Djaniny satılacaka ekuban niye satılıyor? Kendisi çok tehlikeli bir yedek oyuncu değil mi? Nwakaeme yorulur, gervinho yorulur sal oyuna çeksin fişi. Ekuban kesinlikle kalmalı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDjaniny satılacaka ekuban niye satılıyor? Kendisi çok tehlikeli bir yedek oyuncu değil mi? Nwakaeme yorulur, gervinho yorulur sal oyuna çeksin fişi. Ekuban kesinlikle kalmalı
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı isterim ben de ama sol bekin yerli olması ön taraf rotasyon için elimizi çok rahatlatır.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonra bizim söylediğimiz isimler ile dalga geçersin.
Umutun topcu olduğunu düşünen bir adam bence oyuncu önermesin.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerce
serkan hüseyin
berat parmak
efecan ömür yusuf
yunus
baya baya iyi yerli kadromuz var.
alttan bir yerli solbek çıkaramadık arkadaş.
Serkan huseyin parmak sırf yokluktan süre bulan isimler.
Yusuf oyun zekası düşük,devamlılığı olmayan bir isim.
Efecan henüz transfer edilmedi.
Yerli kadromuz çok zayıf. Mutlaka takviye olmalı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak Someone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut meraş ve İsmail köybAşı ikisine emanet etmeli sol bek pozisyonunu ki Abdülkadir ömür yetersizi formayı banko görmesin çalışsın 3 yerli bence kaleci-Berat-sol bek olmalı Berat yedeğine de gülselam aldık mı tamamdır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her ne kadar yeterli olmasa da güray bu ikisini de top diye oynar.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
Umut meras ve kenan için görüşüm milli takım kazanırken de aynıydı.
Her ikisi de son derece yetersiz vasat altı isimler. Torpilli olduklarından eminim.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut Meraş'ı 1.5a verecekler de almayacaksın, yapmayın beyler. Gerçeklerden uzaklaşıyoruz.
Umut fanı falan değilim de etmeyin allah aşkına. Turnuvada full döküldük zaten faturayı ona kesemeyiz, o zaman tüm takım çöp. Zeki Çelik şampiyon takımdan geldi 20 milyonluk topçu Umut Meraş'tan rezildi.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut meras mi?
Sonra bizim söylediğimiz isimler ile dalga geçersin.
Umutun topcu olduğunu düşünen bir adam bence oyuncu önermesin.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen kimi öneriyorsun İsmail Köybaşı mı?
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediğim gibi sol bek yabancı olmalı alternatif olarak güray iş yapar.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim bende senden tamamen tersini düşünüyorum bence satılabilirse ekuban satılmalı dijanny kalmalı. dijanny ekubana göre daha kriatif ve daha yaratıcı bir adam ekuban ise tamamen güce dayalı oynayan oyun görüşü zayıf tekniği vasat bir adam ben kalacaksa dijanny kalsın derim .VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
-
Defalarca yazdım Faruk Can Umut Meraş’tan kötü topçu değil şans verilirse bjkli Rıdvan kadar oynayabilecek kapasitede. Umut Meraş’a kesinlikle bonservis verilmemeli.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
Yorum