Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yazdık ya yukarıda.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• patrick viera gibi adam olsun tek ön libero kafamız rahat oynayalım. adam yesin nefes aldırmasın gözümüz arkada kalmasın
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        patrick viera gibi adam olsun tek ön libero kafamız rahat oynayalım. adam yesin nefes aldırmasın gözümüz arkada kalmasın
        Baker var mis gibi, neyine yetmiyor?

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Mbia Okay dinamizminin tadını almış ama doyamamıştık.Çeşitli sebeplerden o sezon çöp olmuştu.Elimizde Berat gibi bir malzeme varken yanına Mbia'yı koymak zorunluluktur.

Üstelik bu sefer önlerinde Erkan Özer Marin falan değil Nwakaeme Bakasetas ve nice kaliteli oyuncu grupları olacak.
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Yisyiri, gapgara bir 6 numara demek.

Yorum

• Gelecek sezona S. Asan, Türkmen ve Safa gibi yetersizler kadroda devam ederse ben yine ümidimi keserim.

Umarım daha fazla görmeyiz bu yetersizleri. İnanın bana şuan süperligde ilk 11'de ancak 1-2 takımda oynayabilirler. O da belki..

Sırf kimliği Trabzon diye artık şu takımda yetersiz görmeyelim.

Yetenekli futbolcu zaten kendi formayı alıyor. Yusuf,Uğurcan,Abdülkadir...

Ama yeteneksize yer açacam diye takımın içine etmeye gerek yok. Buna müsade edilmemeli artık.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maclarin ekseriyetine Cimsir - Selcuk - Colman ortasahasi ile cikiyorduk. Hatta Cimsir ve Ceyhun Gulselam'in ayni anda oynadigi maclari hatirliyorum. Senol Gunes gelene kadar kimse Colman - Selcuk ortasahasi ile oynamayi akil edememisti. Ileride Umut Bulut ve Isaac "umutsuz vaka" Promise kazmalari da attiklarinin uc misli kaciriyorlari. Kabiz, sacmasapan bir futbol izliyorduk.

Bence asil kirilma ani Sivas deplasmaninda aldigimiz 3-0'lik yenilgi idi. O maci kazansaydik buyuk ihtimalle sampiyonduk.
                Colman Selçuk ikilisi Güneş ile çıktı evet ama Ersun döneminde de o kadar yerle bir edilecek top oynamiyorduk. İşte o yüzden zaten Sivas maçını kazanarak belki de şampiyon olacaktık.

Yorum

• Transfer Dosyası - 15 -

Zenci uzun boylu ön libero duyumundan bir şeyler öğrenmek için eşelerken Servette takımındaki Gael diye bi adam ismi gördüm. Sadece gördüm yani sağlam bi kaynak vs değil. Tanımam etmem ama isim olsun en azından oyalanırız

Ohhhh yalan duyuma o kadar hasret kalmışım ki. Bu da böyle bir şey demiş.

Mantıki duyumculuğun ne diyor? [MENTION=52258]BatuhanB[/MENTION]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 12.05.2021, 22:01.

Yorum

• Uzun boylu,Zenci ve 6 numara.Kalitelisini alamayacağımıza göre hedef kazma bir önlibero heralde.

Yorum

• Seko Fofana, 30, Fildişi Sahili ➤ Stade Rennes, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 10.00 mil. € ➤ * 7 May 1995, Paris, Fransa

Şu adamı alabilme ihtimalimiz var mıdır acaba. Çok isterim bu adamı

Yorum

• Mikel geçen yıl Aribo'yu alın pişman olmazsınız demiş bizim yöneticilere geçen yıl yazmıştım. Rangers'da oynatılmıyor diye mutsuzmuş. Pazarlıklar olumsuz gitti sanırım. Baker flavio ikilisine verilen para ve zaman buna verilseydi herşey çok güzel olurdu.

Video'da yer almıyor ama top kapma canavarıdır kendisi. Çalım yediğini de görmedim.
                        En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 12.05.2021, 22:05.
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Alfred N'Diaye ➤ 1 Tem 2024'den beri kulüpsüz ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 200 bin € ➤ * 6 Mar 1990, Paris, Fransa

zamanında çok ilgilenmiştik. acaba piyasası düşmüşken olabilir mi
                          Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                          çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• burada yıllardır yazıyorum 6 numaraların ön liberoların cenneti fransadır orda bu 6 no olup uzun bacaklı olup bir çok zenci adam var tut kulağından getir.

Yorum

• Parma'nın maçı var ama Cornelius ve Gervinho kadroya dahil değiller.

edit: yedeklerde varmış Cornelius kaçırmışım.
                              En son Telonyus tarafından düzenlendi; 12.05.2021, 22:11.

Yorum

• İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Parma'nın maçı var ama Cornelius ve Gervinho kadroya dahil değiller.

edit: yedeklerde varmış Cornelius kaçırmışım.
                                kardeş parmanın ligden düşmesi kesinleşti ondan kadroda değillerdir

Yorum

Çalışıyor...
                                X