İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Koita isterse 20 gol atsın ligi ancak 5. Bitirir bu kafa yapısı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
Djaniny de 300 bin euroluk topçu ama 1,3 milyon garanti ücret alıyor. %10 da menajerlik komisyonu var.
Harika bir kadro kuruluyor ve siz bunun keyfini yaşamak yerine bonservissiz bir futbolcuya ödenen 1 milyon euro imza parasından ötürü ortalığı yangın yerine çeviriyorsunuz. Sözüm bu transferi eleştirenlere değil, etrafa biraz bakarsanız çok iğrenç ithamlar göreceksiniz.
Yorum
-
Şu ana kadar iyi gidiyorduk. Peres, Roma'da oynayan oyuncuydu. Gervinho hem yldız hem de oynuyordu. Hamsik zaten dünya yıldızı. Koita daha Kasımpaşa'nın bile yıldızı değil, bu kadar parayı nasıl veriyorsun? Şaka gibi. Adam iş yapar diyordum, maliyeti görünce şok oldum. İngiltere'den golcü kiralarsın o maaşa.
Yorum
-
Gerçekten rezalet yaa. 2 güzel iş yapınca üçüncüde özellikle batiriyorlar.
LAN KOİTA'Ya dünya üzerinde bu maaşı verecek 2. Bir kulüp bulamazsın. Türkiye'de takım arasa sakatliktan sorunlardan doğru düzgün oynamamış adama bu paranın yarısını kimse vermez.
Bugün ben bu adamı bedava göndereceğim desen üstune en az 500 bin Euro vermen gerekir. Kaldı ki sen bu adama 33 yaşında da bu parayı vereceksin.
Bu transfer adeta sabotaj.#Dik oyna
Yorum
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDjaniny de 300 bin euroluk topçu ama 1,3 milyon garanti ücret alıyor. %10 da menajerlik komisyonu var.
Harika bir kadro kuruluyor ve siz bunun keyfini yaşamak yerine bonservissiz bir futbolcuya ödenen 1 milyon euro imza parasından ötürü ortalığı yangın yerine çeviriyorsunuz. Sözüm bu transferi eleştirenlere değil, etrafa biraz bakarsanız çok iğrenç ithamlar göreceksiniz.
Yabancı sınırı sonrası bu maaşı vermek fıkra gibi.
Ama hiç komik değil.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoitayı defalarca izledim. İnan bana 5 kuruş etmez
Yorum
-
Kasımpaşa BJK’den 1 milyon euro bonservis istemişti biz aynı parayı oyuncuya verdik. Bütçe kısmı ayrı tartışılabilir ama sezon boyunca yedek bekleyecek bir oyuncunun yüksek maaş alması her takımda sıkıntı oluşturur. Geçtiğimiz sezon Afobe için kullandığımız bütçeyi Koita’ya ayırmışız…Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-Parayı kim verecek? Su alacak para yok tesislerde...
bu yıl faiz ve anapara ödemesi yok ya,gelirlerin hepsini futbolcu maaşlarına yatırıyorlar
türkiyede yönetici sorunu var
atalantanın verdiği maaşlara bakın
ilicic zapata muriel gibi oyuncular 1.8 milyon avroya oynuyor,koita 1,5 milyon avroya oynayacak,inanılır gibi değil,bu arada koitanın tm değeri 600 bin avro
muriel tm değeri 30 milyon avro,zapata 33 milyon avro ilicic 6 milyon avro
avcıya herşeyi emanet edersen 30 yaş ortalamalı bol maaşlı bir mühendislik yapacak olmasına şaşırmamak lazım,bunu başakşehirde de yaptı
4 transferin yaş ortalaması 32.5TEKKEBALL
Yorum
Yorum