Milli takım o kadar rezildi ki Mert gözümüze efsane gözükmüş,o kadar abartmaya gerek yok birkaç yıl avrupada dolaşır gelir istanbul takımlarından birine,real-münih a falan gider yazanlar olmuş,komik olmaya gerek yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Umut Meras'i uzerine 1.5 verseler de almamaliyiz
Kaan Ayhan falan konusulsa eyvallah ama Umut Meras konusulunca daraliyorum, geriliyorum. Yetenek olarak Émerson Conceição, Abdurrahim, Mustafa Akbas kategorisini temsil edecek yeni bir sol bek ariyoruz galiba.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDjaniny satılacaka ekuban niye satılıyor? Kendisi çok tehlikeli bir yedek oyuncu değil mi? Nwakaeme yorulur, gervinho yorulur sal oyuna çeksin fişi. Ekuban kesinlikle kalmalı
Yorum
-
Eren Albayrak
Güray Vural
Umut Meraş
Aziz Behiç
İsmail Köybaşı
Uğur Çiftçi
Bir de karşılaştırmalı örnek olarak kullanılan Rıdvan ve bizim Farukcan.
Yok işte daha neyi zorluyorsunuz
İlla bir yerli oyuncu olacaksa alalım bir tane 21 yaş altı sol bek, Farukcan ile girsinler mücadeleye artık hangisi yetişirse... Ancak önüne adam gibi bir sol bek alalım. Eğer vasat futbolcu alınacaksa, yerli yabancı farketmez, alınmasın. Alınmasın yani nedir, seneye kontratından kurtulmak için uğraşıp duracaksın...
Devre arasında Marlon'u, Plaza gibi gönderip yerine bir yerli genç, bir de yine kiralık bir yabancı sol bek alacaktık... En kötü bir tane yerli sol bek alacaktık. KAÇ alternatif sol bek oldu, ama yetersiz olduğu için serbest bırakıldı. As sol bekin yetersiz olduğu için bonservisi alınmadı; bu arada Farukcan'ı sadece 1 kez oynattın. Şimdi yana döne sol bek arıyorsun, ne kadar vasat kariyeri bitmiş ya da zaten hiç elle tutulur bir kariyeri olmamış adamlarla adın çıkıp duruyor. Çok büyük bir plan hatası.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe bu Umut nefreti anlamıyorum. Hollanda maçıda falan gayet iyiydi, herkes beğenmişti. Turnuvada iyi oyuncu yoktu ki gömüyorsunuz, turnuvadaki performanslarıyla kimseyi bizim takıma koymam sadece oraya bakacaksak.
Sol bek kaliteli yabancı olsun diyenleri anlıyorum da İsmail gelsin, Güray gelsin derken Umut beğenmemek de garip. 1,5 falan bitiyorsa hiç düşünmem ben. Gelecek yabancının kaliteli olacağına ihtimal vermiyorum. Ortalama biri gelecek. Umut da ortalama adam zaten.
Sen de ortalama oyuncu olduğunu söylüyorsun, adamda hiç "ekstra" yok zaten sıkıntı olan nokta orası. Bunu bile bile tam olarak ne için para vereceğiz ?
Şampiyon olacağım diyen takımın bek oyuncusunda ekstra özellikler olmalı, sadece defansta dursun sağa sola al ver yapsın diyorsak elimizdeki Farukcan'ı oynatırız, 2m euro kasamızda kalır."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu iş sağbek serkan, sol bek perese doğru gidecek diye tırsmıyor değilim
Yorum
-
Melnjak bu sezon çok fazla sallanmasına rağmen kadrodan kesilmedi. Rize Melnjak ile devam ediyor, Köybaşı ile sözleşme yapmadı. Ancak her nasılsa şampiyonluğa oynayacağım diyen takımın taraftar forumunda biz İsmail Köybaşı'yı tartışıp duruyoruz, bitmiyor, iki gün geçiyor, yine İsmail... Zaten havalar sıcak, darlıyor, üzerine bizim sol bek haberlerine de tartışmalarına da bakası gelmiyor insanın...En son Serdar A tarafından düzenlendi; 27.06.2021, 23:16.
Yorum
-
İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu iş sağbek serkan, sol bek perese doğru gidecek diye tırsmıyor değilim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun sadece berat olmadığında işe yarar. Verimsiz bir yedek olur. Robin yalçın olabilir, biraz daha hareketli bir oyuncu. Sağbek, stoper olarak kullanılabilir. Berat'in sadece yerinde değil, yanında da oynayabilir.İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlabilir tabi. Fiyatı uygunsa mantıklı duruyor. Nihayetinde ikisi de bence son 20 dk vs sahaya atacağın adamlar olacak.
bizim kulüpte bi anormallik var..
al ucuz ..yedek adam işte hemde Türk..dursun kenarda ne zararı var..
ooooo baba Artvinliymiş hemde fizik kondisyonu iyi olur..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
Yorum