Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Keseru vardı bir ara. Süpriz isim o olmasın. Mustafa Keseru.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      30 haziranda serbest gelsin başlasın
      Başakşehir'in oyuncusu serbest değil...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        30 haziranda serbest gelsin başlasın
        Antepte kiralıktı. Başakşehirde sözleşmesi 2023te bitiyor.
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Rezalet bir Hollanda izliyoruz ve 10 kişi kaldılar..
          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Uğurcan giderse Mert Günok.
            Berat
            Ömür
            İyi bir takımda bu 3 yerli şampiyonluk için fazlasıyla yeterli arkadaşlar.
            Ne gs de ne bjk de bu kalitede 3 yerli yok.
            Sadece fb'de var diyebiliriz.
            Bizim derdimiz bu 3 yerli oyuncumuzdan daha iyi 3 oyuncu almak değil.
            3 oyuncumuz sahada olmadığında onların yerine oynayabilecek ve fazla sırıtmayacak 3 oyuncu.
            Ayrıca mümkünse 4. bir yerli pozisyonu açarak oyuncu değişimlerinde elimizi rahatlatmak.
            Örneğin yerli sol bek veya iyi bir sağ açıkla Abdüş'ü ortada değerlendirmek gibi.
            Abdüş'ün yedeği Sarı olursa bu işi sürdürmekte zorlanırız.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Koita için yarın, Marek Hamsik için ise Salı günü imza töreni düzenlenecek. Bu hafta içi de bir yerli oyuncu duyurulur inşallah
              Yok ben daha çok Sørloth ve sol bek olayında takılıyım [emoji16] kesmiyo onlar beni hocam

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hollanda patladı.
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Valla ben anlayamadım hocam bu matematiği yine de sen bilirsin tabi.

Ömür'ün talihsiz sakatlığını bir kenara bırakıyorum Arda ile kıyaslamamam mümkün değil , kaldı ki şu an hiçbir takımın taraftarının da Arda diyeceğini sanmıyorum.

3 yerli forma için; 3 kaliteli, 3 rotasyon 3 de yedek oyuncu yeterli.

İlk 11 için;

Uğurcan (Mert)
                  Berat
                  Ömür

Rotasyon için;

Erce (Arda)
                  Yunus
                  Efecan

Yedek için;

Yusuf Sarı
                  İsiyin
                  Parmak

Bundan fazlası da zaten gereksiz şişkinlik.

Var mı uygun maliyetli gelsin yarın başlasın diyeceginiz yerli oyuncular?

Varsa listeni alalım ben merak ettim çünkü şu piyasada kimi hangi maliyetle hangi mevkiye düşünüyorsunuz?

He dersen ki "huseyinle parmağı güzel bir bonservisle satip Mert Müldür'ü alıp getireceğim" kimse itiraz etmez sana. Güzel hikaye der geçerler.
                  kardeş ömürün sakatlığı talihsizlik değil maalesef bir yaşam biçimi.. lig başlasın ne zaman alevli bir top görsek ömür 2-3 ay yok yazısı çıkacak diye heyecan yapacağız.. genel olarak toğu ayağında tutan oyuncuların talihsizliğinin üzerine ömürün fizik zayıflığı eklenince böyle oluyor..

siz üç forma için üç aday belirlemişsiniz belli ki.. kardeş bu takım hiç mi taktik değişiklik, farklı varyasyon vs denemeyecek? hiç mi bu oyuncular formsuzluk yaşamayacak..

kardeş takım mühendisliği diye bişey var.. kaldı ki sen de onu yapmaya çalışmışsın zaten.. fakat bu takımda perezin alternatifi serkan asan biliyor musun? sen yedeğin yedeği bile düşünmezsin muhtemelen.. perez sakatlansa 2-3 ay elm sokağında kabus filmini izleriz..

kaan ayhanın alınmasını çok isterim.. neden biliyor musun? 3-4 tane mevkiyi tek kişiyle yedekliyorsun çünkü..

