Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seneye şampiyonluğa oynamak gibi bir hedefimiz olacaksa eğer, yaz transfer döneminde yollanacak/transfer olacak oyuncular haricinde as takım kalitesinde;
    Sağ bek,
    Sol bek,
    8 numara,
    Sağ kanat,
    Forvet
    transferlerine ihtiyaç olduğu apaçık ortada. Hocanın isteği doğrultusunda mutlaka bazı mevkilere iyi oyuncular alınacaktır ama tarihimize baktığımızda iyi denilebilecek kadrolarımızın mutlaka bir veya iki kritik mevkide eksiği olmuştur. Uğurcan’ın da büyük ihtimalle ayrılacağını düşünürsek zorlu bir dönem bizi bekliyor.
    Bireysel olarak ise 24 yaşında içimdeki futbol aşkının ve heyecanının öldüğünü hissediyorum. İçimizde veya dışımızda bilerek ve isteyerek bize küçücük mutlulukları çok görenlere yazıklar olsun.

Yorum

• Burada açılan ankette ara transferde hangi mevkiye ihtiyaç öncelikli diye sorulduğunda "sağ/sol bek" seçeneğine 3-5 oy çıkmıştı, ben de onlardan biriydim ve çok şaşırmıştım. Evet 10 numara lazım evet gol atacak adam lazımdı fakat beklerin adam gibi olmayınca ne hücum organizasyonundan söz edebiliyorsun ne de saçma hatalar ile gol yemeni engelleyebiliyorsun. Ben nokta transfer yapacaksam takımı ileriye taşıyacak olan kim bir başka değişle takımın en zayıf halkası kim diye bakarım. Böyle bakınca ilk önce sağ bek alınması gerekiyordu. Serkan'ı başka bir takımdan para verip transfer eder misiniz? Yalandan portekizden ispanyadan ne biliyim yedek kalan bir adamı yarım sezon kiralayamaz mıydık? Periera kararının herkesin aklına yatması için yerine bu tarz tecrübeli bir adam alınması gerekmez miydi? Oynadığımız düzen kontrollü oyun, takım savunması. Bunun delinmesi için , ya çılgın organizasyonlar ile atak yapılması lazım ki ligimizde öyle bir takım yok yada bireysel hatalar yapman lazım ki gs fb maçlarını "bek" hataları, acemilikleri ne derseniz artık yüzünden kaybettik.

Bazen Sevinç Bazen Keder
      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• -İlk topu alıp oyun kurabilen bir 6 numara alıp, beratı 8'e evirmek lazım ki hocanın kafasında Enzo'yu 6 Berat'ı 8 numara olarak bulunuyordu.
        -Beklerden bahsetmeye bile gerek yok.
        -Santrafor şart. Çoğu pozisyonda ceza sahasında kimse yok.
        -Kanat forvet şart.

Asgari ihtiyaçlarımız bunlar.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forvet. Djaniny ilk 11 oyuncusu değil bence.
          Djaniny iyi oyuncu ama net santrafor değil haklısın.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ekubanı kullanamıyoruz. On numara koysak efektif kalmıyor. Sağ kanat oynasa çok iyi tekniği yok pas yapamıyor. Marke edilince kayboluyor. Santrafor oynasa sırtı dönük oynayamıyor. Liverpoolun firminoyu oynattığı şekilde oynaması lazım. Fakat formasyon ve TR deki hocaların formasyonu buna uymuyor. Son bir kaç maçtır da çok kötü. Umarım kendine gelir.

Net 2 bek, 1 santrafor, 1 tane colmanın ilk zamanları gibi orta saha lazım. Berat libero da iyi. Melo-Selçuk ikilisi gibi Berat ın yanına birisi lazım.
            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Defans : sağa ve sola biri as biri yedek olmak üzere transfer şart. Ayrıca edgar ve hugo için bir alternatif.

Orta Saha : 8 numara şart. Hatta güçlü bir 6 numara ve de 10 numara gerekirse. Sağ açık için koşan, teknik bir oyuncu. Sağ ve sol için yedekler ayrıca.

Forvet : 1 tane skor gücü yüksek bitirici forvet ayrıca striker dediğimiz türde Burak Yılmaz vari bir oyuncu daha.

Kısaca 13 tane transfer şart eğer seneye iyi bir takım görmek istiyorsak.

Ekleme : Bunlar ekuban, ömür, djanny ve uğurcan satılacak diye düşündüğümüzde yapılması gerekenler.
              En son theo tarafından düzenlendi; 01.03.2021, 12:35.

