Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umut Meras kacirilmamali
    Bizim Marlon, Meraş'tan iyi topçu olabilir, o derece...

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim Marlon, Meraş'tan iyi topçu olabilir, o derece...
      Marlondan hicbisey olmaz o derece

Yorum

• yerli : ismail,batuhan(bursa),alpaslan(sözleşmesiz),gökden iz(antalya)
        yabancı: shabaly(sözleşmesiz),rose(sözleşmesiz),forvet,visc a(basaksehir),kaleci

satış : ugurcan,ekuban
        kiralık,satış,takas : kamil,huseyin,safa,serkan asan,faruk can,diabete
        giden : baker,afobe

kale : erce,arda,transfer
        sag bek:shabaly,ismail
        sol bek : rose,marlon
        stoper : edgar,hugo,alpaslan,husaini,atakan
        kanat : waka,visca,gökdeniz,yusuf
        merkez ortasaha : berat,flavio,parmak,trondsen,baka,ömür,yunus
        forvet : semedo,batuhan,transfer

oldukca alternatifli bir kadro.

ömür,yunus,trondsen,baka,gökdeniz,batuhan,semedo gibi bir kaç mevkide oynayabilen isimler de var.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ekuban giderse alternatif olarak Mainz'da oynayan Robin Quaison... Atletik, şutör, teknik, kuvvetli ve devamlılığı olan hücumcu.
          İmzasız bir Fanatik haberinde gördüm şimdi:

Bundesliga ekiplerinden Mainz forması giyen İsveçli oyuncu Robin Quaison'un adı transferde Süper Lig'in devleri ile anılıyor. 27 yaşındaki oyuncunun...

Quaison iyi çocuktur. Gelirse mutlu eder.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            koita mı
            As forvet olmayacak yedek olarak alınacak yedekte afobe yeteneksizini mi tutacaksın??

Bas bas bağırıyorum BURAK KAPACAK BURAK KAPACAK BURAK KAPACAK bu çocuk çok iyi bir sol kanat alırsak 2 seneye avrupaya çok iyi paraya satacağız bu transfer komitesinde hic mi akıllı adam yok.Bursa iflasta ver serkanı kiralık 1 milyon avrora para al burağı biz almazsak istanbula gidecek bizde bön bön bakacağız.
            En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 25.03.2021, 16:38. Sebep: flood
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              As forvet olmayacak yedek olarak alınacak yedekte afobe yeteneksizini mi tutacaksın??
              abim bu hikayeyi çok dinledik yöneticilerden.

bunlar koita kalibresinde adamı alırlar, sonra star birinin peşinde koşup alamazlar

ondan sonra zaten koita var deyip geçerler

yeter ya illallah ettik bu döngüden

alınacaksa bir tane sadece bir tane devedişi gibi adam alsınlar yeter

Yorum

Ula Nakzo Koita gelsin, sahada bi halt yapamayınca sen de sövesin di mi Ben de diyorum neden Afobe varken Koita'yi istiyor
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Bas bas bağırıyorum BURAK KAPACAK BURAK KAPACAK BURAK KAPACAK bu çocuk çok iyi bir sol kanat alırsak 2 seneye avrupaya çok iyi paraya satacağız bu transfer komitesinde hic mi akıllı adam yok.Bursa iflasta ver serkanı kiralık 1 milyon avrora para al burağı biz almazsak istanbula gidecek bizde bön bön bakacağız.
                  Aynı tip adamlar bizimkini oynatamıyoruz Burak Wakemeden forma mi alacak Biz genç topçuları yetiştirip satan bir atkım olsak neyse ama dediğim gibi elimizdekiler bile oynayamıyor
                  Ekli dosyalar
                  @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ula Nakzo Koita gelsin, sahada bi halt yapamayınca sen de sövesin di mi Ben de diyorum neden Afobe varken Koita'yi istiyor
                    Afobeyle ne alakası var as forvetimiz sakatlandığı zaman bu tıp bir adama ihtiyacımız var 1 tane net forvet birde koita seneye iş görür afobeden kurtulacaz.

Yorum

• Fotospor Sorloth tavsiyeli sağ bek diye Jonas Svensson'unun haberini yapmış, sallamasyon olma olasılığı çok yüksek lakin futbolcu izlemek için youtubeye girdiğimde videonun altında şöyle bir yazı gördüm. Biz bu adamla 2016'da ilgilendik mi acaba? IMG_20210325_155813.jpg

Yorum

Afobeyle ne alakası var as forvetimiz sakatlandığı zaman bu tıp bir adama ihtiyacımız var 1 tane net forvet birde koita seneye iş görür afobeden kurtulacaz.
                        1 net forvet ve Koita seneye iş mi görür?
                        Ula Nakzo seni tanimasam ne kadar da iyi niyetli birisin derim.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• Koita bizim takımda alternatif olabilecek kalitede. Lig için yeterli bir oyuncu, boş adam değil. Kanatlarda da oynayabiliyor. Ama ben olsam daha uzun vadeli düşünüp 2. golcü olarak 23-24 yaşlarında birini kovalardım. Koita kısa vade plandır. Koita alınırsa hoca direkt hedefe oynayacak demektir bu. Saygı duyarım.
                          En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 25.03.2021, 18:43.

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynı tip adamlar bizimkini oynatamıyoruz Burak Wakemeden forma mi alacak Biz genç topçuları yetiştirip satan bir atkım olsak neyse ama dediğim gibi elimizdekiler bile oynayamıyor
                            Bende aynı düşüncedeyim, malesef gençlere pek maçlarda fırsat verilmiyor. Atakan Gündüz beğendiğim bir futbolcu mesela pek şans bulabildiğini göremedim.

Bizim genç futbolcu alma konusunda bir kaç defa forumda dile getirdiğim gibi Gökdeniz Bayrakdar en iyi adaylardan biri. umarım alınabilir, berat özdemir gibi bir transfer olur.
                            En son Psikolog61 tarafından düzenlendi; 25.03.2021, 21:33.
                            Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• Bupendza yazmış milli maçta da...

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1 net forvet ve Koita seneye iş mi görür?
                                Ula Nakzo seni tanimasam ne kadar da iyi niyetli birisin derim.
                                Yahu arkadaş kötüye kötü iyiye iyi diyoruz. Sene başı bu afobe alınırken marlon alınırken kazma dedim yanılmadım. Bu koita yedek forvet olarak iş görür diyorum Yine yanılmayacağım. İngiliz malzemeci bizi batıracak bunu hoca yapmayın a.avcıyı alın dedik sonuç döndü dolaştı avcıyı aldı.O gün a.avcıyı alsa bugün en kötü ikinci sıradaydık.Boş ezbere yorum yapmaya gerek yok iyiye iyi kötüye kötü.Berat iyi adam mı iyi,baker kötü adam mı net kötü,yusuf iyi bir hamle oyuncusu mu iyi, caniniye güvenip seneye forvete koyarmısın kesinlikle Hayır.Koca sezonda 1 asit yapabilmiş marlonun bonservisini seneye 2 milyon avroya alırmısın hemen kapının önüne koyarım.Ünal iyi bir hocamıydı berbat bir hocaydı yerine hüseyinin gelmesi felaket bir karardı gibi gibi gibi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X