Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Edgar-Hugo-Flavio-Nwakaeme-Djanini-Ekuban(sözleşme yenilenmeli) kiralıkların hepsi gidecek zaten sözleşmesi kalan oyuncular 6 oyuncu var kontenjan sıkıntımız yok 7 tane Abdullah Hoca'nın raporu doğrultusunda;

Stoper
    Sağ ve sol bek
    Orta saha
    Sağ ve sol Kanat
    Forvet alınmalı mümkünse şimdiden ön sözleşme falan yapsınlar kamp tam kadro olmalı yeter artık bu yıl ki rezillikten ders almıştır umarım yönetim.
    KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Belhandayi ben bakasetasa benzetiyorum
      bakasetas alanya macinda biraz cabaladi hareketliydi fakat bakasetasdan daha cok seyler isteniyor
      sorumluluk alarak derin toplar uzun toplar ver kac yapmasini bekliyoruz bunlari suana kadar yapamadi
      bakasetasin teknigi hizi iyi degil .
      gol vuruslari iyi suana kadar goller atigi icinde bu eksiklikleri görünmedi fazla..
      insAllah gollere devam eder o baska , fakat taraftar maclara gelmeye basladigi zaman bu oyununu mecbur gelistirmeli yoksa bizimkiler yuhlamaya baslar yenilgiler gelince..
      Belhanda bakasetas gibi takiliyor sahada istanbulda oynadigi ilk zamanlarda gol vuruslarida iyi yapiyordu
      belhanda ya futbola doymus yada kafadan gs yi bitirmisti teknigi yüksek calim atabiliyor..
      belhanda bizde is yaparmi bence yapamaz geri dönüsleri iyi degil böyle vurdum duymaz ben ronaldoyum ayaklariyla trabzonsporda oynayamaz trabzonda bu havayla hic duramaz..
      Yönetim baskan hocamiz böyle bir yanlisin icine girecegini sanmiyorum..
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Belhanda'yı istemem fakat konuşulduğu kadar da boş futbolcu değil.

Santrfor için de:

Rafael Borré, 29, Kolombiya ➤ SC Internacional, 2023'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 7.00 mil. € ➤ * 15 Eyl 1995, Barranquilla, Kolombiya

Sözleşmesi de bitiyor. Aah ah
        En son jönts tarafından düzenlendi; 11.03.2021, 00:40.

Yorum

• Benim kişisel görüşüm şu
          1.Uğurcan - Kendini Avrupa Şampiyonasında gösteremese bile 15 bile olsa muhakkak satılacak, borç ödemesi gerek bu yıl....
          2.Ekuban - 6-7 civarı teklife o da bu yıl satılacak, eğer teklif çok düşük olursa elde tutulacak.
          3.Djaniny'nin Arap yarım adasında piyasası var ve bizim aradığımız forvet tipi olmadığı aşikar o da satılacak.....
          En kötü senaryo için konuşalım... Uğurcan 15 getirse, Ekuban 5 getirse, Djaniny de kendisine verilecek para düştükten sonra 5 getirse,tıplam 25 milyon euro yapar.Bu en kötü senaryo tabi....
          Gel gelelim alınacaklara....
          1.Bence Visca ile kesin anlaşıldı, 4 milyona bizde olur,Waka 'ya da alternatif olur, solda da etkili oluyor adam...
          2.Efecan da büyük bir ihtimal 500 bine alınır....
          3.Sağ bek Fotomaç Sabaly haberi yapmış (Bedava)...
          Geriye kalır sol bek, ön libero, 2 forvet...

Yorum

• Kulüp satılmadan başarı gelmez.Yarım yamalak kadrolarla bu iş olmayacak.Hakemler vs. zaten başımıza bela.Para lazım.Milyonlarca euroluk transfer bütçesi lazım.

Trabzonspor zaten siyaset tarafından yönetiliyor.Başkanları siyaset tarafından atanıyor.Bu nedenlerden ötürü satılmasında herhangi bir sakınca yok.
            En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 11.03.2021, 10:03.

Yorum

• alanyaspor dan caulker, efecan ve davidson u alsak şampiyon oluruz.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                alanyaspor dan caulker, efecan ve davidson u alsak şampiyon oluruz.
                Renklerimizi de bordo-turuncu yapalım, kimse Trabzonspor olduğumuzu anlamasın, şampiyonluğumuza engel olmasınlar.