Yorum

• Djaniny 'e gelen teklif kolpa değilse büyük fırsat kaçırmış olabiliriz

Yorum

• İlk olarak White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen de haklısın,aslında ekuban sağ kanat oynadığı halde tekrar vurguluyorum(rakip kaleye daha uzak mesafe= sağ kanat)6 gol 3 asist yapmadı,bunu ben uydurdum,istatistikler de zaten boş,aslında bunları ekuban yapmadı,x kişi yaptı fakat,istatistikleri ekuban değiştirdi.D neden anlamamakta ısrar ediyorsun ki,ben ekuban çok iyi oyuncu falan demedim,ekubanı ben de şu an yetersiz bulanlardanım,ama djaniniyle kıyas ettiğin kişi ondan iki kat daha fazla gole katkı yapmış biri,dolayısıyla onunla da kıyas kabul edilemez..hele ki Ünal zamanına değinmişsin o ara bir performansı vardı,herkes 10 m€dan aşağıya sakın satmayın diyordu,tabi bunu söyleyen biri bunları hatırlamaz,hatırlasa da hatırlamak istemez...madem öyle ben de sana söyleyeyim,aç bak ünal zamanında ekubanın,tek forvet olarak çıktığı 20 maçtaki gol katkısına,senin için bu kanıt olur diye umuyorum...
                  müdür ekuban forvetin veya sağ açığın olursa ilerde shorlot gibi bir golcün de olmassa bu ligde alacağın en iyi derece 4. lük olur dahada ileri gidemessin sen ekubanla takılmaya devam et.

Yorum

• Ligde hedefsiz kaldık bari 4. Olalım da avrupaya gideriz. Bunun sorumlusu ağaoğludur. Forvet yok orta saha yok bek yok.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• adam yiyen orta saha
                      ciğersiz iki bek
                      yakaladı mı affetmeyen forvet

- 10 puan hakem avantası üç küçüklere

yine de şampiyon oluruz! hatta avantayı lig başında versinler hiç maç maç yormasınlar şikecileri.
                      BABAMIZDAN MİRAS KARADENİZ FIRTINASI

Yorum

• Ligde forveti olmayan ender takımlardanız. Sağbekimiz PTT de zor oynar, sol bekimiz düşme adayı takımlarda iş yapar ancak. Sağ açığa mutlaka iyi bir isim lazım.

Yorum

• İlk olarak White tarafından gönderildi
                          Başkan ya sen yazdıklarımı okumadan yazıyon,yada okuduğunu anlayamıyorsun,ekubanın yetersiz olduğunu ben de belirttim,ancak kendisiyle aynı maç sayısını oynayıp,kendisinin yarısından bile daha az skor katkısı yapmış adamla da kıyas edilemeyeceğini yazıyorum,ama sen lafın bir tarafını değiştirip dönüp dolaşıp yine aynı şeyleri yazıyorsun...Sana istatistiklere tekrar bakmanı öneririm.Aksi yönünde nesnel,bir kanıt olduğu halde,hala yanlışı savunmak kişinin çok ciddi IQ sorunu yaşadığının bir göstergesidir,haberin olsun..bunu hakaret olarak algılama her insanın diğer insana göre IQ su düşük yada yüksektir,ancak ortada bir kanıt varsa ve de hala yanlışta ısrar ediliyor ve bu savunuluyorsa,bence bu kişi bin dinleyip bir yorum yapmalı,yoksa komik duruma düşmüş oluyor gerçekten...
                          müdür 40 yaşındayım amatör olarakda futbol oynadım haftada türkiye ligi hariç en az 2-3 maç izlerim ve futboldan da anladığımı düşünüyorum Allah şükür IQ da yerinde yazdığınıda çok iyi okuyorum istatislik verilerden de haberim var ama asıl sıkıntı sen benim ne demek istediğimi anlamıyorsun bence sorun burda benim yazdıkalrım gayet açık ve net.

Yorum

• Beratın yanına teknik, top saklayabilen, uzun pas atabilen, ortalama dribbling yapabilen 8 numara şart. Sol bek ve sağ bek ikisi de hücumcu teknik ve ortalama defans yapabileni şart. Forvete sırtı dönük oynayabilecek, topları indirecek ve Bakasetasa şut pozisyonu yaratabilecek bitirici bir santrafor şart. Sağ kanada Visca tarzı biri şart. Sola yedek kanat şart. Yedek forvet de şart. Kulübe dahil en az 7 transfer lazım seneye.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Sezon sonu Uğurcan giderse takım kafadan 2 seviye aşağı düşecek. Bunu da hesap etmek lazım.
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Djaniny 'e gelen teklif kolpa değilse büyük fırsat kaçırmış olabiliriz
                                Bu durumu Djaniny nin kendisine sorsak o bile inanmaz. Ikinci yarinin tamamini Djaniny siz oynasak ne olurdu oynamasak ne. 3 puan asagi 5 puan yukari. Kaldi ki tüm maclarda galibiyet alsan TFF den alacagin para, teklif edildigi iddia edilen tutarin 1/3 i kadar iken, hangi ahmak bunu reddedebilir.
                                Kulliyen yalan, kulliyen uydurma bir haber.

Yorum

Yükleniyor...
                                X