sizi bilmem ama ben ocak- şubat gibi gelecek sezona bakalım artık hikayesini dinlemek istemiyorum..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Benim tahminimce Avcı sol beke Eren Albayrak'ı aldıracaktır türk rotasyonu olarak...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başakşehir'in oyuncusu serbest değil...
                      Yanlış anlamışım

Yorum

• Hollanda yetenekli oyunculardan kurulu ama taktik disiplin ve defansif sertlik açısından sorunları var.Orta alanda Frenkie De Jong oyunu yönlendiriyor onun dışında çok sorumluluk alan bir oyuncu yok.Biraz daha kompakt,daha yakın durarak oynamaları gerek.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kardeş ömürün sakatlığı talihsizlik değil maalesef bir yaşam biçimi.. lig başlasın ne zaman alevli bir top görsek ömür 2-3 ay yok yazısı çıkacak diye heyecan yapacağız.. genel olarak toğu ayağında tutan oyuncuların talihsizliğinin üzerine ömürün fizik zayıflığı eklenince böyle oluyor..

siz üç forma için üç aday belirlemişsiniz belli ki.. kardeş bu takım hiç mi taktik değişiklik, farklı varyasyon vs denemeyecek? hiç mi bu oyuncular formsuzluk yaşamayacak..

kardeş takım mühendisliği diye bişey var.. kaldı ki sen de onu yapmaya çalışmışsın zaten.. fakat bu takımda perezin alternatifi serkan asan biliyor musun? sen yedeğin yedeği bile düşünmezsin muhtemelen.. perez sakatlansa 2-3 ay elm sokağında kabus filmini izleriz..

kaan ayhanın alınmasını çok isterim.. neden biliyor musun? 3-4 tane mevkiyi tek kişiyle yedekliyorsun çünkü..

sizi bilmem ama ben ocak- şubat gibi gelecek sezona bakalım artık hikayesini dinlemek istemiyorum..
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Umut Meraş işimizi görür beyler. 1-1,5 milyona bitirsek iyi.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor hala kendinin kim olduğu ve kimlerle mücadele ettiğini anlayamadı...

Trabzonspor yola çıktığı an, liseliler Fransadan-Fordlar İngiltereden başlar tezgaha, potaya girmemesi için kime talipse başkasına aldırırlar, geçmişte çooook adam kaçırdık pota arefesinde...

Tutanlar itibar suikasti veya mafyatik korkuyla kaçırılır şehirden, Jaja Teofilo Szymek Mbia gibi, saf Anadolulu Trabzonlu da bayılır ya magazine garı-gız işinden kaçtıya inanır, yoksa bu adamlar son 30 yılda ülkeye gelen en iyi ilk 10 a direk girer, ortalık karışır!

Biz Sörloth u asla alamayız, ASLA... Haa olur da alırsak alan Trabzon eskisi değildir bu yazıyı da saklarsınız...
                              kismen katiliyorum da anlamadigim kisimlar var, misal son cümleyi tam anlamadim, alirsak alan Trabzon eskisi degildir derken ?

----

Horlanda'yi takimdan sayanlar günaydin, kaç senedir diyorum bunlarin futbolundan cacik olmaz diye, millet ezbere yorum yapiyor...
                              nerde ulan hayâlet çöp depay ? her yere dövme + çoraplar inik + gol atinca kulak tikamali gol sevinci = peyuk topçi he mi ? hahahahahaha
                              Aferin Cekler aferin Celuuu
                              11'e 11 iken de dengeliydi maç, hollanda hiç üstünlük kuramadi, çöp hocanin sisirilmis takimi
                              Botman gibi stoperi takima almayanlar zâten salaktir, de ligt ile oynasin dursunlar geri zekâlilar... blind mlind çöpleriyle aiehjakzeh de boer çöpünden baska ne beklenirdi ki zâten ?
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Umut Meraş işimizi görür beyler. 1-1,5 milyona bitirsek iyi.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Umut Meras bence de iş görür ama 1.5 ona vermekten ziyade 2.5 a o bölgede fark yaratacak bir yabancı oyuncu alırım.

Yorum

Çalışıyor...
                                X