Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yorumlarda varmi bilmiyorum
    Bild Gazetesi gibi yalan dolan haberler yazan dünyada yoktur..
    Bild gazetesine inanmayin
    kardeşim ben de tam almanyada yaşayan arkadaşlara onu soracaktım açıklama yapmışsın bild için genelde çok yalan haber yaptığı söylenir bunu soracaktım sen açıklama yapmışsın eyvallah,

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haberde ne diyor translate çevirmedi bende.
      Bild‘e pek güvenilmez ama Sörloth kiralik olarak gidebilir yazmislar.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      HY67...

Yorum

• Sorloth gelse o mental çöküşle bize ne vereceği belli değil. Cornelius yeni heyecan taze kan en önemliside bonservisi bizde olur.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yabancı kuralından geri adım atılmazsa bu sezon işin kolay kısmı uygulanacak. Asıl sancı önümüzdeki sezonlarda yaşanacak. Sözleşmeli yabancı sayısı önce 12'ye sonra 10'a düşecek ve bunlardan biri genç olmak zorunda. Aynı anda oynayacak yabancı sayısı da önce 7'ye sonra 6'ya inecek. Esas sıkıntı ise gelecek yıl 2001 ve sonrasında doğmuş, bir sonraki sezon ise 2003 ve sonrasında doğmuş alt yapıdan 1 yerli oyuncuyu 11'de başlatma zorunluluğunun olması. Zamanında ceza yememek için yedek kulübesine iki kaleci koymak zorunda olduğu için tepki gösteren ve bu şekilde yerli futbolcu yetişmez diyen Şenol Güneş'in, 5 yabancı olayını desteklemesi akıl alır gibi değil...
          Şenol Güneş İn kalıcı prensipleri yok ,her an değişim adı altında bukalemun misali rengini bulunduğu ortama uyduruveriyor maşallah.

Bu okumuş, Fatih Terim okumamış.
          Ama Terim den kat ve kat dar bir ufka sahip...

Şu kepazeliğe bak ki daha karar kesinleşmiş değilken yerli oyuncular kıymete bindi .

Hoşgeldin ahmak ligi... 3. 4. kalite oyuncularla 1. 2. kalite maaşı ve bonservisi ödemeye başlarız işte.

Güneş bu kadar bir adam. Fazlası değil.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hamsik bitecek muhtemelen.

Sörloth için Çarşamba yada sonrasında birşeyler çıkabilir.

🤚🏼

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şenol Güneş İn kalıcı prensipleri yok ,her an değişim adı altında bukalemun misali rengini bulunduğu ortama uyduruveriyor maşallah.

Bu okumuş, Fatih Terim okumamış.
              Ama Terim den kat ve kat dar bir ufka sahip...

Şu kepazeliğe bak ki daha karar kesinleşmiş değilken yerli oyuncular kıymete bindi .

Hoşgeldin ahmak ligi... 3. 4. kalite oyuncularla 1. 2. kalite maaşı ve bonservisi ödemeye başlarız işte.

Güneş bu kadar bir adam. Fazlası değil.
              Yalnız Başkan da bu konuda ondan aşağı değil. Kendisi de aynı şekilde can siperane savunuyordu yerli kuralını.

Yorum

• Altyapımızdan ilk 11 çıkaracak sayıda yıldız çıkarsak bile sınırsız yabancıdan yanayım.
                Türk fulbolcusu maddi olarak "Çok değerli" olursa hep sapıtır,yanlış tercihler yapar,yanlış transferler yapar,kaybolur gider.
                Kendini de hep yükseklerde görür.

Yorum

• Kiralık Sörloth yerine bonservisli Cornelius'u tercih ederim herhalde. Hayırlısı olsun diyelim.

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kiralık Sörloth yerine bonservisli Cornelius'u tercih ederim herhalde. Hayırlısı olsun diyelim.
                    kesinlikle katılıyorum kardeşim tutki sörloth u bu yıl kiraladık geldi oynadı sezon bitti sonrası leipzig e geri gitti gelecek sezon gene golcü arayacağız

Yorum

• Menejerler Karim Hafez'i büyük takımlara öneriyormuş diyorlar. Alıcı gözüyle hiç seyretmedim.
                      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Bild futbol konusunda güvenilir.
                        Çoğu transferi resmiyete dökülmeden doğrulamıştır.
                        Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.

Yorum

• Aynen, Bild gazetesi futbol konusunda gercekten güvenilir ve saglam kaynaklari var.
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İsmi bizimle anılan ve menajerlerin işi olduğuna inandığım Jakub Swierczok için Piast Gliwice satın alma opsiyonunu kullanmış ve oyuncuyu kadrosuna katmış.

Yorum

• Yunus Emre Sel kendi imzasıyla yayımladığı haberde Alfonso Espino transferinin bitme aşamasına geldiğini yazmış.

Haber içinde Uruguay basını filân demiş ama adamlar 2 gün önce yazdı, kulübe "Bak ben bilgiyi yazmadım ha, adamlar yazmış onu yazıyorum" işgüzarlığı o

Kural kesinleşene kadar bekletilecektir muhtemelen. Daha genç birinin transfer edilmesini beklerdim ama gelirse inşallah başarılı olur "Pacha" (Bunun "Paşa" diye çevrildiğini zannetmiyorum, İnka mitolojisine atıftır [https://en.wikipedia.org/wiki/Pacha_(Inca_mythology)] muhtemelen - uzayzaman gibi bir mânâsı varmış) kardeşimiz.

Transferin hızlı takımı Trabzonspor, 29 yaşındaki Uruguaylı Alfonso Espino’yu kiralık olarak kadrosuna katmak için önemli mesafe kat etti Bruno Peres, Gervinho ve Marek Hamsik gibi önemli yıldızları kadrosuna katan Trabzonspor, sol bek için de harekete geçti. Fırtına'nın, İspanyol ekibi Cadiz'de...
                              En son BatuhanB tarafından düzenlendi; 11.06.2021, 07:16.

Yorum

• İlgilisine 4 yıl evvel yazılmış bir Alfonso Espino yazısı da bırakayım:

Doğum Tarihi: 05.01.1992 (25 yaşında) Mevki: Sol Bek Takımı: FC Nacional Montevideo Ülkesi: Uruguay Değeri: 1.000.000 € Sözleşme Sonu: 31.07.2020 Boy: 1,72m   https://www.youtube.com/watch?v=o7SgE_RrydA   Profil Tam adı Luis Alfonso Espino García olan Espino, 5 ocak 1992 tarihinde Uruguay’da küçük bir şehir

Yorum

Çalışıyor...
                                X