Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Visca için iki ihtimal var :
    1.Fb şampiyon olursa %100 oraya gider
    2.Fb şampiyon olamazsa %100 bize gelir...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Visca için iki ihtimal var :
      1.Fb şampiyon olursa %100 oraya gider
      2.Fb şampiyon olamazsa %100 bize gelir...
      Bence Sampiyon olan takim para'yi basip alacak.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
      HY67...

Yorum

• İlk olarak Ts006161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor kendi kalecisini üreten bir fabrika haline geldi. Yabancı kaleci yerine genç kalecilere güvenmek şart. Benim kendi düşüncem o.
        katılıyorum, yabancı sınırının gelme ihtimalini de düşününce bu kotayı daha alternatifsiz mevkiler için kullanmak daha anlamlı olur. BJK bile Ersin ile şampiyon olurken biz de kendi kalecilerimize güvenmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arka sayfalarda birisi salih özcan ismini yazmış. Bonservisi yok,bence kapısında yatmak lazım.

perez ve alioski olursa tam bir avcı takımı izleriz.

Visca basit oynar,skor düşünür. Tam bir sistem oyuncusudur. Alınmasını çok isterim.

eku ve semedo tamamlayıcı forvet olarak çok iyi isimler. Birbirlerinden farklı özellikleri var. Bana kalırsa birisi kalmalı ki bu isim kanatlarda da çok iyi oynayabilen semedo olmalı.

ömüre biçilecek rol çok önemli. Ben hocanın onu yedek bırakacağını zannetmiyorum. Acaba hoca 8 numaraya onu hazırlar mı? Daha doğrusu ben hocanın önümüzdeki sene bir 6 ve çift 8 oynayacağını düşünüyorum.

Semedo kalırsa koita aşırı gereksiz bir hamle olur. Crivelli konusunda ise olumlu düşünüyorum.Çok faydalı bir oyuncu.

perez-----edgar-----hugo-----alioski

-------------berat-------------------

------ömür----------baka-----------

visca---------?????--------------waka

yedekler :

serkan?-----atakan?----husaini----faruk can?

----------flavio?--------------------

----yunus--------trondsen--------------

semedo-------crivelli--------????

Takımda çok ciddi eksik var.

atletizm konusunda çok ciddi sorun yaşayabilir bu takım.
          Bu arada waka kalsa da önümüzdeki sene yedeğe düşebilir. Hocanın oraya daha az efektif ama daha fazla takım oyuncusu birini istediğini düşünüyorum.
          güzel bir özet olmuş,
          Djaniny uzaktan şut ve kafa vuruş özellikleri de olsa 30milyonluk bir star olurdu, hem fuleli, adam geçebiliyor, hem çok teknik ve oyun görüşü de iyi düzeyde... Takımda tutmalıyız derim. Ekuban ise bir türlü olmuyor, adeta boğuşuyor topla, kanada koyuyorsun eski gücünde olmadığından adam eksiltemiyor, ortaya koyuyorsun boğuşuyor ekstra pasları atamıyor... kadroda olsa işe yarar mı yarar ama 8-10milyon €'ya kimi satmalı dense Djaniny yerine Ekuban'ı satardım.
          Ömür yeni 8 olabilir Bakasetas ile, ama umarım yeterince güçlü kalabilirler; Berat - Ömür- Baka yeterli olabilir mi bilemedim.

