İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
-
İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim hamsikin her yerinden kalite akıyor ama sahada veteranlar gibi takılıyor. Bana mı öyle geliyor yoksa
Bir de milli takımın oyuncularinin şampiyona performansına bakınca,hamsik büyük nimet bize.
Yorum
-
İspanya tabi teknik kapasitesi yüksek oyunculardan kurulu bir takım olduğu için hem kolay top kaybı yapmıyorlar hem de bol miktarda pasla oyunu domine edip Slovakya'yı yarı sahasına hapsediyorlar...Bu şartlarda Slovakya'nın İspanya yarı sahasına girmesi zor iş dolayısıyla Hamsik'den hücum anlamında pek bir şey beklemiyorum..
Şu İspanya'da adamakıllı bir forvet olsa turnuvanın favorisi olurlar..Bu turnuvada gol sayısı bakımından kısır bir İspanya izliyoruz..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelecek.
Bize net oyuncular lazim.
Öyle bursadan altinordudan ne vereceği belli olmayan oyunculara hic gerek yok.
Ucuz olsalar neyse diyeceğim de birçoğu da 3 milyon eurodan kapıyı açıyor.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 23.06.2021, 19:47.
Yorum
-
İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehamşik fazla önde oynamıyormu.
sanki 10 numara gibi.
mevkisi orası mı hamşikin
Orta sahayı berat,hamsik, bakesetas,a.omur(alinabilirse efecan), nwakame(gervinho) olacak şekilde dusunun.
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarek Hamsik'in babası Richard Hamsik, ülke basınından Šport.sk'ye konuşmuş.
Marek Hamsik'in babası Richard Hamsik, ülke basınından Šport.sk'ye konuşmuş.
- Marek'in Avrupa Şampiyonası'ndaki performanslarını alışılmamış sahte dokuz pozisyonunda nasıl değerlendiriyorsunuz?
"Birkaç ay geriye giderek Çin'de zor bir durumda olduğunu söyleyerek başlayacağım. O ve menajeri EURO 2020'ye hazırlanmak için her şeyi yaptılar. Bunun için Göteborg'a gitti ama orada bir sakatlık yaşadı. Şu anda turnuvada mükemmel bir performans sergilemiyor, ancak mevcut durumunun maksimumunu sunuyor. "9" numara pozisyonu onun için ideal olmasa da takımı ve hocası için her şeyi yapmaya çalışıyor."
- İsveç'e gitmese EURO 2020'den önce millî takımı bırakacağı iddiâsı doğru muydu?
"İsveç'e gitmese EURO 2020'den önce kesinlikle millî takımı bırakacaktı. Çin'de pandemi nedeniyle ligin ne zaman başlanacağı bilinmiyordu - nihayet nisan ayında başladılar. Ayrıca tedbirler nedeniyle yalnızca Slovakya'daki karantinadan Çin'deki karantinaya geçecekti ve hiçbir şey değişmeyecekti. Bana bu şartlar altında Avrupa Şampiyonası'nda ülkesine bir fayda gösteremeyeceğini ve sadece erdemi için millî takıma gitmek istemediğini söyledi. Kısacası zorunda değildi; maçlara çıkmadan millî takıma gitmesi kabul edilemezdi."
- Şampiyonadan önce bir sakatlığı vardı. Marek ile iletişiminiz var mı, maçlar ve antrenmanlar ne ölçüde onu sınırlıyor?
"İsveç'teki bahar sezonu hazırlıklarından bu yana sakatlığı sürüyor, bu yüzden Avusturya'daki millî takım kampına %100 sağlıklı gelemedi. Şu anda tamamen iyi durumda, İsveç'e karşı oynanan maçta oyundan alınması sakatlığıyla ilgili değildi. Uyluklarında kas krampları vardı. İspanya'ya karşı hazır olmalı."
- Şampiyona'nın sonunda İspanya ile oynanacak düello millî takımdaki son maçı mı olacak yoksa 2022 Dünya Kupası Elemeleri ile devam edecek mi?
"Umalım ki İspanya maçı onun için son olmasın. Koçu da kabul ederse Dünya Kupası Elemeleri'nde takımda olacağını düşünüyorum. Bence bu onun millî kariyerindeki son elemeler olacak. Millî takıma Katar'daki Dünya Kupası'nda veda edeceğine inanıyorum."
- Napoli'den Çin'e gidişinden iki buçuk yıl sonra ve 34. doğum gününden bir ay önce bile, oyunu üzerinde büyük etkisi olan Slovakya için yeri doldurulamaz bir parça olmaya devam edeceğini söyleyebilir misiniz?
