Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben Koita'yi beğeniyorum ve çok ciddi katkı sağlayabileceğini de düşünüyorum ama hakikaten 1.4 milyon Euro fazla olmuş.

Madem Koitaya 300 veriyorsan Ekuban'a da 500 ver sözleşmesini uzat adamın.
    Koitayı defalarca izledim. İnan bana 5 kuruş etmez

Yorum

• Koita isterse 20 gol atsın ligi ancak 5. Bitirir bu kafa yapısı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
      Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
      Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Djaniny de 300 bin euroluk topçu ama 1,3 milyon garanti ücret alıyor. %10 da menajerlik komisyonu var.

Harika bir kadro kuruluyor ve siz bunun keyfini yaşamak yerine bonservissiz bir futbolcuya ödenen 1 milyon euro imza parasından ötürü ortalığı yangın yerine çeviriyorsunuz. Sözüm bu transferi eleştirenlere değil, etrafa biraz bakarsanız çok iğrenç ithamlar göreceksiniz.

Yorum

• Adam isterse türk vatandasi olsun fark etmiyor. Kalitesi belli rezil bir maas .
          Yönetim aklini yitirdi herhalde.

Yorum

• Şu ana kadar iyi gidiyorduk. Peres, Roma'da oynayan oyuncuydu. Gervinho hem yldız hem de oynuyordu. Hamsik zaten dünya yıldızı. Koita daha Kasımpaşa'nın bile yıldızı değil, bu kadar parayı nasıl veriyorsun? Şaka gibi. Adam iş yapar diyordum, maliyeti görünce şok oldum. İngiltere'den golcü kiralarsın o maaşa.

Yorum

• Koita'nın sözleşme sonrası görüntüleri

Yorum

• Ulan bir de 3 yıllık ve imza parası.
                haram zıkkım olsun.

Yorum

• Diabete
                  koita

Aynı tip transferler. Ağaoğlu gideceksin. İstersen messi getir gideceksin.

Yorum

• Gerçekten rezalet yaa. 2 güzel iş yapınca üçüncüde özellikle batiriyorlar.

LAN KOİTA'Ya dünya üzerinde bu maaşı verecek 2. Bir kulüp bulamazsın. Türkiye'de takım arasa sakatliktan sorunlardan doğru düzgün oynamamış adama bu paranın yarısını kimse vermez.

Bugün ben bu adamı bedava göndereceğim desen üstune en az 500 bin Euro vermen gerekir. Kaldı ki sen bu adama 33 yaşında da bu parayı vereceksin.

Bu transfer adeta sabotaj.
                    #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Djaniny de 300 bin euroluk topçu ama 1,3 milyon garanti ücret alıyor. %10 da menajerlik komisyonu var.

Harika bir kadro kuruluyor ve siz bunun keyfini yaşamak yerine bonservissiz bir futbolcuya ödenen 1 milyon euro imza parasından ötürü ortalığı yangın yerine çeviriyorsunuz. Sözüm bu transferi eleştirenlere değil, etrafa biraz bakarsanız çok iğrenç ithamlar göreceksiniz.
                      Serdar hocam bu konuda insanlar burada ne soylese haklı. Tsl liginde dahi rüştünü ispatlayamamış her sene sakatlıktan dolayı bu kadar mac kaçıran adama verilen maaş traji komik.

Yabancı sınırı sonrası bu maaşı vermek fıkra gibi.

Ama hiç komik değil.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Koitayı defalarca izledim. İnan bana 5 kuruş etmez
                        Bence de net golcü olmasa bile çok ciddi katkı verecek potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• Böyle bir mallık olamaz

Yorum

• Yanlış anlaşılmasın elestri haklı itham etmek ise suç.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Kasımpaşa BJK’den 1 milyon euro bonservis istemişti biz aynı parayı oyuncuya verdik. Bütçe kısmı ayrı tartışılabilir ama sezon boyunca yedek bekleyecek bir oyuncunun yüksek maaş alması her takımda sıkıntı oluşturur. Geçtiğimiz sezon Afobe için kullandığımız bütçeyi Koita’ya ayırmışız…
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                -Parayı kim verecek? Su alacak para yok tesislerde...
                                bankalar birliği anlaşması

bu yıl faiz ve anapara ödemesi yok ya,gelirlerin hepsini futbolcu maaşlarına yatırıyorlar

türkiyede yönetici sorunu var

atalantanın verdiği maaşlara bakın

ilicic zapata muriel gibi oyuncular 1.8 milyon avroya oynuyor,koita 1,5 milyon avroya oynayacak,inanılır gibi değil,bu arada koitanın tm değeri 600 bin avro
                                muriel tm değeri 30 milyon avro,zapata 33 milyon avro ilicic 6 milyon avro

avcıya herşeyi emanet edersen 30 yaş ortalamalı bol maaşlı bir mühendislik yapacak olmasına şaşırmamak lazım,bunu başakşehirde de yaptı

4 transferin yaş ortalaması 32.5
                                TEKKEBALL

Yorum

Yükleniyor...
                                X