Yorum

• Kaleci*
            Peres* Edgar Hugo Alioski*
            Berat Salih Uçan/Ömür*
            Bakasetas
            Visca* Forvet* Waka

Yedekler: Baker, Trondsen, Yunus, Semedo/Ekuban, Ömür (Forvet*, Sağ* ve Sol bek*, Efecan*)

Gönderilmesi gerekenler: Parmak, Serkan, Hüseyin T., Afobe, Kamil Ahmet, Marlon
            Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
            Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizim yedek oyuncuya da ihtiyacımız var.
              Mesela Bruno Perez'i alırsın,arkasına da kitsiu'yu alırsın o zaman sampiyonluğa inanır insanlar.
              Elindeki kanat oyuncuların yeterince hızlı değildir,bir tane de çok hızlı,patlama gücü yüksek oyuncu alırsın,sende olmayan bir özelliği tamamlarsın.
              Bazen kanatta sana sadece hız gerekir,topu 3.bolgeye süratle taşımak gerekir alırsın adamı oyuna.
              Kadroda oyuncu çeşitliliği ve yetenek çeşitliliği uzun periyotta elini hep rahatlatır.
              Yıllardır Trabzonsporun klubesinin iyi olduğunu bilmem ben
              As oyuncuları eksik bırakıp yedek oturacak oyunculara yönelir bizim yönetim muhtemelen o yüzden müsterih olun direkt yedek potansiyelli adam alırlar, Serkan filan as olarak çıkar sahaya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              trabzonspor

Yorum

• Transfer Dosyası - 15 -

Alioski'nin Leeds'e transferi öncesi İsviçre'de kanat forvet olarak 15 gol 15 asistli bir sezonu vardı. Ufak bir anektod.

Visca Alioski kanatları da izlemesi keyifli olabilir. Sağsalim alabilsek... Visca için de bastıracağız gibi. Göksel bir yamukluk yapmazsa bir şeyler olur.

Yazıcı da transfer olursa, Ekuban Uğurcan derken oldukça iyi bir transfer geliri oluşacak akıllı oynarsak lig için çok iddialı bir ekip oluşturulabilir.
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 25.04.2021, 13:56.

Yorum

• Ishak Belfodil iş yapar mı?

Bu arada şu arkadaşın sözleşmesi bitiyormuş, rotasyona düşünülebilir.

Almoez Ali, 28, Katar ➤ Al-Duhail SC, 2016'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 3.50 mil. € ➤ * 19 Ağu 1996, Khartum, Sudan
                  En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 25.04.2021, 14:16.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kaleci*
                    Peres* Edgar Hugo Alioski*
                    Berat Salih Uçan/Ömür*
                    Bakasetas
                    Visca* Forvet* Waka

Yedekler: Baker, Trondsen, Yunus, Semedo/Ekuban, Ömür (Forvet*, Sağ* ve Sol bek*, Efecan*)

Gönderilmesi gerekenler: Parmak, Serkan, Hüseyin T., Afobe, Kamil Ahmet, Marlon
                    Bu kadroda nwakame yedek kalmalı. çünkü yavaş adama göre bir kadro olmaz bu oyunu bozar.

ya da alioski sürekli ileri geri yapar 60tan sonra sol oyundan düşer.

arkasında novak olan bir waka yok artık sahada. sadece yürüyerek oynuyor. hatta dün 3 tane pozisyonda bindirmediği için djanny 5 kişiyle tek başına sağdan bindirmeye çalıştı. hatta ekuban da yarı sahayı geçememişti. sol kanada da transfer yapılmalı muhakkak.

Yorum

• Peres, Alioski, Pizarro ve Salih bonservissiz. Visca'ya bonservis, Sporar da opsiyonlu kiralık. Yedek transferler: Arda Kızıldağ (stoper), Lobjanidze(kanat), Tokmac (kanat+10), Diedhiou(forvet)

