Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    5673. kez paylaşıyorum ama olsun, abidik gubidik isimler görünce sinirleniyorum.

tm değeri 2.2 milyon avro 30 yaşına gelmiş

Das sind die Leistungsdaten von Frank Fabra vom Verein Club Atlético Boca Juniors. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

şu kariyerin maaş karşılığı en fazla 400-500 bin avrodur

30 yaşına kadar avrupa takımlarının dikkatini çekmemiş,

5 lik oyuncu almak için bu kadar uzaklara gitmeye gerek yok,doğu avrupadan çok rahat oyuncu bulabilirsin
    TEKKEBALL

Yorum

• ooo beyler TaheTepe müthis kaleci bugün de 5 gol yedi.... 5 maçta 14 gol çok iyi offff keleceg vaad etiyor hee..... sisirilmis biri daha iste... kaleci sorunumuz var Ugurcan gitti mi miçtik Erce falan hikâaayeeeee.... bi kere kaleyi doldurmuyor biraz köseye sut çek bitti hayatta kurtaramaz
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Gençlerbirliğinde stoper Arda kızıldağ, şuan oynanan ankaragücü maçında duvar ördü resmen.
        En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 11.04.2021, 17:20.

Yorum

• Harold Preciado'yu tanıyan, bilen var mı? Bugün boşa çıkmış.

Kariyeri boyunca 149 dakikada 1 gol atmış, hiç fena değil.

Yedek santrafor olarak düşünülebilir sanki.

Hárold Preciado, 31, Kolombiya ➤ Cezalı, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 1 Haz 1994, Tumaco, Kolombiya

Yorum

• gençlerbirliği forması giyen defansta oynayan arda müthiş kumaşı var bu çocuk tutar inşallah alabiliriz.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Abdullah hoca takımda yerli kontenjanında sadece kalabalık yapan ismi malumları kovalayarak gönderecektir umarım

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abdullah hoca takımda yerli kontenjanında sadece kalabalık yapan ismi malumları kovalayarak gönderecektir umarım
                ismi malumları kovmadan önce yedek bırakmayı denese nasıl olur

avcı nın ismi malumları kovacak bir ruh hali içinde olduğunu sanmıyorum
                TEKKEBALL

Yorum

• Umut Meras hic düsünmeden alinmali. Yanina bir de 27 yasini gecmis yabanci bir sol bek alinmali.

Sağ bek icin yine genc, yerli bir isim alinmali. Yanina tecrubeli yabanci bir bek alinmali.

Ilk 4 transferimiz 4 tane bek oyuncusu olmali. Bu 4 yeni bek oyuncularini Kamil Ahmet yedeklemeli. Artik sacma sapan bek rotasyonu görmek istemiyorum. Yillardir ya sol taraf, ya da sağ taraf eksik kaliyor
                  En son Giallorossi tarafından düzenlendi; 11.04.2021, 19:50.
                  .

Francesco
                  Totti

Yorum

• Bence bu ligde şampiyon olmak için çok iyi kaleciye gerek yok. Stoper ikilisi iyiyse gayet de ortalama bi kaleciyle şampiyon olunabilir. Bjk örneği mesela Ersin’in kurtarış yüzdesi düşük ve hata yapan bi kaleci ama şampiyon olacaklar büyük ihtimal çünkü fazla top gelmiyor stoperler iyi olduğu için. Edgar ve Hugo oldukça Uğurcan’ın gitmesi beni endişelendirmiyor pek farketiyseniz pozisyon vermiyoruz çünkü rakiplere.
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence bu ligde şampiyon olmak için çok iyi kaleciye gerek yok. Stoper ikilisi iyiyse gayet de ortalama bi kaleciyle şampiyon olunabilir. Bjk örneği mesela Ersin’in kurtarış yüzdesi düşük ve hata yapan bi kaleci ama şampiyon olacaklar büyük ihtimal çünkü fazla top gelmiyor stoperler iyi olduğu için. Edgar ve Hugo oldukça Uğurcan’ın gitmesi beni endişelendirmiyor pek farketiyseniz pozisyon vermiyoruz çünkü rakiplere.
                      Onu 96'da şampiyon olamayan takıma sor bir de. Biz şampiyon olmaya kalktığımızda şartlar değişiyor.
                      En son artvints tarafından düzenlendi; 11.04.2021, 20:17.

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Umut Meras hic düsünmeden alinmali. Yanina bir de 27 yasini gecmis yabanci bir sol bek alinmali.

Sağ bek icin yine genc, yerli bir isim alinmali. Yanina tecrubeli yabanci bir bek alinmali.

Ilk 4 transferimiz 4 tane bek oyuncusu olmali. Bu 4 yeni bek oyuncularini Kamil Ahmet yedeklemeli. Artik sacma sapan bek rotasyonu görmek istemiyorum. Yillardir ya sol taraf, ya da sağ taraf eksik kaliyor
                        Kamil ahmet derhal gönderilmeli

Yorum

• sosayı ve sorlothu tutamamak hata değilse bile yerlerini boş bırakmak büyük hata,
                          novak gönderip marlon almak büyük hata,
                          ghezzal gibi örnek varken diabate almak büyük hata,
                          pereira yerini boş bırakmak büyük hata,
                          da costa gönderip husseini tutmak hata,
                          takımda bek, kanat ve forvet namına hiçbir yeterlilik yok,
                          takımı sahiplenecek lider karakter eksiğini bile tek başına yeni gelen bakasetas biraz karşılama çabasında geri kalan sahada uyuyor resmen.
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onu 96'da şampiyon olamayan takıma sor bir de. Biz şampiyon olmaya kalktığımızda şartlar değişiyor.
                            96 takıma yetişmedim ama stoperlerinin Edgar ve Hugo seviyesinde olduğunu sanmıyorum
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              96 takıma yetişmedim ama stoperlerinin Edgar ve Hugo seviyesinde olduğunu sanmıyorum
                              96 kadrosunun zayıf karnı stoper ve kalecileriydi zaten.
                              Kalede Nihat - Metin Mert.
                              Stoperde Osman - Cengiz.

Rakibinde kalede Rüştü, savunmada Högh ve Uche vardı.
                              Yani arada kalite uçurumu vardı.
                              Egdar Hugo ikilisi Högh Uche ikilisi ile benzer kalitede..
                              Uğurcanı zaten söylemiyorum. Bence Rüştü den de önde.

Yani savunma göbeğinin üçlüsü 96 kadrosundan önde. Kesin.
                              En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 11.04.2021, 21:30.

Yorum

• Kamil Ahmet'in son senesi kesinlikle sözleşme yenilenmemeli. bunca yıldır bizde, üst üste en fazla 3-4 maç oynadı. geri kalan vakitlerde sakat.

edit: baktım adam bizde en fazla üst üste 9 maç oynamış yarısı da 90 dakika değil. yani sakatlanmama rekoru 3 ay bile değil, şaka gibi.
                                En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 11.04.2021, 22:31.

Yorum

Çalışıyor...
                                X