"Bana göre kimsenin yeri doldurulamaz değildir. Her ne kadar (millî takımdaki) takım arkadaşları Marek'in onlara saha içinde rahatlık verebileceğini düşünüyor olsalar da o karar verici oyuncu değil; ancak hem koç ve oyuncular hem de defans ile hücum arasındaki bağlantıdır. Çin'e gittikten sonra birçok insan onun en üst seviyede oynayabileceğine inanmadı, ancak o hayatını futbola tâbi tutan bir profesyonel; Çin'e kişisel fitness eğitmeniyle gitti ve orada da hiç durmadı."
- Marek ile çalışan koçlar büyük bir profesyonellikten bahsediyor. Bu noktada onunla ilgilenmenizin ve onu yetiştirme tarzınızın etkisi ne kadardır?
"Biz çocuklarımızı onlardan utanmamak üzere büyüttük. Spor açısından onlara her şeyi sağladık ama bu büyük bir şey değil. Bu noktadan sonra gelişimi tamamen çocuğa kalıyor. Marek, Bratislava'ya gitmek için küçük kasabamızı terk ettiğinde birçok kişi bizi tuzaklar konusunda uyardı, ancak o ne için ve nereye gittiğini hiç unutmadı ve bu kariyeri boyunca devam etti.""Slovan Bratislava'da ilk maçına çıktıktan sonra veya Brescia'ya transfer olup 2 bin euro kazandığında erkenden tatmin olabilirdi fakat o hayâl kurmaya devam etti. Çok fedâkârlık yaptı, âilesinden çoğu zaman ayrı kaldı. Ancak çoğu zaman futbol bunu ona geri ödedi. Bugün birçok yetenek ilk maaşını alıyor ve işini yapıyor, hiçbir şeyi zorlamıyorlar ve pişman oluyorlar."
- Başlangıçta çok şey feda ettin. Arabanı sattın, Marek'in Podlavíce'den Slovan Bratislava'ya transferini finanse etmek için borç para aldın. 15 yaşındayken, dünya çapında bir oyuncu hâline geleceğine dair bir fikriniz var mıydı?
"O yaşta bir oyuncunun potansiyelini tahmin etmek zor. Eşim ve ben onun yeteneklerini geliştirme şansından mahrum bırakmamaya karar verdik. Gelecekte çocuklarımızın spor kariyerleri için her şeyi yapmadığımız için kendimizi suçlamak istemedik.”
- Bugün, Podlavíce'den ayrılan 15 yaşındaki bir çocuk ile 34 yaşındaki Marek arasında bir fark var mı?
"Sıradan ve düzgün bir adam olarak kaldı. Dünyaya nereden geldiğini unutmadı. Kendisine sağlanan mega-starlığı oynamıyor. İnsanî ve sportif tevazu sahibi. Onu kişisel olarak uzun zamandır tanıyanlar bunu doğrulayacaktır."
- Herhangi bir kararıyla seni hiç hayal kırıklığına uğrattı mı?
"Asla. Belki bir gün zaten çok parası varken bir Ferrari aldığında beni kızdırmış olabilir. Arabası böyle olmak zorunda mıydı? (Gülüşmeler) Bunu şaka olarak söylüyorum. Böyle büyük sporcuların pahalı arabalara sâhip olduğunu fark ettim.”
- İlk dövmesini yaptırdığında ve savurganlığı kendini göstermeye başladığında nasıl tepki verdin?
"Bratislava'da yaşamaya başladığımızdan andan beri buna alıştık, erken yaşlardan itibaren bu tür zırvalıklara meyletti (Gülüyor). Abartılı saç stillerine sahip dövmeli insanlar da iyi olabilir. Bâzıları bunu kibirli bulabilir ama bunlar sadece birer örtüdür. Önemli olan çekirdektir ve Marek onu her zaman temiz tuttu."
- Neden Trabzonspor'u seçtiniz?
"Marek'e Schalke'den ve Katar'dan ilgi vardı ancak görüşmeleri turnuva sonrasına bırakmak istediler. Trabzonspor ise turnuva öncesi onunla görüşüp transferi noktalamak istedi; kulüp başkanı ve teknik direktörü bizzat kendisini arayarak geri çevrilemeyecek bir teklif sundu. Takımı Marek'in üstüne inşa etmek ve şampiyonluk için savaşmak istiyorlar."
- İki yıllık sözleşme imzaladı. Bunun bitiminden bir ay sonra 36 yaşında olacak. Trabzonspor, Marek'in kariyerinin son kulübü mü?
"Açıklamaları kendisine bırakıyorum ama şahsen Trabzonspor'un onun için son kulüp olacağını, futbolu orada bırakacağını söyleyebilirim."