1846902_Trabzonspor.jpg
                      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 25.04.2021, 14:39.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Artık ligde ayağına top isteyen kanat oyuncuları eskisi kadar iş yapmıyor.
                        Zaten elimizde ayağına isteyenlerin en iyisi Wakame var.
                        Top kazanma,topsuz oyun,güç,hız gibi özellikler olmalı.
                        Elimizde Patlama hızı olan kanat oyuncusu yok.(Çok kısıtlı olmakla beraber belki Yusuf Sarı)
                        Elimizde Arkaya sarkmaya hazır,kendini unutturan ve ya topsuz koşular gösteren,sprint atan kanat oyuncusu yok.
                        Elimizde içe kat edip "Çok net" şut atabilen kanat oyuncusu yok(Wakame çeker de net olmaz)
                        Elimizde kanattan oyunu sürükleyecek kadar hem hız hem driplingle gidebilen düz ayaklı bir kanat oyuncusu da yok.
                        Bu yukarıda saydiklarimın büyük kısmını Ekuban ha yaptı ha yaoacak diye bekledik durduk
                        Zaman zaman yaptı da ama herşeyden azıcık hicbisey tam değil.
                        Kaldı ki en iyi oynadığı yer forvet arkası.
                        Abdüşü de çok bekledik "Güçlenir de etkili şutlar atarsa zaten eksiği kalmaz" dedik ama o da ne zaman güçlenecek.
                        Artık herkes ona 10 veya 8 numarayı uygun görmeye başladı.
                        Net olan kanat oyuncularına çok ihtiyacımız var
                        En son CİVELEK.61 tarafından düzenlendi; 25.04.2021, 14:40.

Yorum

• Aslında ligde değişen hiçbir şey yok. Sadece büyük takımlarda artık para olmadığı için absürt üstünlük kuracak kadro kuramıyor kimse. 3-4 sezondur hiçbir şekilde şampiyonluğu hak eden bir takım yok. Ciddi manada üst düzey oynayan son takım olarak Şenol Güneş dönemindeki bjkyi hatırlıyorum.

Başımızda iyi bir hoca var. Eğer tam anlamıyla oyunu oynayacak kadroyu kurabilirsek Nwakaeme ligi alt üst eder. Yok eğer ortalama bir kadro ve sürekli ileri geri bir oyunla devam etmeye çalışırsak Nwakaeme doğal olarak o oyunun oyuncusu değil. Geride sağlam duran, topu doğru yönlendiren, hücumu iyi organize eden bir takımda Nwakaeme varsa şampiyon yapar.
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Visca insAllah o eski günlerdeki gibi oynar bizde
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Sağ tarafa atacağın Visca gibi bir adam, soldaki Tony'i de rahatlatır. Tony'nin bu kadar etkisiz kalmasının en başlıca nedeni rakiple 1'e 1 kalamamasıdır. Karşısında sürekli en az 2 bazen 3 kişi oluyor. Orada yükü dağıtmak lazım. Geçen sezon arkada Novak, önde Sörloth koşularıyla bunu çok iyi yapıyordu. Ben her zaman bir takımı 1-2 oyuncunun taşımasına karşıyım. Çünkü bir yerde patlarsın. O yüzden şampiyonluğa oynayacaksan 5-6 tane çok sağlam adamın olmalı ki kaliten belirli bir seviyenin altına hiç düşmesin.

Yorum

• Takım içi rekabet başarının formülüdür diye düşünüyorum.
                                Her mevkide birbirini zoryalacak 2şer adamın olmalı ki forma savaşı versin hepsi, oynadığında yüzde 90larıyla oynasınlar.
                                Bize en azından 2 tane kanat oyuncusu lazım, bekler de keza öyle, 2 tane forvet, 1 adet merkez orta saha, bakasetas ve kamp sonrası yunusu 10 numara için görmek gerek. allahtan stoperlerimiz iyi, hosseini de yedekten çok sırıtmıyor.
                                Çooookk uzun vee ıstıraplı bi transfer sezonu bizi bekliyor umarım planlama güzel yapılır.
                                Avcıya güvenim var bu konuda, en azından çöpleri onaylamaz alınacaksa belli seviyede adamlar alınır.
                                Ekubanın miadı doldu bence gönderilmeli gelen tekliflerde. Djaniny absürt bi rakam gelmediği sürece hücumda her yeri yedeklediği için kalmalı.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Çalışıyor...
                                X