Yorum

• Youssouf Sabaly i tanımıyorum ve ilk defa duydum.
                  İzledim ve çok beğendim.
                  Yaşı, iki kanatta oynayabilmesi, sözleşmesi bitmesi vs vs.
                  Son derece isabetli transfer olur.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Youssouf Sabaly i tanımıyorum ve ilk defa duydum.
                    İzledim ve çok beğendim.
                    Eğer dediğin gibiyse hayatta alamayız abi
                    Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                    çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim kişisel görüşüm şu
                      1.Uğurcan - Kendini Avrupa Şampiyonasında gösteremese bile 15 bile olsa muhakkak satılacak, borç ödemesi gerek bu yıl....
                      2.Ekuban - 6-7 civarı teklife o da bu yıl satılacak, eğer teklif çok düşük olursa elde tutulacak.
                      3.Djaniny'nin Arap yarım adasında piyasası var ve bizim aradığımız forvet tipi olmadığı aşikar o da satılacak.....
                      En kötü senaryo için konuşalım... Uğurcan 15 getirse, Ekuban 5 getirse, Djaniny de kendisine verilecek para düştükten sonra 5 getirse,tıplam 25 milyon euro yapar.Bu en kötü senaryo tabi....
                      Gel gelelim alınacaklara....
                      1.Bence Visca ile kesin anlaşıldı, 4 milyona bizde olur,Waka 'ya da alternatif olur, solda da etkili oluyor adam...
                      2.Efecan da büyük bir ihtimal 500 bine alınır....
                      3.Sağ bek Fotomaç Sabaly haberi yapmış (Bedava)...
                      Geriye kalır sol bek, ön libero, 2 forvet...
                      Ben bunlara ömürü de eklemek istiyorum. Eğer 15 üzeri teklif varsa oda gönderilmeli. Çocuk heba oluyor bu kasap liginde. Oda çok çalışmıyor. Yusuf Yazıcının çalışma azmine gerçekten hayranım. Çocuk 1 sene de fiziken de çok gelişti.
                      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Youssouf Sabaly:

Youssouf Sabaly, 32, Senegal ➤ Al-Duhail SC, 2025'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 1.80 mil. € ➤ * 5 Mar 1993, Chesnay, Fransa

Youssouf Sabaly earns £14,000 per week, £728,000 per year playing for Bordeaux as a D/WB R.
                        Sevgili kulübüm acaba ne zaman tartışmasız dövüşsüz sözleşme sonu transferi yapacak çok merak ediyorum
                        En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 11.03.2021, 11:37.

Yorum

• Bir daha ki sezon sil baştan kadro kuracağız gibi Hugo, Edgar, Berat ve belki Nwakaeme dışında 7 tane 11 transferi gerekecek gidenlerle birlikte.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Youssouf Sabaly i tanımıyorum ve ilk defa duydum.
                            İzledim ve çok beğendim.
                            sabali nin bir adet skills videosunu izledim,beğenmedim,oldukça dağınık bir görüntüsü var,oyun kurucu profilde değil,ve çok fazla orta yapıyor,klasik çizgi beklerinden

half space oynayabilen sağ bek bulmakta fayda var,ben çizgide takılırım arada orta açarım devri bitti aga

beşiktaşta rıdvan yılmaz ı görüyorsun,iç oyuncusu gibi oynuyor,10 numara vari bekler set hücumunda sana ekstra katkı veriyor

günümüz futbolunda görüyoruz bazı sahneleri,açık oyuncusu çizgiye açılıyor bek ise ceza alanına koşu yapıyor misal,

gs de mariano nun topla çizgiden içe nasıl kat ederek bir gol attığını izledik,topla ve topsuz farketmez,oyuna dahil olması gerekiyor

inter caner erkini transfer etti,hazırlık kampından sonra türkiyeye postaladılar,neden?baktılar bu çizgiden ayrılmıyor ve orta açmaktan başka bişey yapmıyor,hemen yolları ayırdılar,
                            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Youssouf Sabaly:

Youssouf Sabaly, 32, Senegal ➤ Al-Duhail SC, 2025'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 1.80 mil. € ➤ * 5 Mar 1993, Chesnay, Fransa

Sevgili kulübüm acaba ne zaman tartışmasız dövüşsüz sözleşme sonu transferi yapacak çok merak ediyorum
                              olayın maddi tarafı bu şekil olmuyor

fransa yıllık maaşı çarpı 2 ile oyuncu türkiyeye gelmeye ikna ediliyor,yani vasat ve yıllardır transfer yapamamış(bordo dan yükselememiş) sabali senden 2 milyon avro senelik isteyecek en az,bu bir

ikincisi bonservisi olmadığı için imza parası falan isteyecek,manager de isteyecek tabi,struridge transferi gibi,

özetle bu iki nedenden dolayı vasat bir sağbek için senelik en az 3,5 milyon avro harcayacaksın,bana mantıklı gelmedi

sabali bence büyük takım sağbeki değil,muhtemelen bundan dolayı bordo da çakılı kalmış durumda sözleşmesi bitene kadar
                              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                olayın maddi tarafı bu şekil olmuyor

fransa yıllık maaşı çarpı 2 ile oyuncu türkiyeye gelmeye ikna ediliyor,yani vasat ve yıllardır transfer yapamamış(bordo dan yükselememiş) sabali senden 2 milyon avro senelik isteyecek en az,bu bir

ikincisi bonservisi olmadığı için imza parası falan isteyecek,manager de isteyecek tabi,struridge transferi gibi,

özetle bu iki nedenden dolayı vasat bir sağbek için senelik en az 3,5 milyon avro harcayacaksın,bana mantıklı gelmedi

sabali bence büyük takım sağbeki değil,muhtemelen bundan dolayı bordo da çakılı kalmış durumda sözleşmesi bitene kadar
                                Oyuncuyu tanımıyorum oyuncu özelinde söylemedim. Makul bi transfer şekli gelir bana hep sözleşme sonu transferi direk oyuncuyla muhattap olduğun için

Yorum

Çalışıyor...
                                X