İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi ben izlediğim videolardaki adamın ciddi bir son vuruş sorunu var.
Bol bol asist falan yapabilir de, gol atma işinde sıkıntılı gibi geldi bana.
Daha fazla, 90 dakika izlemiş olanlar daha iyi bilir elbet.
Adı geçtiğinden beri izlediğim videolarda hareketli, tempolu ama sonu vuruşu çok etkisiz bir adam gördüm.
Yorum
-
Gervinho'nun menajeri Pino Calabria'nın Instagram'dan scout ekibimizdeki bir isimle tâkipleştiği söylenmiş.
Profilleri gizli olduğu için teyit edemedim ama boşu boşuna böyle haber uydurulmaz diye düşünüyorum
4,477 Followers, 2,578 Following, 224 Posts - See Instagram photos and videos from Pino Calabria (@calabriapino)
*
Sakatlık problemi ciddî değilse gelmesine epey sevinirim lâkin sürekli maç kaçıracaksa hiç sevinmem.
Yorum
-
Gervinhoyu zamanında beğenirdim ama çok uzun zamandır izlemedim.
Ama Visca ile karşılaştırılmasıni doğru bulmuyorum. Bir kere bize sağ açık lazım ve bu adam direkt Visca.
Gervinho çok yetenekli hücümün her yerinde oynar diye de bir şey yok. Nwakame ve Abdulun kanatları değiştir bakalım ortada etkinlik kalıyor mu ?
Yorum
-
Biz istiyoruz ki; hem bonservissiz olacak, hem genç olacak, hem kaliteli olacak, bir de uygun maaşlı olacak. O iş öyle değil. Kendini ispat etmiş kaliteli adam istiyorsan bir yerden feragat edeceksin. Ya bonservis ödeyeceksin ya da yaşı biraz fazla olacak. Bizimkilerin şimdiye kadar yaptığı transferler ortada.
Yorum
-
Bu takımın kronik sıkıntıları var. Bunlar çözülmeden sabaha kadar 5 tane Gervinho al bir adım yol katedemezsin.
Bekler komple boş, orta sahada bir lider ihtiyacı ayan beyan, forvet namına kimse yok takımda... Bu 4-5 hamleyi yaparsın ondan sonra böyle transferlerin anlamı olur.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYES'e göre hoca 6 net adam istemiş. gs maçından önce 5 istiyormuş. Bunlar as oyuncu.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYES'e göre hoca 6 net adam istemiş. gs maçından önce 5 istiyormuş. Bunlar as oyuncu.
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana yüksek derecede afaki geldi. 2 tane forvet gelsin ama Djaniny gitmesin, sağ ve sol kanat mutlaka istiyorum ama Ekubanla Nwakaeme gitmesin vs. İyidir kötüdür tartışılır ama bu iki oyuncu da yedek kalmayı kabul etmez muhtemelen.
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana yüksek derecede afaki geldi. 2 tane forvet gelsin ama Djaniny gitmesin, sağ ve sol kanat mutlaka istiyorum ama Ekubanla Nwakaeme gitmesin vs. İyidir kötüdür tartışılır ama bu iki oyuncu da yedek kalmayı kabul etmez muhtemelen.
Yorum
Yorum