- Marek kariyeri boyunca Napoli'den daha büyük bir kulübe gitmeye hiç yakın oldu mu?
"Bence üç seçeneği vardı. 2016 Avrupa Şampiyonası öncesi Juventus'a transfer olmaya en yakın kişiydi. Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'ten gelecek bir 'evet' yeterli olacaktı."
- Peki neden kabul etmedi?
"Başlangıçta o da kabul etti ama sonrasında durdu ve Juventus yetkilileri kendisine ulaşamadı. Kendisini 'Marek'in ikinci babası' olarak adlandırdı ve iddiaya göre bundan vazgeçemedi. Marek ve Juventus yetkililerine söz vermiş olmasına rağmen."
- Marek, Diego Maradona'dan hemen sonra Napoli'deki en büyük kişilik. Juventus ile bir veya daha fazla şampiyonluk için bir simgenin durumunu değiştirir miydi?
"Transferi gerçekleşmeyince bir an hayal kırıklığına uğradı. Ancak, hayatının geri kalanında Napolililer tarafından sevilmeye devam edecek ve bu, kupalarla ve parayla ölçülemez. Onun Napoli için ne anlama geldiğini anlamak adına sen ve Marek şehri dolaşmak zorunda kalacaksınız.”
- Napoli'nin en iyi oyuncularından biri olduğunu düşünürsek, o şehirdeki ilgiyi nasıl yönetti?
"Napolililer oyuncuların üzerine atlıyor ve onları öpüyorlar çünkü futbolcular onlar için tanrıdır. Marek, bu noktada çizgilerini belirledi. Örneğin, her zaman kibarca ailesiyle yemek yemesine izin vermelerini istedi. Ancak o zamanlar da fotoğraf çekildi ve imza dağıttı.”
- Maradona gibi, mafya örgütü Camorra ile olumsuz bir deneyimi oldu mu?
"SSC'nin de bu ortamdan pek çok hayranı var, Marek de kesinlikle onlarla temasa geçti ama kim olduklarını bile bilmiyordu. Mafya polis gibi üniforma giymez (Gülüyor). Baskın sırasında Camorra üyelerinden biri tutuklandığında, komodinin üzerinde Marek'in bir fotoğrafı vardı. Camorra'nın Marek'in arabasından çalınan eşyaları geri verdiğine dair iyi bilinen bir hikâye vardır. Diğer birçok futbolcunun arabaları bu şekilde soyuldu ve 'doğru' insanlar onları geri verdi."
__________________________________________________ __________________________________________________ ____________________
Hepsini tamamen kendim çevirdim, izin alınmadan paylaşılmazsa sevinirim
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Hamsik çok klas ama fazla rahat. Berat-Bakasetas-Hamsik 3 lüsü helva gibi dağılabilir. Hamsik i defansın önüne oyun kurucu olarak koyup yanına onazi tarzı seri, hareketli bir oyuncu koysak daha olur gibi.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalih de 50.000 euro’ya oynamaz be sanki.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Hamsik yerine basaksehirin aldığı zulj çok kaliteli oyuncu onu biliyorum keşke alsaydık . Hamsik hazır değil ve baya futbol olarak geriye gitmiş tutmayabilir şundan diyorum süper lig mücadele gücü yüksek bir lig sert bir lig daha sert ve mücadeleci olmalı yoksa 11 de oynayamaz.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnzo Perez, Trabzonspor'a gerçekleşmeyen transferi hakkında konuşmuş:
"Trabzonspor'un oyuncusu olmam için yalnızca ofise gidip imzalamam gereken sözleşmeler vardı. Evet dediğim an gidecektim. Ne istediysem verdiler, istediğim tüm koşullar masadaydı. Her şey ayarlanmıştı; evim, yaşamım, her şey ayarlanmıştı. Aklınıza ne geliyorsa her şey benim istediğim gibiydi."
"Ayrılırsam bir daha geri dönmeyeceğimi biliyordum. Böylelikle daha önce olduğu gibi, yalnızca bir taraftar olarak River'a âit olacaktım. Ve dengede tutmam gereken birçok şey vardı; ailevî meseleler, eşim, çocuklarım, ebeveynlerim, erkek kardeşim. Dolayısıyla karar aşamasında yalnız değildim, eğer yalnız olsaydım ne karar verirdim bilmiyorum. Türkiye beni gururlandırıyor çünkü beni izlemeye devam ediyor; 35 yaşındaki bir oyuncuyla bu kadar ilgilendikleri için gurur duyuyorum."
https://www.ole.com.ar/river-plate/r...HMaF552bZ.htmlMalesef kimi istesek bir problem cikiyor
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
Yorum