Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ağaoğlu bundan sonra en büyük muhalifin benim istersen şimdi gidip messiyi getir.

bu maaşı veren adam

ya menajerler üzerinden para yiyordur
    ya da aklını beşere vermiştir.

ağaoğlu en büyük muhalifin benim bundan sonra.
    ağaoğlu aklını avcıya teslim etmiş,şampiyon olacak ya,

aralık ayında yapılacak kongrede umarım aklı başında bir başkan adayı çıkar,
    TEKKEBALL

Yorum

• Bu transfer yerine ekuban zam yap,sözleşmesini uzat. Kuracağın kadro ile ekubani iyice parlat ve seneye sat.
      Ekuban çok faydalı bir oyuncu ve kesinlikle yedek olmayı dorun etmeyen bir takım oyuncusu.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Koita transferi inanılmaz derecede şaibeli bir transfer. Bu adama süper ligde hiç bir takım 300.000 avrodan fazla vermez. Neredeyse Vaka kadar para alacak. Kul Ahmet yemin etti sanırım klübün kapısına kilit vurdurmaya. Geçen sene 150 bin euro verip Gökdeniz'i alma. Kasımpaşa'da oynayamayan Koita'ya 1 milyon euro imza parası ver. İhanet ve yolsuzluk kokuyor bu transfer.

Yorum

• Bu sacmaligi biri aciklamali

Nasil hamsik icin muthis diyorsak bu rezilligin hesabi sorulmali[emoji35]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Kasimpasa'nın yedegine bayıldığımız paraya bakın
            Birde imza parası he. Ne kariyeri varda 30 yaşındaki adama imza parası veriyorsun.
            Şu işin mantıklı olabilmesi için birilerinin para yiyor olması lazım

Yorum

• "Koita geldiğinde sövüyordunuz"a döner bu iş umarım. O para heba olacağına taraftar yanılsın.

Yorum

• Başkanı savunasım gelmiyor. Çok kötü transfer.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "Koita geldiğinde sövüyordunuz"a döner bu iş umarım. O para heba olacağına taraftar yanılsın.
                  20 gol atarsa anca yanılırız.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Koita direk santrafor olarak mı düşünülüyor acaba yabancı kısıtlamasından sonra, bunun ası demek ki 4 falan alacak öyle değilse eğer.

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      100 kişiden 99'u maaşın yüksek olduğunu düşünüyor. yönetiminde aynı düşüncede olması gerekirdi. başka bir şey var bu işte. göz göre göre ederinin 2 katı maaş verilmiş. ayrıca takımdaki maaş dengesi de bozuldu.
                      haklısın,en büyük tehlike zaten bu,yani maaş dengesi bozuldu,uğurcanı abdulkadir ömürü artık düşük maaşla oynatamazsın aga

takımın en değerli oyuncusu ve yaşıda artık genç sayılmaz 3,5 milyon lira alıyor,yani 300 bin avro,koitanın imza parası,ya satacaksın yada maaş iyileştirmesi yapacaksın,
                      TEKKEBALL

Yorum

• Acaba menejerlik firması başka bir transfer için görevlendirildi filan ondan mı bu kadar anlaşma yapıldı üstü kapali ödeme filan mı yapıldı .Bu anlaşmanın hiçbir açıklamasını bulamıyorum bilen varsa lütfen yazsın
                        '' İnsan için önüne çıkan bütün yollar ´yürünebilir´ yollar ise, o insan artık kaybolmuştur. " /İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          20 gol atsın en basta sana omak üzere forumda 10 kisiye forma alacam kaydet renkdas zor keske yanılsam.

Yorum

• yıllık 1.1 ücreti görünce amma çok vermişiz dedim. altındaki her yıl için 330 bin euroyu da okuyunca ŞOK.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yukarıda yazdım. O maliyetle 13-15 atması lazım. Ben o kadarına razıyım.

Yorum

• Baskan cok hevesliyse bu koitaya cebinden versin parasini.
                                Kulübün parasini böyle sacma sekilde harcayamaz. Bunu dünyadaki hicbir Trabzonsporlu kabul etmez arkadas.
                                Adamin degeri yillik 300-400 bin .
                                Haram olsun ya.

Yorum

Yükleniyor...
                                X