Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Siopis'e yapılacak yorum bile yok da Baka geldikten sonra kur 3 KAT gitmişken döviz bazlı zamlı sözleşme akıllı adam işi değil.
    Bu adamları uzatıp satman lazımken yüksek sözleşmelerle satışı da imkansız hale getiriyorsun.
    Eski rakamları kabul mu etmiyorlar? Teklif getirip gidebilirler. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.

2 yaşlı/pahalı stoperin üstüne 2 stoper koydun, yine benzer profilde 2 kanadın vardı, Orsic geldi, 30'a merdiven dayamış adamın adı geçiyor.

Elindeki merkez sayısı SIFIR
    Santrafor sayısı SIFIR
    Genç oyuncu sayısı BİR

Transfer politikamız "saldım çayıra mevlam kayıra" ile "bas bas paraları leyla'ya" arasında gidip geliyor maşaallah.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Siopis'e yapılacak yorum bile yok da Baka geldikten sonra kur 3 KAT gitmişken döviz bazlı zamlı sözleşme akıllı adam işi değil.
      Bu adamları uzatıp satman lazımken yüksek sözleşmelerle satışı da imkansız hale getiriyorsun.
      Eski rakamları kabul mu etmiyorlar? Teklif getirip gidebilirler. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.

2 yaşlı/pahalı stoperin üstüne 2 stoper koydun, yine benzer profilde 2 kanadın vardı, Orsic geldi, 30'a merdiven dayamış adamın adı geçiyor.

Elindeki merkez sayısı SIFIR
      Santrafor sayısı SIFIR
      Genç oyuncu sayısı BİR

Transfer politikamız "saldım çayıra mevlam kayıra" ile "bas bas paraları leyla'ya" arasında gidip geliyor maşaallah.

katılıyorum. halihazırda isteyeni var. 30 yaşına gelmiş adam. bbizden sonra kimse bu paraları vermez.
      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Yorum

• Adam olacak çocuk kendini belli eder.
          Cebeci yıllardır A takımla kamplara gidiyor, idmanlara çıkıyor. Belli işte, bir şey gösteremiyor.
          20 yaşındaki Naci Küçük'e 12 maçta forma veren, 18-19 yaşındaki Ahmetcan Kaplan'a 18 maç forma veren, Cengiz Ünder'i Altınordu'dan alıp 11 oyuncusu yapan Avcı, Cebeciye 1 dakika bile vermiyorsa Cebeci eksiği kendinde arayacak. Eksiği kendinde değil, oynatmayanlarda görüyorsa gidecek, kendini ıspatlayacak.

Bugüne kadar Trabzonspor'da forma şansı bulamayıp Trabzonspor'u pişman etmiş tek futbolcu yok.

Cebeci'ye Anadolu turunda mutluluklar.

Yorum

• Şu Koitayı Bardiyi getirenlerin aklını seveyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Cebeci kendine şu soruyu sorduğu gün futbolcu olma yolunda adım atar:
              'Kabiliyet düşmanı Serkan Asan'ın, canlı bomba İsiyin Türkmen'in, dedemden daha yavaş koşan Arif Boşluk'un bile süre aldığı bir takımda ben süre alamıyorsam bende büyük bir sorun var'.

Adım atar diyorum zira şu an kendisi futbolcu değil, futbolcu adayı.

Arda'nın Fb ile sözleşmesine gelince, Arda o sözleşmeyi yapmadan önce idmanlarda şovunu yapıyordu, konuşuluyordu, bu sayede FB ile ikinci sözleşmeyi aldı.

Yeteneği görmezden gelemez kimse. İdmanda çıkacaksın, çatır çutur göstereceksin kendini. Apo'ya, Bjelica'ya 'beni denemek zorundasın kardeşim' diyeceksin topunla.

Seni görmezden geliyorlarsa pazarlık bile etmeden basıp gidersin, içindeki ateşle yeteneğini görmezden gelenlere cevap verirsin.
              En son Kaan Çetin tarafından düzenlendi; 10.07.2023, 16:47.

Yorum

• Bardhi ne oldu taliplisi yok mu hoca tutacak mı? Sanki Abdüş varken gerek yok gibi.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gecen sene Fransa liginde o kadar maca cikmis adamin Fransa liginden taliplileri vardir herhalde. Bir de Bjelica pivot forvet istiyor deniliyordu. Bu arkadasi sol forvet icin istesek, orada da Orsic var. Muhtemelen bir transfer degil herhalde.
                  Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Kağan Moradaoğlu da yabana atılacak bir kaleci değil bence
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kağan Moradaoğlu da yabana atılacak bir kaleci değil bence
                      Bence baya iş var o çocukta şans bulmasını isterdim açıkçası.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bardhi ne oldu taliplisi yok mu hoca tutacak mı? Sanki Abdüş varken gerek yok gibi.
                        Koita+Bardhi'den bir an evvel kurtulmalıyız.

Trabzonsporlu Fode Koita için Azerbaycan ekibi Qarabağ devreye girdi.

(61 Saat)

Hadi inşallah. Satun gitsun.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence baya iş var o çocukta şans bulmasını isterdim açıkçası.
                          Arda ve M. Taha'dan daha iyi
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arda ve M. Taha'dan daha iyi
                            Arda takımda mı hala geçen dönem gitmişti bir yere ne oldu? Taha kilolu duruyor çok, kas olsa tamam ama yağlı duruyor daha çevik olması lazım gibi.

Yorum

• Acaba bu görüşülen isim Weghorst mu

Yorum

• kap yok mu kap

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...