İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim Marlon, Meraş'tan iyi topçu olabilir, o derece...
Yorum
-
yerli : ismail,batuhan(bursa),alpaslan(sözleşmesiz),gökden iz(antalya)
yabancı: shabaly(sözleşmesiz),rose(sözleşmesiz),forvet,visc a(basaksehir),kaleci
satış : ugurcan,ekuban
kiralık,satış,takas : kamil,huseyin,safa,serkan asan,faruk can,diabete
giden : baker,afobe
kale : erce,arda,transfer
sag bek:shabaly,ismail
sol bek : rose,marlon
stoper : edgar,hugo,alpaslan,husaini,atakan
kanat : waka,visca,gökdeniz,yusuf
merkez ortasaha : berat,flavio,parmak,trondsen,baka,ömür,yunus
forvet : semedo,batuhan,transfer
oldukca alternatifli bir kadro.
ömür,yunus,trondsen,baka,gökdeniz,batuhan,semedo gibi bir kaç mevkide oynayabilen isimler de var.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkuban giderse alternatif olarak Mainz'da oynayan Robin Quaison... Atletik, şutör, teknik, kuvvetli ve devamlılığı olan hücumcu.
Bundesliga ekiplerinden Mainz forması giyen İsveçli oyuncu Robin Quaison'un adı transferde Süper Lig'in devleri ile anılıyor. 27 yaşındaki oyuncunun...
Quaison iyi çocuktur. Gelirse mutlu eder.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoita mı
Bas bas bağırıyorum BURAK KAPACAK BURAK KAPACAK BURAK KAPACAK bu çocuk çok iyi bir sol kanat alırsak 2 seneye avrupaya çok iyi paraya satacağız bu transfer komitesinde hic mi akıllı adam yok.Bursa iflasta ver serkanı kiralık 1 milyon avrora para al burağı biz almazsak istanbula gidecek bizde bön bön bakacağız.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAs forvet olmayacak yedek olarak alınacak yedekte afobe yeteneksizini mi tutacaksın??
bunlar koita kalibresinde adamı alırlar, sonra star birinin peşinde koşup alamazlar
ondan sonra zaten koita var deyip geçerler
yeter ya illallah ettik bu döngüden
alınacaksa bir tane sadece bir tane devedişi gibi adam alsınlar yeter
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAs forvet olmayacak yedek olarak alınacak yedekte afobe yeteneksizini mi tutacaksın??Ben de diyorum neden Afobe varken Koita'yi istiyor
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiBas bas bağırıyorum BURAK KAPACAK BURAK KAPACAK BURAK KAPACAK bu çocuk çok iyi bir sol kanat alırsak 2 seneye avrupaya çok iyi paraya satacağız bu transfer komitesinde hic mi akıllı adam yok.Bursa iflasta ver serkanı kiralık 1 milyon avrora para al burağı biz almazsak istanbula gidecek bizde bön bön bakacağız.Ekli dosyalar@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUla Nakzo Koita gelsin, sahada bi halt yapamayınca sen de sövesin di miBen de diyorum neden Afobe varken Koita'yi istiyor
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Fotospor Sorloth tavsiyeli sağ bek diye Jonas Svensson'unun haberini yapmış, sallamasyon olma olasılığı çok yüksek lakin futbolcu izlemek için youtubeye girdiğimde videonun altında şöyle bir yazı gördüm. Biz bu adamla 2016'da ilgilendik mi acaba? IMG_20210325_155813.jpg
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfobeyle ne alakası var as forvetimiz sakatlandığı zaman bu tıp bir adama ihtiyacımız var 1 tane net forvet birde koita seneye iş görür afobeden kurtulacaz.
Ula Nakzo seni tanimasam ne kadar da iyi niyetli birisin derim.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Koita bizim takımda alternatif olabilecek kalitede. Lig için yeterli bir oyuncu, boş adam değil. Kanatlarda da oynayabiliyor. Ama ben olsam daha uzun vadeli düşünüp 2. golcü olarak 23-24 yaşlarında birini kovalardım. Koita kısa vade plandır. Koita alınırsa hoca direkt hedefe oynayacak demektir bu. Saygı duyarım.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 25.03.2021, 18:43.
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı tip adamlar bizimkini oynatamıyoruz Burak Wakemeden forma mi alacak Biz genç topçuları yetiştirip satan bir atkım olsak neyse ama dediğim gibi elimizdekiler bile oynayamıyor
Bizim genç futbolcu alma konusunda bir kaç defa forumda dile getirdiğim gibi Gökdeniz Bayrakdar en iyi adaylardan biri. umarım alınabilir, berat özdemir gibi bir transfer olur.En son Psikolog61 tarafından düzenlendi; 25.03.2021, 21:33.Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 net forvet ve Koita seneye iş mi görür?
Ula Nakzo seni tanimasam ne kadar da iyi niyetli birisin derim.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
Yorum