz kalmayın.. tüm twitter alemini gezdim... petkovic tamam ..3 temmuzda kampta .. orsic tamam .. totalde ikisine 5,5 milyon euro ödenecek... sağ bek için.. reggie cqnon .. vander kerkhof.. caleta car... konuşuluyor .. hoca sağ bek istiyor larsenden memnun değil.. stoper transferi için henüz isim yok... hoca Visca ya alternatif Sırp bir genç kanat alicak Nicolas jokic sanırım... gidecekler.. bartra gitmek üzere 400 bön euro kar .. ömür ve gomeze resmi teklif gelmek üzere.. Uğurcan için resmi teklif yok ... rizespordan Emirhan topçu yu almak üzereyiz .. şimdilik durumlar buİlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Kiralık düşünülüyor olabilir.İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Insallahİlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
5 yildir Falk, Kanga. Zinckernagel bekliyoruz ama fazla maliyetli degil, ondan olmuyor herhalde. Borja Sainz girisimimizde yok gibi...“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum