Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vallahi ben izlediğim videolardaki adamın ciddi bir son vuruş sorunu var.
    Bol bol asist yapar falan yapabilir de, gol atma işinde sıkıntılı gibi geldi bana.
    Daha fazla, 90 dakika izlemiş olanlar daha iyi bilir elbet.

Adı geçtiğinden beri izlediğim videolarda hareketli, tempolu ama sonu vuruşu çok etkisiz bir adam gördüm.
    Bu adam alınırsa zaten direkt golcü olarak değil, Ekuban gibi yan rolde oynar. Yeri gelir en önde de oynar evet, o konuda Ekuban'dan çok daha iyidir. Ekuban gider Gervinho gelir. Ön tarafa daha fizikli bir golcü alınacaktır.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vallahi ben izlediğim videolardaki adamın ciddi bir son vuruş sorunu var.
      Bol bol asist falan yapabilir de, gol atma işinde sıkıntılı gibi geldi bana.
      Daha fazla, 90 dakika izlemiş olanlar daha iyi bilir elbet.

Adı geçtiğinden beri izlediğim videolarda hareketli, tempolu ama sonu vuruşu çok etkisiz bir adam gördüm.
      Atanmış Diabate.

Yorum

• Gervinho'nun menajeri Pino Calabria'nın Instagram'dan scout ekibimizdeki bir isimle tâkipleştiği söylenmiş.

Profilleri gizli olduğu için teyit edemedim ama boşu boşuna böyle haber uydurulmaz diye düşünüyorum

4,477 Followers, 2,578 Following, 224 Posts - See Instagram photos and videos from Pino Calabria (@calabriapino)

*

Sakatlık problemi ciddî değilse gelmesine epey sevinirim lâkin sürekli maç kaçıracaksa hiç sevinmem.

Yorum

• Gervinho'nun sağ kanat istatistiği soldan daha iyi lakin sol açık dışında bir mevkii de oynadığı bir maçı hatırlamıyorum Roma'dayken.

Yorum

• Gervinhoyu zamanında beğenirdim ama çok uzun zamandır izlemedim.

Ama Visca ile karşılaştırılmasıni doğru bulmuyorum. Bir kere bize sağ açık lazım ve bu adam direkt Visca.

Gervinho çok yetenekli hücümün her yerinde oynar diye de bir şey yok. Nwakame ve Abdulun kanatları değiştir bakalım ortada etkinlik kalıyor mu ?

Yorum

• 33 yaşında gervinho niye lüzumsuz bir heyecan oldu hayret!!
              Bu adam gereğinden fazla gündem oldu. 500 bin euroya 2 yıl oynarsa gelsin

Heyecan istiyorsan danimarkalı cornelius'u gidip alacaksın
              28 yaşında 1.90 boy güçlü canavar gibi santrafor

Yorum

• Biz istiyoruz ki; hem bonservissiz olacak, hem genç olacak, hem kaliteli olacak, bir de uygun maaşlı olacak. O iş öyle değil. Kendini ispat etmiş kaliteli adam istiyorsan bir yerden feragat edeceksin. Ya bonservis ödeyeceksin ya da yaşı biraz fazla olacak. Bizimkilerin şimdiye kadar yaptığı transferler ortada.

Yorum

• Bu takımın kronik sıkıntıları var. Bunlar çözülmeden sabaha kadar 5 tane Gervinho al bir adım yol katedemezsin.

Bekler komple boş, orta sahada bir lider ihtiyacı ayan beyan, forvet namına kimse yok takımda... Bu 4-5 hamleyi yaparsın ondan sonra böyle transferlerin anlamı olur.
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• YES'e göre hoca 6 net adam istemiş. gs maçından önce 5 istiyormuş. Bunlar as oyuncu.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      YES'e göre hoca 6 net adam istemiş. gs maçından önce 5 istiyormuş. Bunlar as oyuncu.
                      Bana yüksek derecede afaki geldi. 2 tane forvet gelsin ama Djaniny gitmesin, sağ ve sol kanat mutlaka istiyorum ama Ekubanla Nwakaeme gitmesin vs. İyidir kötüdür tartışılır ama bu iki oyuncu da yedek kalmayı kabul etmez muhtemelen.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        YES'e göre hoca 6 net adam istemiş. gs maçından önce 5 istiyormuş. Bunlar as oyuncu.
                        İki bek, bir santrfor, bir kanat, bir 8 numara... Gs maçında da ön liberoya ihtiyaç duymuştur, etti 6.

Yorum

• Her sene aynı muhabbet.Trabzonspor ne zaman net adam almışki şimdi alacak.Çapsız Beşiktaş kadar olamadılar.Güven veren tek bir kişi bile yok,buna teknik direktör dahil.

Yorum

• bence orta saha istemiyordu önceden tıpkı benim gibi, o da artık ortaya 1 as adam istiyor son maçlardan sonra.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bana yüksek derecede afaki geldi. 2 tane forvet gelsin ama Djaniny gitmesin, sağ ve sol kanat mutlaka istiyorum ama Ekubanla Nwakaeme gitmesin vs. İyidir kötüdür tartışılır ama bu iki oyuncu da yedek kalmayı kabul etmez muhtemelen.
                              Tony tamam da Ekuban ve Djaniny tam olarak yedek kalıp 60'dan sonra oyunun şeklini değiştirecek adamlar. Tony de 60'dan sonra çıkacak adam. Gerçi Parmak'ın oyuna girmek istemediği kulüpte Ekuban başkan benim dese yeridir.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hoca oyuncuya as yedek diye bakmıyor. İyi olanı oynatır. En iyisini de yapmış olur. Her maç birilerinin keyfini bekleyemeyiz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X